82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • UNREG
    Ez hol van?
  • UNREG
    "Ez tényleg így van ?"

Tényleg, pontosan így. :))
  • JohnnySmith
    Nem.
    Majd október környékén. (az a biztos ha későbbi dátumot mondok)
  • JohnnySmith
    :DDDD Ja :DDD
  • JohnnySmith
    Na már megint mit tettem? Képet azért rakhatok még nem ? Tájkép nem?
  • zolo
    Valahol le lehet tölteni a játékot PC-re???
  • Duddits
    Bázisugrás? :-)
  • insp
    spoilerező IQ fighter társaság...
  • Extraboy
    Ezt már kb 1 hete leirtam :P :D :) de azert nemart ha tobb van belole!
  • JohnnySmith
    Ja bocs a sajátomra tettem :((( de hülye vagyok
    Pill.
  • Amse
    Nincs fent.
  • Hentes Bill #9711
    lol, ez de király
  • JohnnySmith
    Ja tettemfel egy kamionozas videót. Hogy lehessen látni hogy nem egyszerű őótkocsival együt :) (árú szállítás egyébként)
  • JohnnySmith
    Gondoltam kipróbálom úgy hogy egy lakóbusszal leugratok :))....(hát nem jött össze egyébként)
  • JohnnySmith
    SAM Site a lezárt bázison (le is lött) :)

• JohnnySmith
    Ez tényleg így van ? Mert akkor nagyon loool :DDDD
  • Hentes Bill #9706
  • Alien
    jajj itt csak az első mondatig olvastam, a többit inkább nem :D
  • Alien
    :DDDDDDDDDDDD
  • Hentes Bill #9703
  • Freak 1 Láma
    Infót kapunk, hogy a legjobb barátunk, Smoke elárult, ezért elmegyünk a főhadiszállására.

Első lépésben szereznünk kell egy rendőrségi páncélautót, amivel áttörhetjük a falat, majd elkezdődik egy négy emeleten át tartó folyamatos előrenyomulás, ellenséges bandatagok ellentüzében.
    Ha felértünk, el kell kapni Smoket, aki nagyon kemény ellenfél, közben még nyolc más helyről is tüzelnek ránk.

Ha megvan, megjelenik a korrupt rendőr, Tenpenny és felgyújtja az épületet és még az összes fegyveredet is elveszi. Ki kell jutni az égő épületből és ha lehet még többen támadnak, plusz minden ég. Nem könnyű!

Ha kijutottál, Tenpenny egy tűzoltóautóval menekül, aminek a létrájába kapaszkodik a testvéred, Sweet. Tenpenny kacsázik mint a megveszekedett, miközben neked a leesni készülő Sweetet kellene elkapni egy kabrióval.

Ha ez is megvan, Sweet átveszi az irányítást és neked menet közben egy géppisztollyal kell likvidálni a rádtámadó rendőröket. hósszú menet lesz.

Ha ez is sikerült, Tenpenny lezuhan egy hídon és te elnyerted a jutalmad. Örülök hogy segíthettem, szívesen máskor is!
  • Hentes Bill #9701
    már elnézést, csak felkaptam egy kicsit a vizet
  • Hentes Bill #9700
    sztem meg te takarodj innen a büdös picsába, szevasz
  • JohnnySmith
    jaja látom már :D hülye vagyok pedig emléxem is rá :D
  • Kit--Kat
    1xrűbb ne írjon ide senki a történetről, ok??
  • mohus
    egyetértek...

asszem az elsők között lettem meg vele...de egyszer sem írtam a storyról, de még csak arról sem h hol a csudában lehet repcsijogsit szerezni vagy h mi kell a harrierhez vagy pl egy bandaháború meddig fajulhat....ezt majd mindenki maga

jómagam a képekre szavazok:) minél poénosabb annál jobb:) a GTA:SA HIHETETLEN dolgokat produkál...
  • mohus
    "Volt ? Hol.
    Ne bazz valaki megelőzött :)"

na ja...lásd #8978-as hozzászólás...
  • Alien
    oh :) majd megnézem őket :)
  • JohnnySmith
    Repülős témában készület :D
    Hentes Sport,jetpack,harier.
  • Alien
    sajna nem
  • steweee
    aha, tényleg. ennyivel is okosabb lettem, nem figyeltem korábban a bannert. egyébként csak az tűnt fel, hogy hetek óta folyamatosan nagyon aktív a topic, de se az ison se az nforceon nem láttam hogy megjelent volna.
  • JohnnySmith
    ÉN SEM ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    (nekem elhiheted sokkal szivesebben játszanék pc-n vele)
  • fitutufi
    nembírokvárnipcverzsőnre
  • JohnnySmith
    Ja az utóbbi 3mat láttad (videót)?
  • JohnnySmith
    Szerintem folytatni is fogom csak most meghúztam magam inkább nehogy "kikban" legyen a vége:)))
  • Alien
    Mi köszönjük a képeket és a videokat

Én nem örülnék neki, ha ide nem írnátok, úgyhogy folytassátok csak nyugodtan :)
  • Alien
    Wow, a konzolosoknál vannak linkek videokhoz, amik az összes küldetést megmutatják :) Na inkább azért azokat nem nézem meg :))
  • JohnnySmith
    Köszönöm.

ui:Ezt már én is felytegettem nem is olyan rég "A konzolosok nevében modnom, hogy ha ezentúl a történettel kapcsolatban írnak, akkor előtte jelzik, ok?..."
  • Alien
    Nekem ugyanúgy nincs konzolom mint nektek, de ezekszerint ti nem vagytok igazi gta fanek, ti nem örültök pl a képeknek? Mert én és még páran igen. (most jön az, hogy "azé van ott a konzolos topic vazze") De akkor egyrészt lesüllyedne ez a topic, és tele lenne
    "Mikor jön má PC-re?" "Kinn van má PC-n?" "honnan töltsem le" jellegű hozzászólásokkal. Sőt én még azt is eltudnám képzelni, hogy vmi újreg képes lenne új topicot nyitni neki ha eltűnne az első 50-ből.
    Tényleg nem tudom mi bajotok van. A konzolosok nevében modnom, hogy ha ezentúl a történettel kapcsolatban írnak, akkor előtte jelzik, ok?...
  • Alien
    Ha a PC-s verziókról lesznek hírek, akkor is sok komment lesz hozzá, és akkor is sokat kell visszaolvasni, azt garantálom. Mellesleg még mindig nem véletleül villog a felirat fenn a bannerben.