82991
-
#4269 Direkt csinálod!
Mit nem értel azt mond meg.
A képernyőkímélő akkor szokott eltűnni a képernyőről, hogyha a gépet vagy az asztalt meglököm!!!! -
#4268 "De éppen ez az hogy ne lököm meg a gépet!!!!!!!!!"
-forditsd le plz magyarra mert nemigazan ertem :P, ugylatszik a helyesiras nem a te reszortod -
#4267 De éppen ez az hogy ne lököm meg a gépet!!!!!!!!! -
Zsolo #4266 Se új hír, se új kép!? -
#4265 -
#4264 Skilles fogalmazási tílus! Már nem lököd meg a gépet akkor biztos menne :D -
#4263 #4246
Mit nem értetek benne? -
#4262 -
#4261 lol :DDDDDDDDDDDDd -
#4260 :D Hát bazz.Ilyeneket ír be pl:
Milyen kocsid van topic
Clint: Jó!
(Kocsija sincs nem, hogy jó.)
Minek örülnél (örültél) ma? topic
Clint: Mindennek!
(Gondolom annak is ha seggbe basznák.)
Kicsit kiakadtam. :D -
#4259 Es mi ez a temetos nemtudommi? -
#4258 "annak ha Clint nem írna be minden topicba hülyeségeket."
-Igazad van -
#4257 :D -
#4256 ezt benyomom a fan klubba is :DDDD -
#4255 Off:Ezt nézzétek már meg és magyarázzátok meg mit is akart írni, mert már ott se tudott fogalmazni. -
#4254 lol :DDD
csak azért mondtam, hogy ne csodálkozz, ha néha esetleg kicsit nehezen fogalmaz a pali :P -
#4253 tudom ki ő, régóta nagy csodálója vagyok én is :D -
#4252 #4247 -
#4251 Ezt fogalmazd újra, mert zavaros picit. -
#4250 -
cyrus #4249 lehet érzi hogy erre a gépre nem szabad felmennie mert egy fasz ül előtte :P -
#4248 :DD
-
#4247 pffff, itt a nagy ryan mckean -
#4246 Az oldalon vannak képernyőkímélők letöltöm kicsomagolom és nem indul ha nem magától kilép pedig megse lököm a gépet! -
#4245 köszi -
#4244 Még az sincs megerősítve, hogy kijön pc-re.Szóval nem tudni. -
#4243 MIKOR JELENIK MEG A SAN ANDREAS???? -
Jó kis kocsi. -
#4241 Tudom, hogy annak szántad, semmi gond. Persze, hogy béke van. -
#4240 voltak már.... :P -
gazdi #4239 Persze, hogy kiadják. Én csak arra világítottam rá, hogy Alien kicsit túlfogalmazta a mondanivalóját, és a gondolatai ellentétét sikerült leírni. Magyarul csak kötözködtem / vicceltem kicsit. Mindenkivel megesik, olyan mint egy rosszabb elgépelés. Nem akartam személyeskedni, remélem nem tűnt
Bocs az offért és persze:
: peace : -
#4238 Tudom. Csak nyomatékosítottam. -
#4237 ja... de ezt már egy párszor átbeszéltük... -
#4236 Tuti, hogy kiadják Pc-re is. Egy csomó rajongó várja. És ha nem adják ki Pc-re egy vagon pénz kiesés az nekik. -
#4235 Ops, igaz, kicsit hülyén mondtam
na akkor bemásolom inkább újra azt amit a Rockstaros mondott:"Eddig mégcsak Playstation 2 -re jelentettük be a SA-t, tehát nincs még információm egy lehetséges PC verzióról" -
#4234 gazdi azt értette ez alatt, h. amit írtál -"nem tagadják h. nem lesz PC-re"- az tul képp azt jelenti h. nem lesz PC-re. -
#4233 Bocs ha már voltak -
#4232 3 új scan és egy mini video csomag:
Mini video csomag
Az első videóban a fodrászatot vizsgálhatjuk be, míg egy másik videón éjszaka ki motorozunk a tenger partra, ahol jó kis buli megy. De megnézhetjük bandákat is egy rövid ideig, de egy lövöldözésbe is belecsöppenünk egy videó erejéig.
-
#4231 Most miért? Szerintem ezek alapján tuti lesz PC-re. Mert akkor írta volna egyértelműen, hogy nem lesz PC verzió, de nem azt tette. -