82991
-
#4389 miből gondolod ? -
Zsolo #4388 Ha megnézed akkor a bal felső sarokba is van egy vékony út (gondolom földut) ami kimegy a térképröl! -
#4387 Az ott egy autópályacsomópont, és tényleg érdekes, hogy nem vezet már sehová. De persze lehet, hogy majd ott le lesz zárva az út. A GTA3-ban is volt egy hely ahol egy út vezetett volna ki a játéktérről, (egy hegyben lévő alagút) de az le volt zárva. -
#4386 -
#4385 Sztem is! Viszont van ami vagy bug vagy pedig arra utal h telleg csak **** (ki sem merem mondani :D, mert nagy trauma lenne ugy varom :D:D:D), es ez a jobb felsoben levo las venturra-nal van egy olyan "hid" vagy nemtommi amiben 4 autopalya talalkozik! Na ennek a jobb oldali resze hol van? -
#4384 ha csak fan art lenne, meglepően jól illeszkedik a hivatalos oldalon lévő részlettel
-
#4383 Sztem igazi, de ha van vmi bizonyitekod h nem az akkor hiszek neked -
#4382 nagyon ott van... kár hogy fan-art :( -
#4381 lehet, de eddig ez a leghitelesebb :) -
#4380 csak egy fan-art -
#4379 október 22. -
#4378 ahgy nézem, a hivatalos oldalon lévő résszel stimmel, tehát ez valódinak tűnik. -
piamania #4377 Hi!Kb. mikor jelenik meg a játék?KÖszi! -
#4376 Ha igazi, akkor jónak tűnik :) (ha hamis akkor is jónak tünik, csak ugye annak nincs értelme:)) -
Zsolo #4375 San Fierro -
Zsolo #4374 Király, szerintem ez az igaz térkép! -
fec10 #4373 tök tuti lesz.bemegyek egy kis faluba,kiirtok mkit,kirabolom a kocsmát és autózom tovább:D -
#4372 hát ha ez igazi, nem fék (én sztem nem az), akkor sztem ql.
-
#4371 KI mit gondol elről a térképről:
Szerintem a valodi térkép is lehet. -
#4370 PÉELLZÉÉ -
#4369 Ez egy bevásárló központ Los Santosban. -
#4368 Igen csak plz ne itt veszekedjetek :) -
#4367 san andreas oldal szal :P -
#4366 Na off vege plz, nem ez a topic -
#4365 szidtam most egy szóval is az oldalt ? gondolkodjál már emőőr :PPP -
#4364 Szerintem Kernelt bütyköli a serveradmin, és azért nem elérhető. De őszíntén nem tom, azt sem, hogy mi az a kernel, mert csak a Windows 98-ban egy kernel.dll-el ismerkedtem meg, amikor explorerben szabálytalan műveletet hajtott végre :) -
#4363 Na , képek, forum.
Na újportál van készülőben, képek, na rock.
"hát megértem, hogy te nem akarsz cikkeket írni, mivel fogalmazni nem tudsz :P"
-
#4362 hogyhogy ne mjön be a weboldalad?
különben sztem zsír :) -
#4361 Csinálján jobb weboldalt b@z+!
Különben azért is keresek jó szerkesztőket,
mert tanulás közben nagyon kevés
időm lesz szerkeszgetni a weboldalt. -
#4360 kamu, de jó
-
#4359 naja, aztán az átrajzolás,, kicsit szgatna a naplemente....
:DDDD ;) -
#4358 Igen és minden tárgynak külön esti textúrája. -
#4357 de, este az lesz -
#4356 :D -
#4355 De SAnban megnincs sok sötét hely -
#4354 Tudom, azért írtam atom erőművet. Egyébként megtudnák csinálni. A Doom 3-ban igazából sokat lehet csalni a grafikával kapcsolatban, mivel rengeteg sötét hely van. -
#4353 látsz te vhol a DOOM3-ban ekkora külső tereket? Lehetetlen lenne, majd max 2-3 év múlva lesznek elég gyors gépek ekkora város(ok) DOOM3 szintű megjelenítéséhez. -
#4352 A játék nagyon király lesz, de sokkal jobb lenne, ha egy Doom 3 szerü grafikával lenne. Ahhoz aztán tuti, hogy egy atomerőmű kéne. De azért így sem panaszkodhatunk. Tudom, hogy amit most mondtam már párszor elmondták elöttem, de azért én is leírtam. -
#4351 Végül is nem! De ha mondjuk a kölni dóm előtt állok és felnézek akkor egy olyan érzésem támad ami a VC ben nem nagyon volt, és erre a képre valahogy egy ilyen feeling jött bé... -
Zsolo #4350 Igaz, de szerintem a méretaránnyal eddig sem volt probléma!