82991
-
Zsolo #4068 Itt most erröl van szó: MonsterTruck -
#4067 Na ez kell a játékba! -
#4066 ez bóvli... -
cyrus #4065 Realgta 3 monster truck, csak mellékesen -
cyrus #4064 GTA3-ban ha feltesezd a REALGTA nevű modot abban lecseréli a buszt monster truckra :DD -
Zsolo #4063 Kép is van róla ... valahol! -
Zsolo #4062 JóJó ... elírtam, észrevettem csak nem akartam javitani! Amúgy igen, az ...! -
#4061 monster trUck ? -
#4060 Haleluhja -
#4059 Na végre megvan a 100. üzim!! -
Zsolo #4058 Amúgy Monster Track is van benne! -
#4057 Egy big foottal lehetne igazán feldobni a játékot. -
Zsolo #4056 "A vontató-autók teljesen használhatóak." Gondolom ez ilyen autómentő féleség!
Ezt azon az oldalon írják amit Te utálsz! Szóval nem adok URL-t! -
#4055 miféle ? egy benzin szállító lesz csak.. annál nagyobb meg nem kell szvsz.. max több pótkocsival -
Zsolo #4054 Ha "bazi nagy kamion" nem is, de vontatókocsi az lesz! -
Zsolo #4053 A kompig is te vezeted ... és most az a 10méter amit a komp visz ...! (Bár szerintem komp az nincs benne ...!) -
#4052 Szerintem egy bazi nagy boeing is lehetne benne és azzal is lehetne szállítani. Az király lenne. -
gazdi #4051 Ez megint így lesz? :-(
Mármint ok hogy memória miatt valamilyen szinten ilyen, de azért az állandó terület lehetne jóval nagyobb... Ezzel persze elveszíteném az "ide-oda forogva jobb autóra várakozás" lehetőségét, de mégis reálisabbnak tűnne kicsit. -
#4050 átviszed a 15 kocsit, egy percere elfordulsz és vissza.... :) -
#4049 ahhha én meg még szállítóhelire is gondoltam -
#4048 ja, épp ere gondoltam, ez tény -
#4047 Pedig jó lenne 1 bazi nagy kamionra felpakolni 10-15 autót és azzal átvinni.:D -
#4046 lehet, hogy ilyenre gondolnak mint a komp, ami átviszi a folyó egyik pertjáról a másikra....
amúgy elég lol..... -
#4045 lol :D -
Zsolo #4044 Néha olyan hülyeségeket bírnak leíni hogy az nem igaz! Volt mondjuk már olyan is hogy a BMX-el különféle trükkök pld.: - Kanyarodás! Jó nagy trükk ...! Szép lenne ha nem lehetne vele kanyarodni! -
Zsolo #4043 "Az autókat nem lehet a városok között másképpen átvinni, csak ha odavezeted őket."
Forrás: San Andreas World ...
De most ez nem logikus amúgy? Hogy vinnéd oda másképp? -
#4042 sztem elírták.. begegnen , és az találkozni -
#4041 Lehet hogy lesz valami autóverseny San Fierroig, és ha ő nyer, akkor autódíler lesz... -
#4040 -utsót nem értem mondjuk csak tipp : Cesar ha először átért san fierroba, autókereskedőként fog dolgozni.
elösszőr san rierroban fog velünk találkozni, és ottan autót kereskedik :D -
#4039 san fieroban lehet majd különbőző sportokat űzni vagy mi a rák a 2. :D -
#4038 Köszi. -
cyrus #4037 -Rádióállomások lesznek pl Flash FM, K-jah, stbstb
-A golden gate hidat GARDEN hídnak fogják hívni (és még GANT hídnak ? -ezt nem teljesen értem)
-A játékosok tunhingolhatják a kocsijaikat, mint az nfsu-ban, pl NOS tuningrendszereket is tehetnek rájuk.
-A NOS az X és a O (ps controller gondolom..) lenyomásával lesz aktiválható
-egy tuning kb 970 dollárba fog kerülni.
-utsót nem értem mondjuk csak tipp : Cesar ha először átért san fierroba, autókereskedőként fog dolgozni.
Ennyi... semmi uj info, csak idióta PR szövegek.... :(( -
#4036 fordítást!:D -
#4035 Nyugi én se tudok németül. -
#4034 még ha angolul is lenne, akkor talán érteném is -
#4033 golden gate híd rulez -
#4032 Meg pár kis infó:
"Es sind weitere Radio Sender bekannt geworden: Flash FM, SF-UR, Hit Radio und K-Jah West FM.
• Man wird sich in San Fierro einige neue Sport-Arten aneignen können.
• Die 'Golden Gate Bridge' in San Andreas heißt 'Garden Bridge', und nicht wie es noch zuletzt hieß 'Gant Bridge'.
• Man kann sich nun in einer Garage à la NFSU neue Fahrzeug-Teile tranmontieren können. Vom Spoiler bis hin zum NOS.
• Das NOS, kann man aktivieren, indem man die X- und die O-Taste gleichzeitig drückt.
• Ein Tuning-Upgrade wird ca. 970 Dollar kosten.
• Und Cesar wird euch zum erstmal in San Fierro bergegnen, dort wird er als Auto-Verkäufer Arbeiten."
ami egyből megragadott az az, hogy lehet tuningolni :) -
#4031 hmmm, mégis jobb lett volna letörni egy újabb sorba ;) -
#4030 Van 3 új kép ha jól láttam még nem láttam, egyszerre jelent meg a lennti csomoagtartóssal:
elég gyenge képek de látszaik valami :) -
#4029 Találtam két új képet a játékból, elég jelektelenek szóval semmi izgalom, de egy pillantást megér.
Képek