82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • hykao #9602
    csak nőneműeket szoktam szájba baszni.... :PPP
  • JohnnySmith
    Sorry nem azzal a céllal ment.
    Tényleg nem akartam itt a hangulatot kelteni de nem volt semmi gáz a képekkel eddig. Pláne hogy mostanában nem is raktam be semmit. Spoiler hangulatu képet nem is raktam. Csak járművekről volt kép meg CJ-ről.
  • insp
    Jah.

De most komolyan, az ember benéz a topicba, hogy dumáljon kicsit a "várva várt" játékról, erre kapja az arcába a spoilereket. Ez pöttyet gáz.

Én már ott tartok, hogy ha nekiállok valamilyen játéknak, akkor messzire elkerülöm a fórumot. mert mindig akad valaki, aki nem bírja magában tartani, hogy "ehhénmárvégigisjátszottambibibíííésazavégehogy..."
  • JohnnySmith
    tulképpen igazad van. Még szerencse hogy nem személyeskedtünk nem ?
    ja meg ez is kell :)
  • insp
    SPOILEREZNI köcsög dolog. Hokizzál inkább, annak ugyanúgy fogsz örülni.
  • JohnnySmith
    Az kicsoda mert engem személyesen még senki nem keresett meg ilyen kéréssel (és akkor nagyon jó indok kell)
    Egyébként meg beleszarok nyugodtam tehetek képet mert nem OFF .
    Ja tettem 3 új vidóeót a honlapdra :DDDD Holnap csinálok ejtőernyőzést is :DDDD
  • Hentes Bill #9596
    ne nyomjá be képeket, csak a konzolos topicba írjunk, mert jön Hykao, és megb*ssza a szánkat
  • TothLaci
    Nah sikerült lementeni azt a részt... Holnap felteszem...
  • Extraboy
    Jaa, ok!
  • Sephi
    Pinz! Alatalaban a Los Ventura-si kaszino rablasrol szolo Woozie-es kuldik :D
  • Extraboy
    A zöld S betu mit jelent a terkepeden?
  • Extraboy
    Stuntplane, es ha a repuloiskola osszes feladatat minimum ezust szintre megcsinalod, akkor kapod meg, ott lesz a reptereden!
  • vki
    A duplaszárnyú gépnek mi a neve, és hol lehet olyat csórni? (Arra gondolok, amivel a repcsisuliba az orsót kellett csinálni)
  • Kit--Kat
    szerintemmeg 1általán nem jobb a DRIV3R-nél
  • JohnnySmith
    Vannak /most töltöm fel/új videók a hentesen. harier ,spotgép(repülő),Jetpack témában.

Akit érdekel az megnézi.
  • JohnnySmith
  • JohnnySmith

LOL nagyon :D
  • Duddits
    Öcsém! A Manhunt ezerszer gyilkosabb mint bármelyik játék!
  • JohnnySmith
    Megkaptam végre elmetést szal mindjárt csinálok egy kis HARIER-es muvit :DD
  • Extraboy
    Ebbe biztos az az eroszak amikor a tunderkevel nem sikerul a varazslatt akko a gyerek foldhozbassza a gepet :D
  • Extraboy
    Az, sztem a mesekbe tobb eroszak van mint a GTA-ban, jatsszon a gyerek a hupikek torpikekkel azt akko semmi baj nem lesz... de ez a Shadow Heart nagyon befigyel :DDDDDDD
  • cyrus #9581
    ka, ez a doom3 para ? :D
  • cyrus #9580
    mermérmiez ?
  • TothLaci
    Aki tudja, mentse már le a videót erről a linkről:
    http://ondemand.video.axelero.hu/tv2/broadband/broadband/tenyek/tenyek_1124_full.wmv

Utolsó hír!
  • Sephi
    En vegig toltam es semmivel sem brutalisabb mint a FFX peldaul.
  • JohnnySmith
    De gáz loooooooollllll akkor ezért nem ismertem.
  • JohnnySmith
    Pedig a Driver 3-mail is játszottam volna mert tetszett csak szar dvd-re írtam ki :(((
  • UNREG
    A Driver3-nál sokkal jobb, a GTA-nál rossszabb. :))
  • UNREG
    "A 10 legrosszabb erőszakos játék:

Shadow Heart (ezt sem ismerem)"

LOL, ebból is látszik, hogy ez az anyák szervezete vagy micsoda, mekkora egy seggfej banda, a Shadow Heart egy tipikus Japán RPG, bucifejü kisgyerekekkel:
  • Sephi
    A Getaway 2 jo gema? ehh
  • UNREG
    Persze, lehet, hogy az MGS3 jobb választás lenne, de ez már tényleg nagyon off. :))
  • JohnnySmith
    Friss relative most lesz 1 éves :)
  • JohnnySmith
    "Te friss PS2 tulaj vagy ugye?" hát...nem
    Tegnap kezdtem "megvenni" a getaway2-t(mert most ez a módi meg kell venni) :DDD
  • UNREG
    Te friss PS2 tulaj vagy ugye? Ha befejezted az SA-t, próbáld ki a Getaway2-t. Nincs szabadság, mint a GTA-ban, de nagyon jó game.
  • JohnnySmith
    Én nem számítok semmire multira meg egyátalán.
  • UNREG
    Azért ne sok "pluszra" számíts, az előző részeknél sem volt semmi különbség, a multira kerek perec megmondták, hogy nem lesz.
  • JohnnySmith
    Jaja idegesít is kicsit.
    Ha az ember naiv akkor ezt úgy magyarázza, hogy nem egy egszerű átültetés lesz pc-re hanem plusz dolgokat raknak a gémbe multit meg mittomén. De ha az ember pesszimista és negatív (vagy mondhatjuk hogy józan gondolkodású) akkor azzal magyarázza hogy a Sony kicsit visszatartatja a RS-ral hogy minél több PS2 találjon gazdára. Ezzel fenttartva a PS2 exluzívitást.
  • Sheltem
    Ja meg doom3 ellen is... de ha a beszükült látókörü anyukák miatt nem lesz GTA : San Andreasom nagyon morcos leszek.
  • Sheltem
    Half-life2 ellen szervezkedhetnek mert már hálistennek megvettem
  • Hentes Bill #9563
    hát, pc-s infók még nem is voltak, csak az, hogy jön majd jövőre vmikor