82991
-
#4229 Ugyanezekre a kérdésekre egyébként válaszolt egy gta madman nevű gyerek egy külföldi fórumban. Nem tudni mennyire hiteles, de leforditva a következőket mondta:
Kb. 200 jármű lesz a játékban, talán még több.
Állatok nem lesznek benne. A Kép a kutyáról a tengerparton, csak annál az animációnál lesz..
A PC verzió pár dologban különbözni fog: célzó célkereszt mint a gta3-ban és a vice cityben, TPS módban.
Elérhetőek lesznek letöltések a új színek az autókhoz, különböző hajstílusok stb...
3-szor annyi licenszelt zene lesz mint a Vice City-ben
A nehézség attól is függ majd, hogy milyen jó játékos vagy.
És kb 150 óra alatt lehet végigvinni a játékot.
-
#4228 :D -
gazdi #4227 "nem tagadják, hogy nem lesz PC-re"
Én ettől nem örülni kezdek, hanem félni... -
cyrus #4226 hmm.... ez akár automreply is lehetne :DDDDD
Magyarul nem tudtál meg semmit ? -
#4225 tehát, elég jónak tünik szerintem a dolog, hisz nem tagadják, hogy nem lesz PC-re vagy ilyesmi, úgyhogy szerintem lehet kezdeni örülni :) -
#4224 TothLaci-val írtunk egy mailt a rockstarnak (ill ő írt, én az angol részében segítettem, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy válaszoltak is) Nos ezek voltak a kérdések:
Kedves R*!
1. Körülbelül mikor jelenik meg a PC-s verzió?
2. Lesznek-e állatok a PC-s verzióban?
3. A játékban hány fajta jármű lesz, és mennyi?
4. Mekkora lesz a nehézségi szintje? Olyan, mint
Vice City-é, esetleg nagyobb?
5. Az összes dolog benne lesz a PC-s verzióban, ami
a PS2-s kiadásban megtalálható majd?
6. Hányórás zene lesz a játékban?
Ez pedig a válasz, leforditva már persze:
Szia pajtás,
Köszönjük az e-mailed. Örülünk, hogy izgatott vagy a Grand Theft Auto: San Andreas miatt. Eddig mégcsak Playstation 2 -re jelentettük be a SA-t, tehát nincs még információm egy lehetséges PC verzióról. Jelenleg sajnos nincs a válasz a többi kérdésedre sem. Ha feliratkozol a GTA mailing list-re (hírlevél) , akkor mindent tudatunk veled ahogy lesz bármi új információnk.
Köszönjük a biztatást/támogatást,
Rockstar Games
-
#4223 -
pedrohsi #4222 ez tipikusan divx hiba: tölcsd le a legújabb verziót! -
#4221 Össze dobhatnának már egy nagyon sirály videót, mint az ez elötti is ami jóminőségü volt. -
#4220 Leszedtem de nem jó :D Mind1 ha ua. akkor nem fontos -
Zsolo #4219 Töltsd le, és úgy nézd meg. -
Zsolo #4218 Ugyan az, csak a Vice City intrójához hasonlóan van megcsinálva. -
#4217 Nektek lejátsza a vid-et valamelyik progi??
Nekem 9. mp-nél van valami zene vagy 2 mp-ig aztán meg csak sötétség az egész !! -
Zsolo #4216 Újabb videó jelent meg GTA: San Andreas-ról a gtasanandreas.nethely.hu oldalon. :) Igaz, ez nem olyan minőségű, amit RockStar emberei tudnak készíteni, de azért érdemes megnézni! ;)
Forrás: San Andreas World ...
Még nem láttam, de most töltöm. -
#4215 akor vesztette el amikor elbasz.tt egy bombát és lecakadt néki, ha a vc re gondoosz -
#4214 hmmm.most újra felteszem a gta 3-at,régen játszottam vele,akor is elakadtam a 2. sziget egyik küldetésénél. -
#4213 asszem a GTA 3-ban azt mondta a félkaru Phil, hogy a vietnami háborúban vesztette el a karját.. -
#4212 aha... de hogy jön ez ide? ne mis mondtam, hogy az :D -
#4211 naná, hogy ugyanaz :P -
#4210 ez a félkaru Phil nem ugyan az a félkaru Phil aki a GTA 3-ban volt egy ilyen katonai raktárjánál... fegyvereket lehetett venni tőle... -
#4209 decsakmer atom részeg, amúgy biztos jobban fájna neki :D -
#4208 lol :DDDD -
#4207 az nagyon lol, leszakadt a fél karja, beviszed a kórházba, az meg besétál lazán a kórházba, mintha a boltba menne egy kiló kenyérért, közben meg spriccel a vér össze vissza a vállából :DDD -
#4206 nosztalgiából előkerestem a szövegeket abból a részből:
-Hé Phil, hogy vagy?
-Hééjjj Tommy. Hogyivagyi? Olyarég nem ládalag...
-Esküszöm öregem, távol kéne tartanod magad attól a boomshinetól ember.
-Olyan a szaga mint a higítónak. Ég tőle a szemem is...
-Shshs csitt magadat Tommy,
-és gyere ide, mer mutatni akarok.. vaalamit.
-Húú! Istenem! Ilyen messziről érezni a szagát? Olyan kábának érzem magam.
-Ne aggódj a szaag miatt Tommy, csak figyuzd eztet.
-TÁ-DÁÁÁÁ!
-Aww Pokolba!
-Szarosbóvlielemek vagymi. Van még pár az asztalon.
(Boom)
Vidd gyorsan Philt a kórházba.
-Ne a kórházba ember! Túl sok zsaru meg Vietcong!
-Ismerek egy volt katonaorvost, aki jön nekem egy sziveséggel, meg egy fűnyíróval.
-Little Havannában van. Óóó nézd, egy óriás hal.
-Vigyázz! Vietcong a fák mögött!
-Csak én látom úgy, vagy tényleg zseléből vannak az utak?
-Tyúkanyó, itt Törött Kanál hallasz?
-Hejj hó, hejj hó. Hejj vándorolni JÓ!
-Eljött értem a kaszás!
-Körülvesz a fekete köpönyege...
-Ez csodálatos haver ... csodálatos ... csak olyan hideg van ...
-Központ, van itt egy részeg gépkocsivezető.
-
#4205 hát ez nagyonnagy.. a vidékiek gyakran részegek...
és mi is berughatunk... nagyonagy -
Zsolo #4204 -
#4203 lehet, de már előtte is elkábult a boomshine nevű lötty szagától, amit Phil iszogatott :) -
Zsolo #4202 Akkor nem volt részeg. A robbanás kicsit őt is megrázta. -
#4201 Már a Vice City-ben is voltunk egyszer részegek, amikor Phil lerobbantotta az egyik karját, és részegen kellett a korházba vinni. Egyik kedvenc küldetésem :D -
#4200 -
Zsolo #4199 Az jó. Akkor virtuális alkoholista leszek! -
#4198 Én azt ovastam valahol, hogy mi is lehetünk. Akkor Carl dölöngél és lasabban megy, és a járókelők el kerülik. -
Zsolo #4197 Mi is lehetünk részegek? -
#4196 -
Zsolo #4195 Újabb információk jelentek meg a GTA-SanAndreas.com weboldalon. A hírek OPM2 NL magazinból vannak, és köszönet RsD részére, hiszen ő válogatta ki ezeket az infókat:
- Vidéken lesznek tehenek, és sertések.
- A vidéken élő emberek gyakran részegek, és néha félmeztelenek.
- Los Santos részére RockStar használ egy bizonyos szűrőt, amellyel összezavarja a képet. Így visszatükröződik a hő, és a szmog. [nem biztos, hogy jól fordítottam, de így volt leírva]
- A táj sokkal szebben, egészségesebben néz ki, mint a belváros. Így nagy a különbség, a vidék, és a város között.
Forrás: San Andreas World ... -
#4194 tessék :D
-
#4193 nagyon kira az oldalad -
#4192 A lényege, az , hogy lehet kérdezni a fórumon keresztül és ha jól értem, akkor 6 kérdést kiválasztanak és a Rockstarnak elküldik, akik azt írják, hogy nem biztos, hogy minden kérdésre válaszolni tudnak, de ha olyan a kérdés akkor arra megpróbálnak a legjobban válaszolni.
A határidő különben péntek 18:00. -
#4191 R* is putting up a fansite Q&A, and we're allowed 6 questions to be submitted.
Quote from R*
We cannot guarantee that every question will be answered and we are not going to be answering questions that our only answer would be "no comment" but we will try to answer everything else as best we can.
The deadline is '6PM (EST) on Friday, August 27', and you can submit a question in this topic on our forums, here.
Please, do NOT use this post's comments box to submit a question - it will not be included.
-----
Fordítsa már ezt valaki, én fordító programot használok, és fingom sincs, hogy mit írnak ezek... -
DePreSsZYo #4190 omg...