82991
-
#9522 Jaj te regen nem rohogtem ilyen jol! Koszi! :DD
-
#9521 őőőő remélem nem az én képeim,videóimból van a probléma? Nem is értem a probléma lényegét miért baj az hogy ide írkálunk a GTA:SA-ról (eltekinthetünk attól hogy mire jött ki elöbb)? -
balazs01 #9520 hm ez azárt már egy kicsit ....
Láttátok az előbb a tv2-t?? :D -
#9519 A másik topikban tett postod után érdemtelennek tartalak a további párbeszédre... -
#9518 Hat en azt irtam le ami tenylegesen tortenik de te azt irod le amit te szeretnel hogy tortenyen :D Akkor most ki beszel felre bazeg ?:DD -
#9517 Ne rizsázz, és ne hadoválj! Semmiféle SZPEM nincs itt...
Kérdést tettem fel...de választ, és értelmes reakciókat eddig nem kaptam...csak érthetetlen mellébeszélést... -
#9516 Sajnos epp az a baj hogy a tag nem volt idiota. Nem szeretnem megnevezni. -
#9515 Mivel ennek eros spam szaga van es latom ugyancsak ertelmes emberrel van dolgom ezert en kiszalok ebbol a vitabol. Talan az elejen kellet volna felbredni es nem majdnem a 10000. hozzaszolasnal.
Miert is kezdted el emez spamelest mar megbocsas? Most oszinten harag nelkul.
-
#9514 az, hogy vannak idióták, még nem magyarázat semmire... -
#9513 1. Én biztos nem ordibáltam napokig képekért és videóért, akik meg ordibáltak, azokat rövid úton át lehetett volna irányítani a konzolos topikba, nem???
2. Én egyelőre (tőlem általában szokatlan) nyugodt stílusban írtam, érvekkel, s tettem fel kérdéseket, pont azért, hogy ne durvuljon el a dolog...erre válaszok, érvek helyett KÉRDÉSEKET kapok, és nem a leg simulékonyabb stílusban...
3. Nem unatkoztam, és nem kötöttem bele senkibe egyelőre... -
#9512 Ja es arrol nem is beszelve hogy a mutkor is volt nagy balhe hogy egy jateknak miert nyitunk ket topikot es akkor amikor elmagyaraztuk a tagnak hogy van PC-re is meg Konzolra is akkor elkuldott minket a picsaba mert nem akarta megerteni. -
#9511 Aruld amr el nekem bazdmeg hogy ki ordibalt itt napokig kepekert es videokert? Amig nem jott ez a okos 15 eves ent gyerek es beirta nem volt semmi baj.
De vegulis mostanaba az a divat hogy unatkozunk es akkor kossunk bele valakibe. -
#9510 Nem hiszem el, hogy nem érted, hogy miről beszélek! -
#9509 A #9499-es és a #9506-os hozzászólásokban elég részletesen kifejtettem.
Akkor hová menjek, ha CSAK a PC-s játékról szeretnék infókat olvasgatni? (ha vannak)
Ill. honnan tudjam, hogy mikor lesznek/vannak PC-s infók itt?
Ahhoz bele kell olvasgatnom az új hozzászólásokba, nemde?
Meg is szoktam tenni...és máris belefutok az ezernyi SPOILERES postba...képekbe...stb...
Nem az lenne a normális, hogy a konzolos játékról a Konzolosok fórumában (főleg, hogy van aktív topikja), a PC-s játékról meg a Járékosok fórumában?
Ha valaki minél több infót akar, látogathatja a Konzolos topikot, ha viszont valakit csak a PC-s infók érdekelnék, a jelen állapot mellett óhatatlanul is nemkívánatos információkba fut, illetve át kell verekednie magát ezernyi - nem PC-s - hozzászóláson... -
Xtian #9508 PC-re ugyebár 2005 ben jelenik meg! Na ezenkivül nemsok info van csak amit a konzolosok itt elejtenek! Ugyhogy szerintem inkább örülj. -
#9507 má nem azért, de téged miért zavar, hogy pörög a topic?
ha nem tetszik, vag nem akarsz spolier gyanús üziket olvasni, akkor nem kell olvasni -
#9506 De a viccet félretéve: ha már egyszer van EZ, akkor miért kell ide (is) ezernyi NEM PC-s postot bedobni?
Ráadásul a hozzászólások nagy része SPOILER-es!
Mi van, ha valaki kíváncsi, hogy van-e valami infó a (PC-s) játékról, erre amiről kéne, arról nem talál/nincs infó, talál viszont napi majdnem 100 SPOILERES hozzászólást?
Muszáj ezt? Hisz nem nagy dolog bedobni a kedvencek közé azt a konzolos topikot...és akkor itt - ahogy eddig is kellett volna - csak a PC-s infók, dolgok lennének ezentúl...
Direkt belenéztem a játék konzolos topikjába, és ott is van élet, szal komolyan nem értem, hogy miért nem elég az a topik a konzolos játék tárgyalására... -
#9505 te se írj egy hétig semmit :) -
#9504 Na ezt gyorsan hagyd abba, szted ez milyen jatek foruma???? -
#9503 Kösz. :-) -
#9502 zsír a zúj logód -
#9501 miért, szted honnan van a kép? -
#9500 Bocsi, nem nagy a szám, csak nekem ne tiltsa meg senki jött-ment, hogy beírjak egy olyan topicba ami a játékot tárgyalja. -
#9499 Azt mondjuk én sem értem, hogy ha már egyszer van a konzolosok fórumában topikja, akkor miért ide kell majdnem 10 000 hozzászólást belökni?!
Ha netán lesznek hírek a PC-s verzióról, az ember jól lemarad róluk, mert seperc alatt továbbgördül a topik a sok konzolos (ÉS SPOILER) hozzászólás miatt!!! -
#9498 "ha ennyire nagy a szátok"
Eddig remekül megvoltunk, amíg valaki ki nem fakadt -teljesen feleslegesen- a konzolosok ellen.
-
#9497 jó hát végülis ha ennyire nagy a szátok tényleg lehet menni a konzolosokhoz az oltások helyett -
#9496 Még ha én ki is birom, más biztos beír, az egésznek semmi értelme. -
DePreSsZYo #9495 És mé pont 1 hétig? -
ent #9494 CSak kíváncsiságból, mennyire lenne pangás! Remélem kibirod és nem az életed megy rá? Ha meg nem akkor így jártunk! -
DePreSsZYo #9493 Hát pedig fogok irni ;o -
#9492 Szerinted mivel játszom az SA-t? -
#9491 Én az vagyok, de miért ne lehtne ide írnom? Mert megtiltod? Miröl akartok itt beszélgetni, mikor majdhogynem semmi infó a PC-s változatról? :P -
ent #9490 Remélem nem vagy konzolos!?:?:( -
#9489 Ez meg micsoda hülyeség! -
ent #9488 [marquee direction=left][brutálnagy]Egy hétig a konzolosok ne írjanak ide semmit![brutálnagy][/marquee] -
#9487 Fáj? -
#9486 mivan ez vmi konzol forum? -
#9485 Még siklóernyó és jet-pack is van! :)) A legjobb! -
#9484 Pont mocsár ne lenne? :)) -
#9483 Nincs olyan jármű a földön, ami ebben a játékban ne lenne, talán csak űrhajó nincs. És ezt most vedd szó szerint. A kombájntól kezdve a targoncán át a Harrierig minden van.