82991
-
#4349 Ezen úgy látszik hogy egy kicsit realizálódnak az arányok, szóval hangsúlyt kaphat egy kicsit a monumentalitás
Ja és láttam lejebb hogy pár képen rajta van az a piros fehér ház, igazi antik darab, szóval a művészet is kap egy kis hangsúlyt -
Zsolo #4348 -
#4347 UP! új kép:
-
#4346 Hagyjátok már "Magyarország legjobb San Andreas oldalát" :D -
#4345 Azt nem értem, ha te nem tudsz angolul, akkor hogy ellenörzöd, hogy nem értette félre az eredeti mondatot a srác? -
#4344 hát megértem, hogy te nem akarsz cikkeket írni, mivel fogalmazni nem tudsz :P -
Zsolo #4343 Amúgy valami gond van vele hogy nem jeleniti meg lentebb, mert nekem sem jelenik meg! -
#4342 THNX -
Zsolo #4341 Itt vannak!
01.
02.
03.
04. -
Zsolo #4340 Jah, de ez nem az! -
Zsolo #4339 Tessék! -
#4338 kiraknád mégegyszer? én nem látok képet, csak x-et -
#4337 Kedves Fórumozók!
Ha szereted GTA: San Andreast, és
az angol tudásod sem a padló alatt
van (mint nekem), akkor írhatsz cikkeket,
mondjuk előzetesről, a szereplőkről, a bandákról,
és a missziókról. A képeket, és más médiás dolgok
beszúrása az én feladatom lenne. És mi lenne a
jutalom? Mivel nem vagyok gazdag, ezért nem tudnálak
megajándékozni mondjuk egy 1 csomag CD-vel,
de kint lenne a neved, és sokan elolvasnák,
amit írtál. Ez függ a helyesírástól és fogalmazástól is,
ha rosszul rendezed a mondatokat, akkor nem tehetem ki. További infó: [email protected]
--------
Akit meg nem érdekel ez a dolog:
Elnézést a reklámért! -
#4336 jah télleg..... arra nem gondoltam -
#4335 van a Vice City-ben is volt emelet az autó kereskedésben -
#4334 Jaja!!!! -
#4333 Tiszta Tolvajtempó. -
#4332 ??? "of the second story" ???
nemtom mi lehet ez a "story".... Lehet elírták, és akkor storey? akkor a második emeletet jelenti, de van autókereskedésben második emelet????? na mind1.... csak egy tipp volt... -
#4331 További ...
leírom újra :)
Carlnak és Cesarnak pár importált kocsit kell lopnia a helyi ?autókereskedésből?. Mindketten lopnak egy kocsit, és elrobognak vele Otto's Autos -ba (gondolom ez is egy üzlet). Amikor megérkeznek Carl eltereli az eladő figyelmét, hogy az eladó ne vegye észre, hogy bemutatótermi kocsikat lopnak, majd távoznak velük az ablakon keresztül ... ??? "of the second story" ???
Carl követi Cesar -t San Fierro utcáin keresztül az újonan elkészült garázsukba, a "The Hub" -ba. A misszió ez után ér véget.
Többet nem javítok ... javítson aki akar ;) -
#4330 Helyesbítek :
Ketten lopnak egy kocsit és elrobognak vele Otto's Autos -ba
helyett
Mindketten lopnak kocsit, és elrobognak vele Otto's Autos -ba -
Zsolo #4329 Köszi a forditát, ebböl valószinü mindenki kifog jönni! Aki nem az meg valószinü hogy láma! -
#4328 Carlnak és Cesarnak pár importált kocsit kell lopnia a helyi ?autókereskedésből?. Ketten lopnak egy kocsit és elrobognak vele Otto's Autos -ba (gondolom ez is egy üzlet). Amikor megérkeznek Carl eltereli az eladő figyelmét, így nem veszi észre, hogy bemutatótermi kocsikat lopnak, majd hajtanak ki velük az ablakon keresztül ... ??? "of the second story" ???
A misszió akkor ér véget, amikor Carl követi Cesar -t San Fierro utcáin keresztül az újonan elkészült garázsukba, a "The Hub" -ba.
Bocsi srácok a kicsit béna fordításért ... nem vagyok otthon a témában, csak benéztem, és segíteni próbáltam.
Azt nem vágom, hogy hogy lehet ennyire elterelni vkinek a figyelmét ... lehet rosszul fordítottam
"Carl creates a diversion so the salesman does not notice them stealing showroom cars"
ez szóról szóra vmi ilyesmi : Carl készít egy elterelést, így az eladó nem veszi észre, hogy ők ellopják a kocsikat -
#4327 :D -
Zsolo #4326 Mondtam hogy hülye vagyok! (Eddig németet tanultam, de az sem megy jobban) -
#4325 dealership szvsz vmilyen üzletet jelent, nem hajót :) és onnan kell lenyúlni pár szekeret -
Zsolo #4324 Nem akarok hülyeséget írni, de ahogy így olvasom: Carl és Cesar kocsikat imprtálnak be hajóval, vagy valami ilyesmi! -
Zsolo #4323 Test Drive
Carl and Cesar need to steal a few import cars from the local dealership. The two of them steal a car and head to Otto's Autos. Once they arrive there, Carl creates a diversion so the salesman does not notice them stealing showroom cars and driving out the window... of the second story! The mission ends after Carl follows Cesar through the streets of San Fierro and into their newly created garage, "The Hub." -
#4322 -
#4321 nyomd be a szöveget, aztán majd kitaláljuk vhogy :) -
Zsolo #4320 Nincs -
Zsolo #4319 Valami küldetés is kapcsolódik a képhez, csak angolul van leírva, az meg nem az erősségem! Ha berakom valaki leforditja? -
#4318 több új kép nincs? -
#4317 azé mondom :) -
Zsolo #4316 Még egész élethű, nem? -
#4315 -
Zsolo #4314 -
#4313 ez olyan, mint a szunyog és a moszkító :) -
#4312 szerintem nagyon is sok a hasonlóság -
#4311 Azta már a faji külömbségek a téma Rasszizmus !!! -
#4310 Danika és Ryan Mckean két különböző faj....