82991
-
#4509 Már áégóta tiszta hogy a felylesztők hatalmas lépést akarnak tenni a vicehoz képest, a dupladvd- az már biztos -
#4508 csak ez miatt :
"Los Santos nyugati kerületében megtalálható lesz egy RU Haul kamion, ahol Carl 18 autó ellen versenyezhet."
mert ha ez abból a tegnapi német szövegből lett lefordítva akkor nagyon káccol.. -
#4507 nem.... GTA Online-ról van.... -
#4506 ezt te fordítottad ? -
#4505 jaja, ez télleg így van! -
Zsolo #4504 -
#4503 És új dizájn a GTA Online-on!!:) -
#4502 A tegnapi IGN és Gamespot képek mellé természetesen információk is társulnak, melyeket most összeválogattam:
Angel Pine-ban megtalálható lesz egy kocsma, egy kis pékség, egy mozi, és egy "U-Get-In" névre hallgató motel is.
Új fegyverként szerepelni fog a játékban a Desert Eagle. Új fegyver lesz még a lapát, poroltó, és egy gránátvető.
Új járművek lesznek a játékban, a repülőtéri Poggyász Kezelő, Labdaszedő, Fűnyíró.
Los Santos nyugati kerületében megtalálható lesz egy RU Haul kamion, ahol Carl 18 autó ellen versenyezhet.
Most már valós lesz a hold is, ami változtatja az alakját mint a valóságban, a csillagok pedig jobban látszanak, fényesebbek vidéken. A városban pedig ahol a köztéri világítás elnyomja erejüket, kevésbé látszanak.
A fegyvereket 6 új tulajdonsággal ruházták fel a készítők, melyek a következők: töltési idő, a fegyver súlya, pontossága, fegyver fogása, mozgathatósága, illetve mint már írtuk, vannak dupla fegyverek.
Lesz a játékban bulldózer, melynek tudjuk majd lapátját használni.
Lesz a játékban túrázásra alkalmas kerékpár, mely Wayfarer névre hallgat.
Ismét lesz a GTA 3-ban megismert Banshee -
#4501 ez komoly ? :O -
#4500 ez így van , elengedhetetlen, de úgyis pc-n foook jacni ugyho a kedvedért gyorsan letörlöm az emut :) -
REAL_CIÁN #4499 "a jó játék kérdése meg egy ujab elvi tényt vet fel"
Igen, a jó játékhoz nem ártana az az aprócska dolog, hogy például elinduljon. :)) -
#4498 NA de akkor is van, a jó játék kérdése meg egy ujab elvi tényt vet fel -
REAL_CIÁN #4497 Igen, tényleg van, a Biost 2 fps-el mozgatja, a játék főmenünél pedig megáll.
Jó játékot! -
#4496 log off -
#4495 "Nincs"
DEVAN -
REAL_CIÁN #4494 "bár elvileg van műxő ver"
Nincs. -
#4493 ha te mondod, biztos, bár elvileg van műxő ver -
REAL_CIÁN #4492 "nemtom müxik e"
Nem mükszik. -
#4491 nekem van egy ps2 emulom, de az nemtom müxik e mert még nem volt rá szüxégem -
REAL_CIÁN #4490 "én hallottam egy progiról (ps2 emu), de előre nem mondok semmit.
Majd ha magam teszteltem, meglátjuk"
LOL, PS2 emu, felejtsd el! -
#4489 nem csak este, hanem amikor látod :) -
#4488 ez egy ezer éves trükk :)
már a gta3-ban, és a vice city-ben is benne volt
este kell a holdat lőni a távcsöves puskával, akkor elkezd nőni, majd egyszercsak visszaáll az eredeti méretére :) -
#4487 mitomén, : Minden6Ó !!! PL -
#4486 saz mire jó ? :D -
#4485 valami olyat hallotam hogy ha egy bizonyos időben lőjük a holdat elkezd nőni a mérete -
GabiWong #4484 Minnél többet lövöldözünk futás közben, fejlődni fog a karakter, és egyre pontosabban fog lőni (futás közben).
Egyes fegyvereknek lesz viszarúgásuk.
Két külömböző fegyvert tarthat az ember a kezében.
A Desert Eagle eleinte nehéz lesz CJ-nek, de idővel majd ez is változik ... -
#4483 2: én hallottam egy progiról, de előre nem mondok semmit.
Majd ha magam teszteltem, meglátjuk -
#4482 hold az izé lesz, teli holdból átmegy majd kiflibe -
#4481 nem tom mit ír de amit tok az az hogy lesz kis erdő meg benzin kút meg desert eagle pistol meg cross pályaa hold reálisabb lesz meg nemtommi... -
#4480 hmmmm
csak egyetlen egy 18 kerekű lesz a gémbe :CCCCCCccccc
tehát egyetlen egy helyen lehet megtalálni.. -
Zsolo #4479 Valaki tud németül?
- In den ländlichen Gegenden, finden sich Seen, Bauernhöfe, kleine Wälder und auch Tankstellen.
- Es wird eine starke Waffe geben, die Desert Eagle, eine Pistole mit hohem Wirkungsgrad. Am Anfang wird es CJ noch schwer fallen mit dieser Waffe umzugehen, aber nach einiger Zeit klappt das ganz gut.
- Man wird viele Möglichkeiten, der Unterhaltung auf dem Lande finden. Entweder man fährt mit dem Mähdrescher um den Bauernhof oder man vergnügt sich ein bisschen mit dem Cross-Bike in einer Challenge.
- In Rolling Hills wird man den einzigen 18-Wheeler(LKW -> Truck) finden. Dieser hat eine erstklassige Fahrphysik, und ist dem Original fast gleich. Man merkt wie der Anhänger in den Kurven ausbricht, oder eben nach vorne schiebt, wenn man bremst.
- Der Mond verändert sich jetzt, wie in der Realität, von der Sichel bis zum Vollmond.
- Das Wechseln von Magazinen wurde noch einmal beschleunigt, somit wird das Schießen, mitten in einem Bandenkrieg, noch einfacher.
- Die Genauigkeit beim Schießen verbessert sich im Laufe des Spiels. Wenn man öfter schießt, wird diese Fähigkeit verbessert.
- Alle Waffen haben nun eine eigene Animation, bzw. bei einigen Waffen merkt CJ sogar einen Rückschlag.
- Auch in San Andreas wird man nun 2 Waffen gleichzeitig in zwei Händen halten können. Es dürfen auch zwei verschiedene Waffen sein. Dies ermöglicht eine noch bessere Verteidigung in Bandenkriegen.
- Es gibt einen fahrbaren Rasenmäher.
Forrás: GTA Actoin.com
Ha valaki leforditja és semmi értelmes nincs benne, akkor elnézést kérek a sok szövegért! -
Redfox #4478 Köszi. Majd még írok.;) -
#4477 hát október 21 elött nem valószínű.. -
Redfox #4476 Köszi, de kár érte.;)
Mellesleg ha esetleg kidobják, az mikor derül ki? -
#4475 1. nem biztos
2. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát nem.. -
Redfox #4474 Hali.
Már egy ideje olvasgatom a topicot, és már nagyon várom a gamét. Lenne pár kérdésem:
Akkor még nem is biztos, hogy Pc-re kidobják?
Meg lehet majd oldani valami progival, hogy pc-n lehessen nyomni a PS2-es verziót, mert mintha már halottam volna ilyen progiról?! -
Zsolo #4473 GameSpot Videó! Igaz hogy semmi uljat nem tudunk meg belőle de azért legyen meg itt is! -
#4472 hülye kérdésre hülye válasz -
cyrus #4471 hát...kábé.... -
REAL_CIÁN #4470 Egy PS2.