82991
-
#9842 ha hó
-
#9841 JuHu ! :)
Gondoltam feldobom a fagyos hangulatot :)
Most egy képet kéne beszurni majd nézek valamit :) -
#9840 jah :D -
#9839 soká tartott rájönni :P -
#9838 -
#9837 ok -
#9836 ápp -
#9835 meg majd nezek 1-2 FAQ-ot is! -
#9834 igen, erre emlexem, most ugy probalom, hogy van a csajodnal dance randi es ott az osszes tanolasi lehetoseget jeloli a terkep szal hatha... -
#9833 hát nemtom
Pedig ott volt küldetés is. -
#9832 Megtudna vki mondani plz, hogy miert van az, hogy elmegyek a verona beachre es akarmikor vagyok ott sosincsenek ott a "beach party"-sok?!
Elore is THX -
#9831 akarom mondani logo -
#9830 lol szmálji :DDDDDDDDDD -
#9829 jújujj ne ijeszgess smici!!!! -
#9828 ÁpOk(alipzis) -
#9827 mi ok??:) -
#9826 Halee :) Lenne 1 kérdésem , nekem NTSC-s verzióm van, és kajak homályos a kép ... a kis térképet alig látom... :( . 1 RGB kábel segítene ? -
#9825 ok -
#9824 ápp -
#9823 Nem, másordszorra már vegleges! A madd dog hazanal levot csinald! -
#9822 valaki help pls: ott járok hogy Sweet kijött a börtönböl, és területeket kell foglalni (2.-szor). Sweetnél van vagy két küldetés ami területfoglalós, de utána nem ad több küldetést, csak egy CJ küldetés van de az Maddog házánál, de viszont a területek szinei a térképen fent vannak. Ha elfoglalom az összes más színű területet akkor minden banda eltűnik a területszinekkel együtt? vagy megint potyára meg a területfoglalás? -
#9821 A kaszinó rablás nem kötelező misszió, de ha meg akarod csinálni, akkor a csaj beléptető kártyája nélkül nem fog menni. Érdemes megcsinálni, mert ha megvan, egy nagyon faja összetett küldetést kapsz. És rengeteg lóvét...
Nem lesz könnyű, majdnem olyan nehéz, mint a végső mission.
-
#9820 nem feltetlen kell vele csinaln valamit is, nem story missön tudtommal, en legalabbis siman tovabbmentem a megtisztelo szemelye nelkul is :) de ha mar igy mondod akkor megyek es megdugom :D -
#9819 "a szadó-mazó csajt is követtem, sőt egyszer meg is dugtam."
A válasz benne van a kérdésedben, mivel a csaj szadomazó, ezért nem vacsorázni meg táncolni kell vinni, az elkényeztetett úrikisasszonyoknak való, hanem vedd fel a fekete szado bőrszerkódat és úgy látogasd. Ezt tedd meg legalább 5-6-szor, mire megkapod a lakáskulcsát. Ott a belépő. -
#9818 Nem vele kell kavarni! Valahol mashol kellett missziot keresni de mar nem emlexem :( -
#9817 lol bazmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDd -
REAL_CIÁN #9816 Mondjak valamit? Szarok az "ugatókra"! :)) -
REAL_CIÁN #9815 Már megtettem. :)))) De nem segített. -
#9814 iiiii megint lesz ugatás "spoiler ááá miért itt kell ezt megbeszélni huzzatok konzolos topikba fuj a rohadt konzolosok" stb -
#9813 :D
erőszakold meg -
REAL_CIÁN #9812 Elakadtam a nagy kaszinórablásnál.
A négy rendőrségi motorost megszereztem, a helikopterrel elloptam egy páncélautót, a terveket lefényképeztem, a szadó-mazó csajt is követtem, sőt egyszer meg is dugtam.
Meg kellene tőle szerezni a belépőkártyát, de akárhányszor elviszem valahova vacsorázni, túl hangos neki a zene és mérges lesz, sehogysem jutok dűlőre vele. Egyedül a nagy lila műfasznak örült, de más semmi, a virággal kiröhög.
Mit kell csinálni? -
#9811 -
#9810 én nem arra gondoltam :|
valami jó kis mészárszék >))))
vagy húsbolt ?
pfff.
nem is kell ez a játék
milyen dolog, hogy egy marhaállatot nem tudtak belerakni
vagy legalább egy kisbékát D: -
#9809 Inkabb kerd meg mondja el megegyszer mi lesz a vege! -
#9808 nemmondod el még1x mi lesz a vége? -
#9807 http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_06.html
A legvegso kuldetes itt fentvan vidoban, biztos irtatok mar, csak nem szeretnek visszaolvasni tehat ha volt mar akkor sry! (End of the line a cime)
Jah es mielott megugatnatok NEM KOTELEZO MEGNEZNI! :)))) -
#9806 -
#9805 Huuh... nem tudom... osziten nem emlekszem de tuti hogy Lazlow OGLog-ot mond mert azzal a Sorrel is egyezteti :D -
#9804 Minek is rövidítése valmi Gangster.... :)))) azt tudom hogy nagyon gáz mert röhögtem :D -
#9803 Az nem OG Loc véletlenül? :-)