82991
-
#4309 De :D -
#4308 titeket nem emlékeztet véletlenül egy bizonyos Danikára? -
#4307 óriási a srác -
#4306 Csak a te szemeddel nezem a vilagot
Latom megint produkaltad magad... ugylatszik a fogalmazas meg a helyesiras (+ caps lock) nem a te erosseged :P -
#4305 nah mind1, inkább többször legyen, mint egyszer sem -
Zsolo #4304 De nem, szerintem csak hasonlit valamelyikre és azért gondoljuk hogy már volt! -
Zsolo #4303 Én is úgy emlékeztem hogy már volt, de új ként voltak feltüntetve! -
#4302 felső két kép király, alsó kettő meg már volt :) -
Zsolo #4301 Szerintem jók -
Zsolo #4300
-
#4299 Ez megint értelmes. :D LOL -
#4298 HÜLYE VAGY VAGY SZABADULTÁL DE HAGYUK INKÁBB MERT ITT NEM EZ A TÉMA HOGY TE MENNYIRE HÜLYE VAGY -
#4297 Ok.Csak gondoltam én is írok már vmi jó nagy baromságot, mert láttam a nagyoktól, hogy ez a trend. -
#4296 az nincs, de van meksz péjn 3. kell?
na jó, most már tényleg fejezzük be :/ -
#4295 Splinter cell 3 kéne.Az nincs? -
#4294 mennyé adod? csere nem érdekel? van stalkerem, meg dúk nyukem forevöröm. na? -
#4293 Halljátok!Van 1 eladó eredeti San Andreasom PC/DVD-m.Végigvittem, de eladom, mert nem tetszett.Kell valakinek? -
#4292 miért?
mi legalább annyira várjuk a játékot mint te. ha valóban lenne valami demo/új trailer/kilopott változat tudnánk róla elhiheted. Valaki csak elejtene egy pár morzsát, aztán futótűzként terjedne a hír. De semmi, nincs semmilyen San Andreas a neten szvsz.
Egy másik fórumon, sőt a DC-n is írt egy-két arc ilyen okosságokat, az egyik le is szedte.... a Manhuntot
De töltsd csak le nyugodtan, remélhetőleg valami hasznos cucc, nem csak egy 3.5GB-os üres fájl. (Mint a cigányoktól vett cigi, amiben csak üres filterek vannak) :) -
#4291 "mért vagytok skeptikusak?
doom is fél éve fentvolt, és sok embernek van fent SA" -
#4290 be se jelentették PC-re, és máris warezolnád?:D -
#4289 hajrá, waste of time -
#4288 ok. akkor szedd -
blackgamer #4287 mért vagytok skeptikusak?
doom is fél éve fentvolt, és sok embernek van fent SA
én kiprobálom 3,5 giga = 2 nap eDonkey-ról -
#4286 Egyetértek Hentes Billel :)
Akkó tőccsed..... -
#4285 pffff, akkó tőccsed :D -
blackgamer #4284 há mittom én? mért ne lehetne valami már fönt?! -
#4283 gondolkozz kicsit és rájössz...... -
#4282 töltsd le, és megtudod -
blackgamer #4281 akkor egy gyors kérdés:
ami a eDonkey-n fentvan SA, az FAKE??? -
#4280 NA LOG OFF OFF GO BACK SA TOPIC ;) -
cyrus #4279 Clint te hülye vagy öcsém -
#4278 -
#4277 nincs kivel játszania, mert féltik az anyukák a kölkeiket tőle, mert ha meglátják ryan mckean-t megállnának a gyerekek a növésben -
#4276 Oh, te jó ég
Ne rondits már bele a topicba, köszike! Inkább menj le a játszótérre, biztos van a közeletekben és ott szórakozz -
Zsolo #4275 Ha az asztalba rugsz és megmozdul az egér akkor valószinü -
#4274 lol -
#4273 WOHOHOHOHÁÁÁÁÁHHHHÁÁÁÁÁ
Ekkora uberlamat :D, ezek szerint ha bejon a kepernyovedo akkor jol meg kell rugdosni a gepet + asztalt es egyszercsak csiribu csiriba eltunik -
#4272 AKKOR MOST MÁR MINDENKINEK MINDEN VILÁGOSSSSS ,) -
#4271 Ha erre nem jött rá akkor elég lúzer de szerintem nem,,, na a képernyőkímélő kíméli a képet hogy belesüljön az adott kép(a mai moniknál már ez nem történhet meg) naszoval ha egy beállított idő mulva nem csinállsz semit előjön a screen saver
de ha valamilyen beviteli egységgel jelet adsz a gének akkor elmegy a fény a hűtőbe ;)))))))))) -
#4270 Ne legyél már ilyen hülye!Nem a gépet meg az asztalt kell lökdösni, hanem az egeret kell megmozdítani vagy valamelyik billentyűt kell megnyomni.Nem jöttél még rá?