82991
-
#9682 Tényleg? Ne mond... Nem baj, azért válaszoltam neki. -
steweee #9681 hát ezért csodálkoztam nagyokat hogy mi a fenéről írkáltok ennyit, mikor van konzolos topic is. különben meg nem mindenki ér rá naphosszat a fórumot bámulni. pl én sem -
#9680 Legújabb megjelnési dátum hogy 2005 októberig biztos megjelenik :) -
#9679 Itt volt a lényeg Ti "magas értelmi szintűek":
"gondolom ez nem a konzolos topic !"
-
#9678 "mikor jelent meg a pc-s verzió és miért nem jelent meg még a warez ?"
Nem jelent még meg PC-re. Legkorábban májusban jön ki. PS2-n van kb egy hónapja. -
steweee #9677 láma kérdés következik ? túl becsületesek ne olvassák, mert szellemi károsodást okozhat !
mikor jelent meg a pc-s verzió és miért nem jelent meg még a warez ? ilyen jó védelemmel van ellátva ? gondolom ez nem a konzolos topic ! -
#9676 Ha meg esetleg valamit a történetről írtok, azt nem mindig olvasom el, és így nincs lelőve semmi poén :) Szal folytassátok itt szerintem nyugodtan, legfeljebb írjatok Spoiler szót, ha a történettel kapcsolatos dologról írtok. -
#9675 Engem nem zavar, hogy ide írtok konzolosok, sőt, legalább pörög a topic :) -
#9674 Meg fel és le mert az úgy még jobb lenne SZERINTEM :) -
#9673 Ne hari de nem tudnad pirossal irni es hogy ugy mozogjon is balra jobra? Ja meg nagyobb betukkel? -
#9672 -
#9671 :DDDDDDD -
#9670 Gratula, értelmi szint az megvan. -
#9669 kedves aranyos szeretetreméltó. -
#9668 Takarodjatok már a rohadt konzolos topikba!
Vagy töröljön már minden spoilert egy moderátor! (utána meg ezt a hozzászólást is. Kösz.) -
#9667 :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#9666 ehhhhhh
hány óráig tartott végigtolni :DD -
#9665 Most?
00:48... miert? -
#9664 hány óra? -
#9663 Na vegig toltam :D
Kurva hosszu volt vazeg :D -
#9662 Ezen percekig rohogtem folyamatosan. :D -
#9661 :DDD tovább fog élni mert vannak jó munkás emberek :DDD -
#9660 Igazad van így is meglehet közelíteni. Na ez elfogadható érv :D -
#9659 Volt ? Hol.
Ne bazz valaki megelőzött :)
-
#9658 jó, nem baj gyerekek, csináljátok csak, ha ettől jobban érzitek magatokat... -
#9657 -
#9656 Nem árt néha megnézni a nevezetességeket, h legyen mit az unokáknak mesélni...
-
#9655 ez már volt... -
#9654 JA! Mikor visszamész LS-ba, és elfoglalod az összes területet, akkor is megtámadhatnak? -
#9653 Valaki tudja annak a permetező vagy milyen repülőnek a nevét?
Vagy esetleg, hogy hol találom? -
#9652 "Azt mondjuk én sem értem, hogy ha már egyszer van a konzolosok fórumában topikja, akkor miért ide kell majdnem 10 000 hozzászólást belökni?!"
oda is lehet írni, de ODA csak a konzolosoknak...ez a JÁTÉKOSOK foruma:)ide bárki írhat, aki GTA:SA-t nyom bármin
-
#9651 ne má, mi lesz így a kedvenc topicommal, mert hgoy 1 mebernek nem teccik, ami itt folyik? -
#9650 játszottam SA-val -
#9649 Ház bazz én már nem merek semmit mondani.:))
Nem az az igazság hogy tényleg nem akarok konfliktot. Ha tényleg ennyire bántja 1esek lelki világát.
ui:Képet meg muvit infót azért fogok betenni. -
#9648 -
cyrus #9647 -
#9646 Konzolos GTA: SA topicba sajna.
Ott tudnak neked segiteni sorry. -
#9645 valaki segitsen már hogy hogy kell megcsinálni azt a küldetést amikor Pulaskit kell kinyirni, valamikor kiszáll majd a kocsiból mert nem tudom megölni. Ja és harriert hogy kapok? -
#9644 az elég karcsú :P -
#9643 285 most