82991
-
#4189 ÁÁÁ azok nem így csinálják és nem is ők jönnek. -
Zsolo #4188 Persze, majd megkeresnek és elmennek érted. Lustábbak azok annál. -
#4187 Suerintem fejezzük be ezt a másolós témát, mert a zsaruk erre buknak. Aztán nagy gond lesz. -
cyrus #4186 megjöttél ? és már hozzá is szólsz egy ilyen komolyat ? -
#4185 a mai világban :) -
#4184 na jah, szóval ne is csodálkozzunk azon, ha mindenhol 150 dolcsi lesz a gép, csak nálunk nem :P -
#4183 persze, hogy mo-ban gondolkodok, mivel mo-on vagyunk :P -
#4182 Nálunk és a keleti blokkban már a boltban is kicsippelve adják őket... -
#4181 mo-ban gondolkodtok! én mikor az ángélus ismerősnek megemlítettem, hogy kicsippeltettem a PS2-m vagy egy órát hüledezett hogy náluk ez hűha meg nem így működik, meg csak azok tesznek ilyet akiknek nem elég a havi kb. 5-6 játék amit megvesznek... mondom én még 1-ért sem tudom kipengetni havonta a lét, nemhogy 5-ért :D -
#4180 szerinted hány embernek nincs kicsippeltetve a péeskettője? -
#4179 ez igaz, de ha nincs kicsippelve a PS2-d, akkor a másolt játékokkal nemigen fox játszni...
sokaknak orig PS2-jük van, ahhoz meg muszály megvenni az eredeti cd-t/dvd-t is. -
#4178 -mint -
#4177 de az arányok másak! PS2 többen megveszik mint eredetiben, mint PC-re! -
#4176 szia!
nem szeretnék beleszólni de a PS2 gamet ugyanugy lehúzd és kiírod cdre mint a PC gamet!
Üdv: DBoy -
#4175 pffffffff -
#4174 Valami olyasmit láttam, hogy a game májusban jelenik meg. Ez igaz? -
#4173 Szerintem már inkább a játék jöhetne ki, már elegem van a képekből. -
ShaiHulud #4172 mindenhol ezt csinalja ez a "srac" -
#4171 meg a tehenekrőőől >))))))))))) -
#4170 los=las -
#4169 ja, meg los venturrasról is jöhetne pár kép, meg a kaszinókról, stb... -
#4168 értetlenül beszélsz ? :O -
#4167 -t -
#4166 A GTA:SA World szerkesztőket még igazgatni kell. "Újabb szkennek jelentek meg GTA: San Andreas-ról, a gtasanandreas.de (de nevezhetjük .hu-nak is :)" Sokan tuti nem értették, hogy mit értetttem a .hu alatt, ilyenkor www.domain.hu
Mostmár a San Fierro képeket várom jóminőségbe... jah, meg a pc-s verziót... -
#4165 -
Zsolo #4164 De már előtte végigvitted a másoltat? -
#4163 Aha köszi az infót. Igen eredeti, most vettem meg két napja az eredetit. -
#4162 nem tudtam kipróbálni, mert a gta3.img-ben nem találtam meg a grenade fájlokat, amit elvileg le kellene cserélni :( -
cyrus #4161 figyelj....
Ők egy csomó lóvét kapnak pl a sonytól azért hogy ps2re gyártsanak... és ez a sonynak is megéri mert az emberek csak ezért veszenk ps2-t. Ez az alap reakció (lsd itt csuwwi is mondta)
szóval mindenki jól jár....
Nem beszélve arról hogy ha kiadják pcre, nagyon keveesen veszik meg, inkább lemásolják... letöltik....
a te vice cityd eredeti ??? -
#4160 Egyébként Hentes Bill milyen a kosárlabdás mod? -
#4159 ÁÁÁ nem értem a játék cégeket sokkal nagyobb lenne a pc-s játékok eladása, és mégis konzolra gyártanak. -
Zsolo #4158 De mondjuk mindenkinek szive joga hogy mit csinál -
Zsolo #4157 Valameddig el is leszel még vele, de utánna már nem nagyon -
#4156 má mé lenne szívás? több ezer játék van ps2-re, amivel évekig el lehet szórakozni :) -
Zsolo #4155 Én is ezt magyarázom már régen -
#4154 ne vegyél ps2-t nem éri meg... ha megveszed 1 éven bellül jön a ps3 és akkor szívás... -
Zsolo #4153 Hentes Bill, Alien: köszönöm -
REAL_CIÁN #4152 "A húzóerővel meg Te ne foglalkozz ... azt hiszed a Sony-t fogja az érdekelni? Nem érdekli hány darabot adott el ... az csak egy szám ... a bevétel a fontos! Kicslja most még a PS2-re a pénzt aztán PS3-om piacra és vége ... a PS2-nek!"
Közgazdaságból még van mit tanulnod. :))
-
#4151 jó, de ez a balkán népeknek nem szól :P -
REAL_CIÁN #4150 De türelmetlen vagy, még csak most jelentették be az árcsökkenést. :)))