82991
-
Zsolo #4108 Gyere le érte és beszéld meg vele! -
#4107 adja nekem, úgy is kell most egy péeskettő -
Zsolo #4106 Amúgy sem lehet élvezni egy PS-en vagy egy PS2-n a játékot ... legalábbis nem annyira mint egy PC-n! Nekem volt egy PS-em de hamar túladtam rajta egy PC-ért ...! A havernak van egy PS2-je meg egy PC-je, a PS2 csak porosodik ott! -
#4105 mivel az engine meg van írva PC-re is, és marha jól van optimalizálva, szinte 0 meló nekik kiadni a PC verziót. -
Zsolo #4104 Eddig minden részével játszottam PC-n! Ezt is ki fogják adni ...! Az hogy mikor az meg már nem az Én dolgom ...! -
#4103 az baromi messze van :)
remélem a Driver 3 kijön -
Zsolo #4102 PC-seknek, azaz nekünk jó hír:
Az a német weboldal úgy tudja, hogy 2005 májusában megjelenik GTA: San Andreas PC-s változata.
Forrás: San Andreas World ...
Aztán ki tudja hogy mi igaz és mi nem ...!
Azért ittvan a Német oldal is! -
REAL_CIÁN #4101 "És a Metal Gear Solid 3 is meg fog jelenni PC-n"
Mikor, két év múlva? LOL! -
REAL_CIÁN #4100 Csak azt mondom, hogy most sokkal NAGYOBB AZ ESÉLYE annak, hogy nem jelenik meg PC-re, mint eddig. Ennek több oka is van:
-A Sony komoly pénzekkel beszált a fejlesztésbe. Eddig nem.
-AAA-s játék lett a Sonynál. Eddig nem volt.
-Még csak árva elejtett megjegyzés sincs a PC-s megjelenésről. Eddig mindig volt.
-Ha megnézed, csupa olyan nagy cím között lett felsorolva, ami SZINTÉN NEM JÖN PC-re. -
Zsolo #4099 És a Metal Gear Solid 3 is meg fog jelenni PC-n ... de ez már OFF! -
Zsolo #4098 Szerintem lesz PC-n San Andreas ...! Most ez csak annyit jelent ... hogy a sok hülye most venni fog PS2-t mert olcsóbb, de utánna meg piacra dobják a PS3-at és azt is vesz! Szóval nagyobb hasznot húz megint a Sony! -
#4097 Most akkor miva? Lehet hogy nem lesz PC-re SA? Szerintem az hogy kiadják az idén PS2-re is az nem zárja ki a pc-s megjelenést, de ha valamire nem figyeltem oda akkor szóljatok! -
REAL_CIÁN #4096 "a GTA San Andreas a Take 2, a Burnout az Electronic Arts, illetve a Metal Gear Solid 3: Snake Eater a Konami gondozásában jelenik meg az idén"
Már régóta mondogatom, hogy készüljetek fel, nem biztos, hogy lesz GTA:SA PC-re. Már nem az van, mint régen! -
#4095 -
#4094 me tooo! -
#4093 Kiváncsi vagyok Hentes Bill-nek milyen tapasztalatai voltak a mod-al kapcsolatban. -
#4092 :P -
#4091 Én azt akartam mondani hogy:Éljen!!!(Persze cinikusan!) -
#4090 vannak ám haverjaim -
#4089 THX mindenki névébén... shit,,, én nem fogok ps-et venni mert utálom a konzolt úgy ahogy van sz.r szal,nekem kijöjjön a san pc-re mert öszegyüjtöm a grupot és menek a vérszomjas magyar Sa pc-sek fenyegetni.... -
#4088 a jó K annyukat.. most hogy jön majd a ps3 még több pénzt csikarnak ki a ps2-ből a pc kárára...
sztem sokak nevében mondom : rohadjatokmeg! -
#4087 A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ma bejelentette, hogy a PlayStation 2 játékkonzol ajánlott fogyasztói árát Európa szerte azonnali hatállyal 149 euróra, illetve azzal egyenértékűre csökkenti.
A 2000 novemberi megjelenése óta a PlayStation 2-t közel 24 millió fogyasztó vásárolta meg a PAL területeken. Az árcsökkenés a cég reményei szerint a konzol új növekedési fázisát indítja el, és vele együtt jelentős lökést fog adni a gépre megjelenő játékok eladásának is.
David Reeves, a Sony Computer Entertainment Europe elnöke az árcsökkenést az alábbi módon kommentálta: A PlayStation 2 hihetetlenül sikeres, és most eljött az idő, hogy megnöveljük a jelenlegi 24 millió PlayStation 2 tulajdonos számát. Már most is több mint 1000 féle játék kapható, továbbá számos újdonság, mint pl. a Gran Turismo 4, Getaway: Black Monday, Singstar Party, EyeToy Play 2 és a Killzone, valamennyi az SCEE gondozásában, valamint a GTA San Andreas a Take 2, a Burnout az Electronic Arts, illetve a Metal Gear Solid 3: Snake Eater a Konami gondozásában jelenik meg az idén.
Az új 149 eurós attraktív ár ezekkel az új szoftverekkel együtt mindenki számára elérhetővé és izgalmassá teszi a PlayStationnel való játékot, és biztosítja, hogy a számítógépes szórakoztatási rendszerek közül továbbra is a PS2-t válassza egy még szélesebb és egy még sokrétűbb felhasználói kör.
forrás sg -
#4086 :D -
#4085 asszem kipróbálom -
Zsolo #4084 Persze hogy robban ...! -
Zsolo #4083 Akkor csak pattog az! -
#4082 asszem kipróbálom :D kíváncsi vagyok robban-e, ha eldobom :D -
Zsolo #4081 Valószinü hogy nem tudja pattogtatni! -
#4080 bázzeee :Dd -
#4079 "This mod will change your player model into a Basketball player from San
Andreas and will change your grenade into a basketball."
lol, gránát helyett kosárlabda -
Zsolo #4078 Elég gagyi! -