82991
-
#9402 "Kontrollerel sztem kurva szar játszani"
A célzáson kivül minden jobb kontrollerrel. -
#9401 Tudom leírták már nem egszer hogyan kell megcsinálni blablabla nekem mindig maradt 1v2 faszi aztán meguntam. Lenne még más küldetés is asszem Tenpenny adna "koktélos" küldetést,versenyezhetnék mexikói arcokkal. De ezek a küldetések is idegesítenek. Kontrollerel sztem kurva szar játszani megszokni se tudom és nem is akarom (egyetlen pozitív a repűlőgép írányítása). Megvárom pc-re úgy is sokkal jobb lesz. Nem beszélve arról hogy nem gamepaddal kell nyomulni.
Egyébként még mindig frankó game jó storyval zenével stb. -
#9400 lol, már megbocsáss, de mekkora lámer vagy -
#9399 seggbe is basz6od :D -
#9398 Csak megnéztük nyugutság van. Így legalább nem mondhatják azt hogy egyből rávágjuk hogy "nem megy ps2 emuval és nincs is működő ps2 emu"
Pedig GTA:SA szempotból így van. -
#9397 Engem abszolút nem zavar hogy elmondtad. Én már rég nem játszom vele. (vonat tetejéről lelődözni a mexikóiakat:)) Majd pc-n. -
#9396 Nem fog menni. -
#9395 De, ha megy, akkor seggberúghatunk?:D -
#9394 Ne fárasszátok magatokat a PS2 emuval, sehogy sem fog menni, ne legyetek már ekkora lámák! -
#9393 Tudja valaki, hol található a rakétavető? -
#9392 30-ért is van már... -
#9391 jah, amúgy láttátok, hogy 40 rugóért lehet már PS2-t venni bazz, de azért is megűállom!!!! :) -
#9390 ne fesd az ördögöt a falra :o
majd akkor izgulunk :) -
joe69 #9389 lehet hogy csak szeptember -
#9388 -
#9387 Szerintem én májusig elfelejtem milyen küldetéseket olvastam itt és újként kezelem majd őket.:) -
#9386 most ez egyszer igaza vvan Kit-Katnak :D
Extraboy -
#9385 Igazad van. Extraboy tenyleg nagyon eltulozta. Nem igaz hogy elarulta hogy Big Smoke ellenseg , azt elfelejtette kozlni hogy Ryder is az lesz de vegul megter es hogy Cesar is elarul megoli a CJ hugat es meg akarja olni CJ-et is es vegul a hulye es szopatos rendor Tenpenny lesz az aki megmenti az eletedet.
Extraboy -
#9384 az elején szólt mindenki, na mind1, ok! -
#9383 En megkimellek ha szolsz... de nem szoltal es a cuki pofikader nem fogok 3-4e uzenetet vegigolvasni. reszemrol flame off es remelem nincs harag, en nem arra kuldtem az uzit, hogy mas ember "varakozo kedvet" elrontsam! -
#9382 na tehát kímélj meg a további történet eresztésektől és akkor noproblem, ok???
-
#9381 nyugodtan... senkit nemerdekel, privibe ird meg :P -
#9380 az elején mindenki mondta, hogy történetről senki ne írjon semmit!!!
most én is mondjam el, hogy hogyan fog meghalni amidála hercegnő a szárwársz3ban??? -
#9379 Ez lett volna az 5. pont :D:D:D:D:D:D:D -
#9378 Peace srácok! -
#9377 Ja! Amugymeg:
1. tele van a net SA vegigjatszas + faq-okkal stb stb
2. Ez egy SA topik ami amugyis mar kb 6 uzenet/nap joesetben es ez a forum arra szolgal hogy a GTA:SA-rol alkotott velemenyeket ill elmenyeket stb. megoszd a tobbiekkel.
3. Kapcsold ki a gepet + huzd ki a netet + böjtölj jovo evig es akkor senkitol nem fogsz megtudni semmit arrol mar nem kell aggodnod lama nyomi.
4. nem muszaj semmit elolvasnod... itt semmi sem kotelezo! -
#9376 Sry :P :P :P nem muszaj elolvasni... -
#9375 köszi hiogy elárulod előre ki lesz ellenség a haverokközül, meg mi lesz a vége, kurvára köszi!!!!!
inkább menny át konzolosokhoz azt ott oszd az észt!!!! -
#9374 Nah, elerkeztem az utolso "story mission"-hez. Elarulom, hogy ez olyan mertekben megcsinalhatatlan hogy az mar abszurdum... menny be egy hazba, 4 emeleten at irts ki minden ellen bandabol szarmazo tagot, ha ez megvan akkor big smoke-ot kell kinyirnod ugy hogy meg kozben 6an lonek rad. Ha ezt is tulelted akkor jon az hogy az egyik korrupt zsaru felgyujtja az epuletet es akkor a 4emeleten at irtas visszafele csak most ego epuletben. ha meg esetleg ezen is kijutsz ami cheat nelkul majdnem csoda akkor egy kocsiban ulsz es egy tuzolto auto tetejen hempergozo sweetet kell kimentened akinek az ujjai mar fajnak es mingyart elengeded. Ha netan meg evvel is keszen vagy akkor o atveszi az iranyitast es egy gagyi mac10-el kell leirtanod millionyi tuntetot es rendorautot mikozben az ut soran molotov coctailokat dobalnak rad. Na en itt elbasztam es kurvara nincs kedvem elorol kezdeni de mindegy... szal ha valaki a vegen bassza el az olyan mertekben idegesito h a ps2-det mingya falhozbasznad mert kezheted elorol ezt a kurvanehez missziot ami legalabb 10-15 perc mire a vegefe ersz! Jah es az analog karral kell celozni!! veletlen sem autoaim ennyi szar utan... -
#9373 az:) -
#9372 jah, állatul idegesito... hogy folyton meglog az a buzi mert 1el arreb megyek veletlen es mar masik hidon vagyok de o persze siman hibatlanul csinal mindent! Yah! Es meg kinyirni sem lehet szal "if you kill him akkor MISSÖN FÉJLD!!!" faxommá -
#9371 Gokart? De állat lehet! -
#9370 Hopp en meg nem vaok ott :D -
#9369 Semmibol... de legalabb megprobaltam :P
Vagyinkabb megyek vissza es elviszem vegre azt a qrva missziot amikor egy go-kartal kell uldozni azt a buzi OG LOC-t. -
#9368 Bazeg senkinek a foldon nem ment meg... mibol gondojatok hogy neketek menne?? -
#9367 má neztem, amikor betolti a CD-t azutan kifagy azaz fekete kepernyo egy egekurzorral es "nem valaszol" -
#9366 Ezt nézted már egész korrektűl van minden :D -
#9365 En nem hiszem el hogy ilyesmivel probalkozol.
Ha valaha is letezne Ps2 emlutaro szerintem az egesz vilag tudna rola es meg a CNN-en is mutatnank. LEgalabbis amikor megjelent a Bleem PS-re akkor volt a CNN-en :D
-
#9364 hát, szerintem meg nagyon szar. a többi részről már ne is beszéljünk -
#9363 :D