82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Zsolo
    Ha van itt egy ügyes ember akkor nekieshet!
  • Dave000
    lol
  • Zsolo
    Ismét egy szöveg, és ismét német!

- Mit Charterfliegern kann man zwischen den Städten Los Santos, San Fierro und Las Venturas, jetten.
    - Auf dem Berg Mount Chilliad kann man an einem Mountainbike-Rennen teilnehmen, welches am Fuß des Berges endet. Das Bike hat mehrere Gänge, welche automatisch gewechselt werden und erreicht eine wesentlich höhere Endgeschwindigkeit als das BMX-Rad.
    Auch Rennen mit Allradfahrzeugen und Dirt Bike Races sind fester Bestandteil des Spiels.
    - Es wird nicht nur möglich sein, Feuer mit dem Feuerlöscher, oder dem Feuerwehrwagen zu löschen, nein man kann auch Feuer legen und sogar einen Waldbrand verursachen. Oft wird das auch ungewollt geschehen, dann kommt meistens die Feuerwehr und löscht den Brand. Es kann aber auch vorkommen das man z.B. den Fluchtweg erst löschen muß. Feurlöscher findet man an mehreren Stellen, aber immer in Schnellrestaurants. Das Feuer muß man wie im richtigen Leben von unten her löschen.
    - Es wird viele verschiedene Objekte geben, die man allesamt zerstören kann: weggeworfene Milchkkannen, die weißen Pfosten, kleine bis mittelgrosse Bäume, Straßenmöbel. Alles, was aussieht als könnte man es umfahren, kann auch zerstört werden.
    - Die harmlose Schaufel kann eine nützliche Waffe sein - ein schneller Schlag auf den Kopf sollte Ihren Konkurrenten bewußtlos machen und Sie können sie sogar verwenden, um ein flaches Grab für den unglücklichen zu schaufeln.

Forrás: GTA-Action.com

Nem tudom mit írnak benne, ha nincs benne semmi értelmes akkor elnézést!
  • Dave000
    jah, remélem a kurvázást jobban megcsinálják mint ahogy volt vájsz-ban és elődjében.:P
  • Dave000
    heh autó mosó rulez!!!
  • Zsolo
    01.
    02.
    03.
  • Ottto
    Kira :)
  • Dave000
    ez csak nem azt jelenti hogy repzajjal lehet majd röpködni a városok között?? Mármint utasként.
  • Zsolo

- Chartered airlines will also fly you back and forth between Los Santos, San Fierro and Las Venturas (could have been guessed from the Juank Air screencap)
    - You can not only put out fires, but you can start them, and that includes forest fires
  • Johnyy
    najó, én is feke vagyok :D mondjuk azért ez még rondább volt mint a vájsz
  • hen-tes
    áz
    a hööe :D
  • Amse
    LOL.Szerintem nagyon levágós hogy fake, de ki is van írva =)
  • Johnyy
    most látom hogy fake! akkor jobb lecc av graf?
  • KG21
    sajnos a GTA onlájnos gyerekek nem igazán tudnak értelmes mondatokat alkotni "pszichósak" :D ez mi a rákot akar jelenteni? Tán pszichológia szakos hallgatók a helyi egyetemen?
  • hen-tes
    jóak ;Ð
  • Johnyy
    Asszem ebben a részben a lehetőségeket bővítették , de nagyon
  • Johnyy
    A Vice citys kezdés nagyon sirály!!! Hangulatos, csak az a grafika túl sablonos, egyik résznél kiköpött GTA3 3. szigetes feelingem volt , az a hegy is elég gáz...
  • Zsolo
    Download Fake Xclusive SA Trailer Part II
    Én letöltöttem és megnéztem, nagyon komoly!
  • Tibor
  • cenobite
    Ááááááááááááááááááááá!! Ez a fordítás bazzz'! Mintha egy szótárprogramot ráeresztettek volna a szövegre és ezt "dobta ki". :DDDD

Tudom, hogy nem Te írtad, nem Neked szól, félre ne értsd!
  • Tibor
    nem én írtam!
  • hen-tes
    vki nagyon nem tud fogalmazni...
  • Tibor
    boccs, ha volt
  • Tibor
    info:GTA Online
  • Tibor
    SAN ANDREAS bandái

A saját területükön, bandatagok élnek, akár éppen akcióban vannak, vagy nem. Noha állandóan csak isznak, füstölnek, és szocializálnak. Ha te ellenségeidnek rossz húzást okozol, bármelyik bandatag, segítségedre siet, ha a te kapcsolatod eléggé erõs ezzel a bandával. Hasonlóképpen, ha az ellenséges banda területére mész, és velük találkozol egy egész csoportban taktikához folyamodnak. Az ütközetekbõl tanulsz igazán meg mindent. Elõször, hogy rövid idõ alatt hagyd le a támadóidat, ezután az autódra lõnek, hogy megállítsanak, ha nem sikerült, a másodikra tagokat küldenek rád, elfogni téged. A bandák megosztanak egymás közt mindent, és, ha a helyzet úgy kívánja, taktikát változtatnak ellened.

"Mi sok idõt töltünk el, hogy egymásra jobb hatást érjünk el, és hogy ez egyedülálló legyen." megjegyzés Benzi-tõl. "Mi tudjuk, hogy a gyülekezetek ezeket a bandákat nagyon világosan egy biztos út, és egy nagyon határozott modorosság felé vezetik. Eddig már alkottak jeleket és különbözõ nyelveket és ezt, mi hûen a világhoz próbára tettük leírni. Ez növeli a játék kihívását, de ezek a meglepõ dolgok részletesek a játékban."

Orange Grove Families
    Az Orange Grove Families tagoknak zöld színû szerkójuk van. Ebben a bandában található Carl Johnson, Sweet Johnson, Ryder Smoke, és öt más bandatagból, akiket nem könnyû felismerni. Carl és Sweet Johnson a két legfontosabb embere a The Orange Grove Families-nek, próbára teszik megbosszulni az édesanyjuk és fiatalabb öccsük, Brian Johnson halálát.

The Ballas
    A The Ballas bandatagjainak lila ruhájuk van. A The Ballas banda területe Ganton (the Watts of Los Santos), ahova betörtek a The Orange Grove Families-t kidobva. Mi szintén tudjuk azt, hogy a The Ballas a felelõs Carl és Sweet édesanyjának, illetve öccsük haláláért. Nekik más ágazata is van a bandájuknak, létezik egy The Front Yard Ballas, amely a fontosabb banda, mint a Ballas. Ennek az ágazatnak a Ballas-nak jelenleg vezetõje Idlewood-nak.

Los Santos Vagos
    Területük Kelet Los Santos. A Hispanic banda színe a sárga. Õk az ellenségei a Varrios Los Aztecas. A bandájuk más, utcai banda. The Vagos élvezi megjelölni a területüket graffitivel. "Los Santos Vagos."

Varrios Los Aztecas
    Ez a banda veszélyes a Hispanic utcai bandára. Erõs. Büszke. Pszichósok. Ez a banda, súlyosan eladósodott, fegyverekre nem fut, inkább az utcai verekedés, és narkó ellenesek. Egy hosszú ideig ellenségeskedtek a Los Santos Vagos bandával, a többi más utcai bandákkal vetélkednek Los Santos-ban. Nekik van egy ellenszenves bandájuk a San Fierro Rifa. A banda színe a Los Aztecas-nak kékeszöld.
  • hen-tes
    18 éven felüli nem ? :D
  • Hmuda
    Oktober 19
  • csokid
    Ha van itt Kecskeméti és 18 alatti, majd erladhatja nekem
  • csokid
    Szasztok
    Ez a GTA mikor fog megjelenni ???
  • hen-tes
    nalátod ;ÐÐ
  • Ottto
    Hmm...godmode jöhet :)
  • hen-tes
    mi az életnevü játékról beszélünk :P
  • Ottto
    Jobb lenne ha nem lenne :(
    [nem szeret kóddal játszani]
  • hen-tes
    most én is szarul állok D:
    köröznek a rendőrök :((
  • Amse
    Én Lakadtam benne.Kéne vmi munka. =)
  • Johnyy
    ha végigjácccotad legaláá ecer kód nékü akko esetleg....
  • Hentes Bill #4553
    október 22
  • hen-tes
    god mode is kéne ;Ð
    meg fegyver kóód >))))
  • Amse
    #4518 és attól felfelé.
  • Buba007
    Várhatólag mikor fog megjelenni?