82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Johnyy
    Mert neked mi volt az a kevés uj?
  • Hentes Bill #3224
    végre valami, de sok újat nem írtak
  • Amse
  • hen-tes
    fasság..
    aknavetővel széjje lövök mindenkit
  • Zsolo
    Bár ez szerintem nem valami új, de nemrég dobták fel az oldalra!

Újabb hírek jelentek meg a gamesradar.com-on, mégpedig az edzésekkel kapcsolatban. Mintmár korábban Toto is leírta, minden városban különböző edzőtermek lesznek, különböző stílusban. Van ahol boxszolni lehet (ehez kép is van: lásd képgaléria - amikor CJ éppen püföli a boxzsákot), van ahol kínai harcművészetet lehet tanulni stb. Los Santosban egy úgynevezett "utcai harc"-os edzőterem lesz, hasznos dolgokat tudunk megtanitani Carl-nak, amiket később élesben menő harcban is tud hasznosítani. Ha gyakran edzel, meg is látszani, Carl gyorsabban és többet tud futni meg úszni, és gyorsabban tekeri a bicajt is. Megszabadul a fölösleges kilóktól és jók kis muszklikat "épít". Visszatérve a verekedésre, Carl Los Santosban jópár combo-t meg tud tanulni, futás és ugrás közben ütni/rugni. És ha jó sokat edzünk, sokkal erősebbek lesznek az ütések/rugások is. Biciklivel is sok kis trükköt tudunk megtanulni, egykerekezés, sajnos többet még nem árultak el a Gamesradarosok. A bicikli Los Santosban hasznos kis járgány lesz, például kis utcákba - ahova az autók nem férnek be - be tudsz menni, rendőrök elöl könnyen el tudsz menekülni. Meghát a csúcsforgalomban még is gyorsabb a bicaj. Érdemes sokat biciklizni, ugyanis ha hanyagoljuk, és jó pár bicikli mentes óra után felülünk, bizony Carl nem igen lesz a legjobb. Elesik, hamar elfárad, nem tud olyan jól kormányozni. Lehet majd helyben/menet közben ugratni, első/hátsó kerekezni. Ha visszaemlékezünk a GTAIII Liberty City-jére, akkor az a folyamatos sötétség fog el, Vice City ellenben egy napos boldog város volt. San Andreasban minden városnak meg lesz a külön hangulata. Hát mára ennyi, és én próbálok minden nap frissíteni, de azért még próbálom kiélvezni a nyár maradék részét. Na, mindegy. További jó napot mindenkinek!

Forrás:Gamesradar
  • Zsolo
    Bolond vagy Te! De azért lehetne már valami új kép!
  • Hentes Bill #3219
  • Johnyy
    Fölrobbant a rockstar! Láttam!
  • Amse
    Sajnos nincs :(
  • Hentes Bill #3216
    up! na mi a pöts van? nincs semm új info a gammáról már napok óta
  • Johnyy
    Én Ha feLLLLYYYYlesztő lennék akkor agyba főbe screeenshoztolnék, csak sajnos arra nincsenek ki fizetve ezért inkább fellllllyyylesztenek mint képezzenek minél előbb zsetont lássanak a dologból!!!
  • Amse
    Hát ja.
  • Extraboy
    Pontosan! szanalmas az SA honlapja az meg vegkepp hogy a "GTA fanokra bizzak a honlapok keszoteset" akkor legalabb adjanak egy csomo kepet!
  • Amse
    Igen az nem sok minden.A Vice City-nél meg volt minden.Csomó kép, meg lehetett nézni a kocsikat, fegyvereket meg minden újdonságot.
    De ez siralmas.
  • Hentes Bill #3211
    na ja. fellőttek 3 képet hónapokkal ezelőtt, és azóta semmi
  • Amse
    A weblappal is csinálhatnának már vmit.A Vice City-nek kirély oldala volt mielőtt megjelent.Ez meg semmi.
  • Extraboy
    Amugy azt kene meg megcsinalniuk hogy ha leszallok heli-vel akkor lehessen bekapcsolva hagyni a rotort mert mindig emiatt kapnak el (ha elkapnak).
    Amugy Gamestar elofizeto vagyok szal ha telleg lesz benne ilyen akkor scannelem nektek :)
  • Amse
    Jah, jah.
  • hen-tes
    képspam mer vótmá
  • cyrus #3206
    Náááám, csak tesztelik a mocikatö, elkaptam ety képet :

Lássa ?
  • Johnyy
    Mondom felrobbant a rockstar! :D
  • DJ RX7
    kár
  • Hentes Bill #3203
    semmi... már 3. napja
  • DJ RX7
    van valami új hir?
  • cyrus #3201
    [vár....]
  • PLackó
    oké,várjuk.:)
    mikor jelenik meg?
  • Esrohnoil
    Ez nem jelent semmit, a Summoner az egyik kedvenc szerepjátékom, hangulata meg története, zenéi nagyon ott vannak, és a 2. részét sosem adták ki pc-re...
  • Hentes Bill #3198
  • Johnyy
    Rájöttem!
  • Johnyy
    THX, Csak fiúk! Géppről hogy lehet a fórumba beszúrni képeket?
  • Hentes Bill #3195
    ki tudja, lehet szereznek egy-két új infot (bár ezt kétlem )
  • Hentes Bill #3194
    ok, thx
  • Extraboy
    Ha lesz uj akkor bescannelem nektek!
    Sot amugyis :)
  • The Garrett
    mi ujat írhatnának azonkívül amit neten megtudsz? :)
  • Johnyy
    OKÉS!!!
  • Hentes Bill #3190
    szokott vki gamestar újságot venni? az új számban egy 6 oldalas San Andreas előzetes lesz, ha valami újat írnának benne, meg ilyenek, akkor írjatok
  • Extraboy
    :DD
  • Hentes Bill #3188
    he?
  • Garcia
    ja
  • Johnyy
    Biztos?