82991
-
#9562 télleg :D -
#9561 sőt, még több is -
#9560 Jaj... -
#9559 Kibaszott erőszakos világban élünk hát nem veszik észre! -
steweee #9558 mikorra várható a warez változata ? -
#9557 Jaja Blood Money volt még az amit kicsit furcsáltam....(lehet ők már warezolták is aztán végig tolták és rájöttek hogy erőszakos:DD ) -
#9556 En vegig megolvtam rola gyozodve hogy poenkodtok de latom komoly a tema :( -
#9555 Foleg hogy a Hitman : Blood Money meg meg sem jelent :DDDD -
dhs #9554 sorry a legrosszebb kettő "B" -
dhs #9553 Arról nem is beszélve hogy a kölyök minden hétvégén reggel 6:00-tól
beül a TV elé és nézi azokat az idióta gagyi meséket, amiben szerintem van annyi erőszak mint pl.:a GTA sorozatokban. -
dhs #9552 Tököm kivan már ezekkel a hírekkel akik le akarják járatni a nemesebb játék gyártókat. Szerintem nem a játék tehet róla hogy a kölyök milyen agresszív, hanem a nevelés. Ha mégis kordában akarja tartani a szülő a gyerekét akkor meg figyeljen oda, hogy milyen játékkal játszik és ha neki nem tetszik akkor tiltsa meg neki. De mi francé kell szivatni az olyan gamer-eket akik szivesen játszanak olyan játékokkal amik itt #9548 fel lettek sorolva. figyeljétek meg mi is arra a sorsra jutunk majd hogy a játékan nem lesz vér vagy tényleg zöld lesz mint más országokban. A legrosszab, hogy játszhatunk SIM-sel egész nap :(. -
#9551 jah, nem fikazni kell hanem csinaljon jobbat!
Amugy valaki tudja, hogyan lehet dual pisztolyt vagy machine gunt szerezni? Mit kell hozza teljesitenem? mert a story missziokat minde elvittem es meg mindig nuku... -
#9550 legrosszabb erőszakos, lol, inkább legjobb -
#9549 Nem te vagy bena, en tegnap jottem ra :DDD. A jobb analog kart ha eloretolod ill hatrahuzod akkor ha kozoelebb mesz akkor lathadod, hogy evvel az utanegeto iranyat tudod szep lassan beallitani, tehat amikor beszallsz nyomd elore kb 5-6 mp-ig a jobb analogot es akkor egyenesben lesz az utanegeto es ugy fog viselkedni mint egy norm repulo! -
#9548 Most találtam /HCGamer/
"Egy újabb izgalmas lista látott napvilágot, ezúttal az Interfaith Center on Corporate Responsibility-től, melynek összeállításában öt csoport vett részt, mint a nők szervezete, az anyukák az erőszak ellen, egy egyházi szervezet, miegymás."
A 10 legrosszabb erőszakos játék
Doom 3
Grand Theft Auto: San Andreas
Gunslinger Girls 2 (nem is ismerem)
Half Life 2
Halo 2
Hitman: Blood Money
Manhunt
Mortal Kombat: Deception
Postal 2
Shadow Heart (ezt sem ismerem)
-
#9547 1értek
Remélem ismétlik a "híradásukat". -
#9546 Hát őőőő.... -
#9545 hmm nem kell, mert elvileg tényleg az, most magyarázd meg 1 fps buzinak vagy 1 laikusnak, hogy több annál:D -
#9544 "híradójában" -
#9543 vérnyomás -
#9542 Föl is ment a cérnyomásom! Azt mondták hogy a játék lényege az hogy autókat lopjunk és elüssük a gyalogosokat! -
#9541 Melyik műsotban volt ? -
#9540 Húúú... Ennyi újabb hozzászólást
Nemrég láttam a TV2 híradójában GTA: San Andreast.
Már megint kevernek a nagyokosok..... -
ent #9539 Látom már elértem amit szerettem volna, kb 40 hozzászólás és sehol kimondottan a játékhoz fűződő hozzászólás!
Köszönöm annak a néhány embernek (akiknek szerintem nem tellik ps2-re, vagy nem is akarnak!) az együtt érzést, amit irántam tettek!!!!
Viszont a kedvenceim közé felvettem a konzolos topicot!!!! -
#9538 Ez így alakult.De ez eddig nem volt baj finoman ment egyszer-egyszer volt egy spoiler na bumm.Megosztuttuk egymással és azokkal akik nagyon kiváncsiak a poénokra és a lehetőségekre a játékban.
Egyébként pc-s infók is jönnek amikor nagyritkán ír valmit a Rockstar -
#9537 De ha van megoldás, ami mindenkinek megfelelő, akkor miért kell leszarni másokat?
Miért nem elfogadható az, hogy az aktív, működő KONZOLOS topikban menjen a hemzsegés - itt meg csak a PC-s infók szerepeljenek??? Ha már van külön PC-s, és KONZOLOS fórumrész?
Aki akkora türelmetlen fan, és/vagy nem baj számára, ha lelövik a poénokat, bármikor beleshet a KONZOLOS topikba nem? Nem fog senki lemaradni semmiről! Így viszont ha ide is, oda is ömlenek a (sokszor nem mindenki számára kívánatos) infók, akkor lehetetlenné teszitek azok számára az informálódást, akik nem szeretnék, ha lelőnék előre a poénokat, csak a PC-s hírek érdeklik, és tudnak várni...
Olyan nagy kérés ez? Vagy mi az ami miatt nehézkes lenne kivitelezni? Ráadásul érdekes módon - így visszaolvasva - olyanok is be-be SPOILERezgetnek, akik más topikokban bősz kirohanásokat rendeztek, amikor az általuk még végig nem vitt játékról SPOILEReztek mások... :( -
#9536 én is láttam, jó nagyot visítottam rajta:DDD
tavaly vagy mikor meg asszem az RTL Klubon a Vice City volt ugyanezzel a témával, Tommy a golfos szerelésében éppen 1 jómunkásembert gyepált 1 golfütővel a villa előtt:D -
#9535 ok písz -
#9534 Igen erre emléxem de ez azért nem jellemző a topicra. Ilyen előfordul mindenhol :) -
#9533 Ne legyetek már gyerekesek... Kit érdekel hogy valkinek nem tetszik vagy akármilyen gondja van a tartalommal nem olvassa na bummm kit érdekel. Max leírja a véleményét "mi" meg tudumásul vesszük, és folytatjuk tovább.
Most ezzel mit kell fogalkozni ? -
#9532 konzolosk, csak, hogy átréezzétek, az milyen lett volna, ha a játék közepén valaki elmondja a végét,hogy ki öl meg kit, ki áll át kihez úgy, hogy nagyjábol tisztába vagytok a szereplőkkel??
ez azért rombolja az egészet nemlesznek meglepétesék eleve úgy állunk hozá a szereplőkhöz stb stb..
na mindegy flém off -
#9531 de most rádmontam???"(ez msot nem minden konzolosra vonatkozik)"ez a lényeg, akinek nem inge ne vegye magára -
#9530 Látom már megint félre vagyok értelmezve, szóval nem is reagálok. -
#9529 Uhh baz... en aszimtem hulyulunk vaze... latom itt komolyra fordultaka dolgok.
Reszemrol befejeztem tobbe nem irok semmi ide oszt jolvan? -
#9528 Na szóval a lényeg: én eddig nem nagyon szóltam a konzolosok ellen mert nem zavartak a képek a videók, sőt még az se nagyon zavart, hogy itt beszéltétek meg az irányítást meg mi hol van miért milyen küldetésbe akadtatok el ki a feladó stb stbs stb.....
NA és aaz elején meg közhen a sima benyögések, hogy én már jáccok fele tök jó, és megyek is vissza....Na még ez is elment.(ez most nem minden konzolosra vonatkozik)
De ez a történet elmesélés felbaszta az agyam mert tuti nem lesz már ugyanaz a játék, mint ami lett volna....
Hmuda:Attól, hogy nincs PS2-nk attól még tudunk a történetenkívüli dolgokról is beszélni, nem kell itt oltani a népet, hogy úgyse fogunk játszani félévig. -
#9527 Te vagy bena. Szerintem azt lehet a legkonnyeben iranyitani.
Hasznalad a JOBB Analog gombot hogy valtsal iranyt vagy mit. -
#9526 Hogy lehet azt a köcsög vadászrepülőt normálisan irányítani? Mert hogy repülni nem tud, csak lebegni, az tuti! (Vagy én vagyok béna?) -
#9525 Figyej eleget poenkotunk. Te tenyleg komolyan gondolod mindezt amit leirsz??? -
#9524 Na és vajon a konzolos topikban nem tudnád-e csorgatni a nyáladat?
(amúgy meg nem a kérdéseimre válaszoltál...érdemben...másrészt pedig a fórum kultúrált vitára is való...vagy nem? vagy már az is baj, ha kultúrált??? :PPP) -
dav #9523 Majd én válaszolok Neked érdemben: én PC-s vagyok, nincs és nem is lesz PS2-m, és itt csorgatom a nyálam a képek és videók láttán, és baromira örülök, hogy ilyen sok jót olvashatok a játékról. És ezt fogom tenni egész májusig, amikoris veszek egy új gépet, megveszem a San Andreast, felmondok a munkahelyemen (na ez utóbbit talán mégsem :) ), és széjjel játszom az agyamat is :) És egyáltalán nem zavar a spoiler, sem a napi akárhány hozzászólás, amíg az a játékról szól. Ez a vita viszont zavar, úgyhogy jó lenne abbahagyni. Persze ez csak az én véleményem, szóval mondjuk 1:1.
Üdv:
dav