82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • JohnnySmith
    :DDDD
  • Alien
  • Sephi
    SPOILER

-We have here Oglog with us...
    -O G LOG fool! It's O G LOG !!!!

:DDDDDDDDDDDDDDD
  • Sephi
    LAL :D

En alig varom mar a Pc-es verzat mert abbol majd ki lehet szedni az osszes adott ahogy anno a VC-ben is lehetett :DDD
  • Alien
    Pc-s SA egyenlőre nincs, de OST-Grand_Theft_Auto-San_Andreas-2CD-2004-KSi az van. Majd elképzelem, hogy már a játékkal játszom, miközben hallgatom a zenéket :D Vagy berakom őket vc-be vagy gta3-ba az mp3-akhoz :DD
  • Sephi
    Na mennye :DD
  • Hmuda
    Eh, akkor ezt már ki se próbálom. :-(((

Inkább megyek San Andreasozni. :-)
  • Kit--Kat
    nemtom én most ps2 emulátort keresek hozzá épp
  • Sephi
    Nem nem abba teheneket fellfejni majd a tejet elszalitani egy nenihez aki csinal sajtot (kozben mi a fuvet kell vagjuk a hatsokerben) majd azutan el kell szalitani a varosba a kulombozo ABC-ekhez.
  • Hmuda
    Wow! Csak nem a Grand Theft Auto nevű játék folytatása? Kira, honna lehet leszedni? Abban is lehet autókat lopni mint az egyben?

[viccel]
  • Sephi
    Nebasz... hol?
  • Kit--Kat
    képzeljétek van 1 olyan játék, hogy GTA SA:DDDDDDDD
  • Hentes Bill #9790
    azok kapják be
  • JohnnySmith
    Nemtom remélem lesz annyi :)
    de biztos mindjárt lesz valaki aki beszol "hogy konzolos játékról és egyébként is konzolos hítvallásúak mennyenek a konzolos topikba"
  • Sephi
    En 645-rol.
  • Hentes Bill #9787
    én 655-ről hallottam
  • JohnnySmith
    Hát ja jól beszélsz :)

Az a baj hogy GT4-el kapcsolatban nincs pontos szám adat SEM. Mert hallotam már 1000 körüli számról is. De állítólag 500+ lesz ez biztos.
  • Hentes Bill #9785
    ja, 600 körül. azé ez nem semmi
  • UNREG
    400-600.
  • UNREG
    Nem arról van szó, hogy mi jobban csinálnánk, mert nem biztos, sőt, nagyon nehéz képernyőn profin szerepelni, hanem az embernek van egy egészséges önkritikája és tudja, hogy mire képes és mire nem. Na, hát "ezek" nem tudják.
    Ezért sem értettem soha a fürdőszobai énektudással Megasztárba jelentkezőket sem, ezek tényleg meg vannak győződve arról, hogy tudnak énekelni??! A maradék 90%-ra gondolok, nem a jókra, természetesen.
  • Hentes Bill #9782
    :DDD

különben tudjátok mennyi verda lesz a gt4-ben?
  • JohnnySmith
    Mondom hogy elmebetegek....és a legrosszabb az hogy azt hiszek nagyon humorosak.
    Én nem mondom hogy jobban csinálnám (mert ennyi baromságot nem tudnék elmondani SZERINTEM)de biztos hogy jobban felkészülnék és UTÁNNA OLVASNÉK ha már láma vagyok hozzá....
  • Sephi
    Hagyama'! :DDD

En most voltam Pesten nem reg es beleneztem :DDD

Aszonta a kicsako (domingo vagy mi) hogy a most hamarosan megjeleno Half Life 2 -ben az lesz a dolgunk hogy orias robot!! pokokon kell majd a varost megszabaditani a gonosz szellemektol :DDDD

Bazd meg en ennyit nem rohogtem eletemben intenziven 5 percet :DDD
  • JohnnySmith
    Ja gamestar a másik.
    Múlthéten elutaztam gondoltam veszek valami pc-s újságot megláttam gamestart címoldalon HL2 (akkora már végig toltam) meg GTA:SA NFSU2(bár azt ki nem állhatom). Na mondom jó lesz kicsit olvasni mit írhatnak. Háááát még a GTA:SA-ról korrektűl írtak addig minden más egy kalap szar volt. olyan volt mintha 10 éves enyhén szellemileg visszamaradtott embereknek írták volan. Szájab rágos mindent megmagyarázó.... NFSU2-ről 6 oldal (!!!!!) Plusz hogyan tunningoljunk autót (valóságban!!!) (érted elmagyarázza hogyan is kéne) Szal iszonyat....
  • Alien
    [Alien köszöni szépen, már el is állt neki, és mostmár úgy gondolja, hogy ha várnia kell, akkor vár, mert egy ilyen játékra érdemes várni, de azért reméli, hogy sietnek vele]

• Sephi
    [kuld Alien-nek egy ragtapaszt]

• JohnnySmith
    A fixtv-ben csak "hozzáértő műsörvezető" van.
    Sok elmezavarodott meg állandóan kérdezi sms-ben meg "cseten" hogy mikor jelenik meg a GTA:SA "megjelent már pc-re mert a fórumon...."
    Én kb azóta nem nézem (2éve néha belenézek röhögni) amikor 2 letardált hülyegyerek elkezdte az OFP-t tesztelni:
    "1hülye:-figyi mikor is játszódik a játék
    2hülye:-hát ha jól emléxem akkor a 2vh. után"

Tehát kb ilyen színvonalu a fixtv meg a műsorvezetői felkészültségük.
    OFF
    Ja meg a GT4 (ez egy konzolos autószim) "Nagyon árkád nagyon rosz az irányíthatósága rosszak a fékek....."
  • Alien
    [mindjárt elvérzik]

• Sephi
    Az engem nem ertint! En mar vegig toltam kerem!

Konzol powaaa :DDDDDDDDDDDD
  • UNREG
    Engem nem zavar, de gondolom pár pc-s most eret vág magán. :))
  • Sephi
    Ugyan nem baj. Ugyis van csomo jo jatek mostanaban :D
  • Alien
    [elmegy kötelet keresni]
  • UNREG
    A fix tv egy szar, de kivételesen igazuk van, a legújabb infók szerint jövő év vége körül jön az SA.
  • Alien
  • Alien
    pffff..... a fix.tv-n múltkor olyat mondtak, hogy kinn van már az Alien vs Predator 2 demoja.... kár, hogy több mint két éves a játék..nehogy bedőlj már annak amit ott mondanak
  • joe14
  • Hmuda
    Ideje beleásni amgad amíg lehet mert addiktív és pillanatok alatt elfelejted az SA-t. :-)
  • Hentes Bill #9765
    fix tv lol... az rosszabb, mint a gémsztár
  • joe14
    world of warcraft-al?
    nem ismerem
  • Hmuda
    Semmit. Én jól megleszek a WoW-al addig. :-)