82991
-
joe14 #9762 rosszhír
tegnap azt mondták a fix.tv-n a warm up-ban hogy a san andreas csak jövö szeptemberben jelenik meg nem pedig májusban
elkapott a szívroham e rossz hír hallatán
mit szóltok ehez? -
#9761 Igen mar egy eve! -
Veno #9760 Már megjelent PC-re is? -
#9759 Erre is van magyarázat, hogy miért nincsenek. Mert ha drogdílerekre, stricikre és kurvákra vadászol, azokért nem kár, különben is ők képesek a védekezésre, de azt már a készítők sem hagyhatták, hogy egyes elvetemültek esdeklő tekintetű kiskutyusokat és bocikat öldössenek. -
#9758 "egyébként vannak állatok?"
Ha tehenekre meg kutyákra gondolsz, azok nincsenek, de a víz alatt nagy az élet, delfinek, óriásteknőcök, halrajok. -
#9757 -
#9756 hát egyikben sem kéne, hogy az legyen a cél... :) -
#9755 ez meg még tavaly nyáron
és melyik topicnál nem az a cél? :) -
#9754 még májusban nyílt meg...
ja, nem tudtam, hogy cél a minél több hozzászólás... :PPP -
#9753 Nem is figyeltem :) -
#9752 valszeg a konzolosra gondolt :P kár, hogy az megnyílt, már 10k felett járnánk -
#9751 Te oszinten ezt en is aszem megfigyeltem bar nem 100% -
#9750 milyen mégegy fórum? :P -
#9749 Igaza van mind2 embernek. Egyszercsak idelyon a semmibol es itt irogat baromsagokat. Csak azt nemertem, hogy most miert kellett megegy forum az SA-nak? Sztem idaig nagyon jo volt... de mindegy ez egyeni velemeny! -
#9748 "Most már azt is tudjuk, hogy a rádiókban pontos időjárás jelentéstől fogva mindent hallgathatunk belőle. A zeneszámok külön vannak választva egymástól, ezért nem egyforma sorrendbe halljuk majd zenéket, és a reklámokat, mint GTA előző verzióiban! Nah nem is húzom tovább az időt..."
Ez így van? Mert nekem nincs PS2-m... -
#9747 driv3r 3? az meg mi? -
#9746 Jóvan, csinájjátok csak márhák...a végén ezt se fogják kiadni PC-re, mert úgyis mindenki konzolbubus...a Driv3r-t má' elbasztátok emiatt... -
#9745 Thx! -
#9744 igaz -
#9743 Hagyad mar. Az aki nem vesszi eszre hogy az egesz forum rohog rajta az nem is erdemel figyelmet :D -
#9742 neked is -
#9741 ehhh, zsír a logód -
#9740 ki a fasz vagy te? idejössz a semmiből, és osztod az észt, közben meg csak saját magad járatod le, szánalmas vagy -
#9739 OFF:
????
Én nem "tv"-s szkrínsottot csináltam de mind1.
Mk3-mat nem szeretem.
Most az Mk:Deception-nel játszogatok néha-néha. -
#9738 "lődd le a macilacit"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9737 -
#9736 Nesztek tv-s screenshot!Konzolosokat üdvözlöm!:
-
#9735 Ugye?Nem lehetek igazán párászt ebbön a játékbanö?
[is pők] -
#9734 egy darab marha sincs ? :((((((( [pők] -
#9733 =o( -
#9732 VCN mavericket meg mindig nem talalta meg valaki? -
#9731 Mount chiliaid (vagy hogyirjak) teteje nem? -
#9730 :D:D
nincsenek -
#9729 lál
miez nemzeti park
lődd le a macilacit
egyébként vannak állatok ? :o -
#9728 Egy gejzír. :)
-
#9727 fuuuuu bazzz térképnek balra 1/4 része(kb közepe lent) hegység na annak a tetején. Ott lehet csinálni az extrem versenyzést. -
#9726 Sztem annyira nem zavar be, elobb irtsd le a nepet aztan raersz tuzet oltani de en mindig bo 1 perc maradekkal kijutottam! -
#9725 Sok lama... -
#9724 Ne törődj a hisztérikus néppel... -
#9723 Nekem csak a lángoló rész okozott nehézséget, mert az időre megy, a többi viszonylag könnyen ment. :)) De ha megcsinálod a tűzoltóautós küldetéseket, akkor lángálló leszel és az sem probléma.