82991
-
#9722 Ez hol van? -
#9721 "Ez tényleg így van ?"
Tényleg, pontosan így. :)) -
#9720 Nem.
Majd október környékén. (az a biztos ha későbbi dátumot mondok) -
#9719 :DDDD Ja :DDD -
#9718 Na már megint mit tettem? Képet azért rakhatok még nem ? Tájkép nem? -
#9717 Valahol le lehet tölteni a játékot PC-re??? -
#9716 Bázisugrás? :-) -
#9715 spoilerező IQ fighter társaság... -
#9714 Ezt már kb 1 hete leirtam :P :D :) de azert nemart ha tobb van belole! -
#9713 Ja bocs a sajátomra tettem :((( de hülye vagyok
Pill. -
#9712 Nincs fent. -
#9711 lol, ez de király -
#9710 Ja tettemfel egy kamionozas videót. Hogy lehessen látni hogy nem egyszerű őótkocsival együt :) (árú szállítás egyébként) -
#9709 Gondoltam kipróbálom úgy hogy egy lakóbusszal leugratok :))....(hát nem jött össze egyébként)
-
#9708 SAM Site a lezárt bázison (le is lött) :)
-
#9707 Ez tényleg így van ? Mert akkor nagyon loool :DDDD -
#9706 -
#9705 jajj itt csak az első mondatig olvastam, a többit inkább nem :D -
#9704 :DDDDDDDDDDDD -
#9703 -
Freak 1 Láma #9702 Infót kapunk, hogy a legjobb barátunk, Smoke elárult, ezért elmegyünk a főhadiszállására.
Első lépésben szereznünk kell egy rendőrségi páncélautót, amivel áttörhetjük a falat, majd elkezdődik egy négy emeleten át tartó folyamatos előrenyomulás, ellenséges bandatagok ellentüzében.
Ha felértünk, el kell kapni Smoket, aki nagyon kemény ellenfél, közben még nyolc más helyről is tüzelnek ránk.
Ha megvan, megjelenik a korrupt rendőr, Tenpenny és felgyújtja az épületet és még az összes fegyveredet is elveszi. Ki kell jutni az égő épületből és ha lehet még többen támadnak, plusz minden ég. Nem könnyű!
Ha kijutottál, Tenpenny egy tűzoltóautóval menekül, aminek a létrájába kapaszkodik a testvéred, Sweet. Tenpenny kacsázik mint a megveszekedett, miközben neked a leesni készülő Sweetet kellene elkapni egy kabrióval.
Ha ez is megvan, Sweet átveszi az irányítást és neked menet közben egy géppisztollyal kell likvidálni a rádtámadó rendőröket. hósszú menet lesz.
Ha ez is sikerült, Tenpenny lezuhan egy hídon és te elnyerted a jutalmad. Örülök hogy segíthettem, szívesen máskor is! -
#9701 már elnézést, csak felkaptam egy kicsit a vizet -
#9700 sztem meg te takarodj innen a büdös picsába, szevasz -
#9699 jaja látom már :D hülye vagyok pedig emléxem is rá :D
-
#9698 1xrűbb ne írjon ide senki a történetről, ok?? -
#9697 egyetértek...
asszem az elsők között lettem meg vele...de egyszer sem írtam a storyról, de még csak arról sem h hol a csudában lehet repcsijogsit szerezni vagy h mi kell a harrierhez vagy pl egy bandaháború meddig fajulhat....ezt majd mindenki maga
jómagam a képekre szavazok:) minél poénosabb annál jobb:) a GTA:SA HIHETETLEN dolgokat produkál... -
#9696 "Volt ? Hol.
Ne bazz valaki megelőzött :)"
na ja...lásd #8978-as hozzászólás...
-
#9695 oh :) majd megnézem őket :) -
#9694 Repülős témában készület :D
Hentes Sport,jetpack,harier.
-
#9693 sajna nem -
steweee #9692 aha, tényleg. ennyivel is okosabb lettem, nem figyeltem korábban a bannert. egyébként csak az tűnt fel, hogy hetek óta folyamatosan nagyon aktív a topic, de se az ison se az nforceon nem láttam hogy megjelent volna. -
#9691 ÉN SEM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(nekem elhiheted sokkal szivesebben játszanék pc-n vele) -
#9690 nembírokvárnipcverzsőnre -
#9689 Ja az utóbbi 3mat láttad (videót)? -
#9688 Szerintem folytatni is fogom csak most meghúztam magam inkább nehogy "kikban" legyen a vége:))) -
#9687 Mi köszönjük a képeket és a videokat
Én nem örülnék neki, ha ide nem írnátok, úgyhogy folytassátok csak nyugodtan :) -
#9686 Wow, a konzolosoknál vannak linkek videokhoz, amik az összes küldetést megmutatják :) Na inkább azért azokat nem nézem meg :)) -
#9685 Köszönöm.
ui:Ezt már én is felytegettem nem is olyan rég "A konzolosok nevében modnom, hogy ha ezentúl a történettel kapcsolatban írnak, akkor előtte jelzik, ok?..." -
#9684 Nekem ugyanúgy nincs konzolom mint nektek, de ezekszerint ti nem vagytok igazi gta fanek, ti nem örültök pl a képeknek? Mert én és még páran igen. (most jön az, hogy "azé van ott a konzolos topic vazze") De akkor egyrészt lesüllyedne ez a topic, és tele lenne
"Mikor jön má PC-re?" "Kinn van má PC-n?" "honnan töltsem le" jellegű hozzászólásokkal. Sőt én még azt is eltudnám képzelni, hogy vmi újreg képes lenne új topicot nyitni neki ha eltűnne az első 50-ből.
Tényleg nem tudom mi bajotok van. A konzolosok nevében modnom, hogy ha ezentúl a történettel kapcsolatban írnak, akkor előtte jelzik, ok?... -
#9683 Ha a PC-s verziókról lesznek hírek, akkor is sok komment lesz hozzá, és akkor is sokat kell visszaolvasni, azt garantálom. Mellesleg még mindig nem véletleül villog a felirat fenn a bannerben.