82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • vki
    ha hó
  • JohnnySmith
    JuHu ! :)
    Gondoltam feldobom a fagyos hangulatot :)
    Most egy képet kéne beszurni majd nézek valamit :)
  • Hentes Bill #9840
    jah :D
  • hen-tes
    soká tartott rájönni :P
  • Sephi
  • Hentes Bill #9837
    ok
  • Kit--Kat
    ápp
  • Extraboy
    meg majd nezek 1-2 FAQ-ot is!
  • Extraboy
    igen, erre emlexem, most ugy probalom, hogy van a csajodnal dance randi es ott az osszes tanolasi lehetoseget jeloli a terkep szal hatha...
  • JohnnySmith
    hát nemtom
    Pedig ott volt küldetés is.
  • Extraboy
    Megtudna vki mondani plz, hogy miert van az, hogy elmegyek a verona beachre es akarmikor vagyok ott sosincsenek ott a "beach party"-sok?!
    Elore is THX
  • Hentes Bill #9831
    akarom mondani logo
  • Hentes Bill #9830
    lol szmálji :DDDDDDDDDD
  • Kit--Kat
    jújujj ne ijeszgess smici!!!!
  • hen-tes
    ÁpOk(alipzis)
  • Kit--Kat
    mi ok??:)
  • MoLc
    Halee :) Lenne 1 kérdésem , nekem NTSC-s verzióm van, és kajak homályos a kép ... a kis térképet alig látom... :( . 1 RGB kábel segítene ?
  • Hentes Bill #9825
    ok
  • Kit--Kat
    ápp
  • Extraboy
    Nem, másordszorra már vegleges! A madd dog hazanal levot csinald!
  • shevy
    valaki help pls: ott járok hogy Sweet kijött a börtönböl, és területeket kell foglalni (2.-szor). Sweetnél van vagy két küldetés ami területfoglalós, de utána nem ad több küldetést, csak egy CJ küldetés van de az Maddog házánál, de viszont a területek szinei a térképen fent vannak. Ha elfoglalom az összes más színű területet akkor minden banda eltűnik a területszinekkel együtt? vagy megint potyára meg a területfoglalás?
  • UNREG
    A kaszinó rablás nem kötelező misszió, de ha meg akarod csinálni, akkor a csaj beléptető kártyája nélkül nem fog menni. Érdemes megcsinálni, mert ha megvan, egy nagyon faja összetett küldetést kapsz. És rengeteg lóvét...

Nem lesz könnyű, majdnem olyan nehéz, mint a végső mission.
  • Extraboy
    nem feltetlen kell vele csinaln valamit is, nem story missön tudtommal, en legalabbis siman tovabbmentem a megtisztelo szemelye nelkul is :) de ha mar igy mondod akkor megyek es megdugom :D
  • UNREG
    "a szadó-mazó csajt is követtem, sőt egyszer meg is dugtam."

A válasz benne van a kérdésedben, mivel a csaj szadomazó, ezért nem vacsorázni meg táncolni kell vinni, az elkényeztetett úrikisasszonyoknak való, hanem vedd fel a fekete szado bőrszerkódat és úgy látogasd. Ezt tedd meg legalább 5-6-szor, mire megkapod a lakáskulcsát. Ott a belépő.
  • Extraboy
    Nem vele kell kavarni! Valahol mashol kellett missziot keresni de mar nem emlexem :(
  • Hentes Bill #9817
    lol bazmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDd
  • REAL_CIÁN
    Mondjak valamit? Szarok az "ugatókra"! :))
  • REAL_CIÁN
    Már megtettem. :)))) De nem segített.
  • JohnnySmith
    iiiii megint lesz ugatás "spoiler ááá miért itt kell ezt megbeszélni huzzatok konzolos topikba fuj a rohadt konzolosok" stb
  • hen-tes
    :D
    erőszakold meg
  • REAL_CIÁN
    Elakadtam a nagy kaszinórablásnál.
    A négy rendőrségi motorost megszereztem, a helikopterrel elloptam egy páncélautót, a terveket lefényképeztem, a szadó-mazó csajt is követtem, sőt egyszer meg is dugtam.
    Meg kellene tőle szerezni a belépőkártyát, de akárhányszor elviszem valahova vacsorázni, túl hangos neki a zene és mérges lesz, sehogysem jutok dűlőre vele. Egyedül a nagy lila műfasznak örült, de más semmi, a virággal kiröhög.
    Mit kell csinálni?
  • Hentes Bill #9811
  • hen-tes
    én nem arra gondoltam :|
    valami jó kis mészárszék >))))
    vagy húsbolt ?

pfff.
    nem is kell ez a játék
    milyen dolog, hogy egy marhaállatot nem tudtak belerakni
    vagy legalább egy kisbékát D:
  • Sephi
    Inkabb kerd meg mondja el megegyszer mi lesz a vege!
  • Kit--Kat
    nemmondod el még1x mi lesz a vége?
  • Extraboy
    http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_06.html
    A legvegso kuldetes itt fentvan vidoban, biztos irtatok mar, csak nem szeretnek visszaolvasni tehat ha volt mar akkor sry! (End of the line a cime)
    Jah es mielott megugatnatok NEM KOTELEZO MEGNEZNI! :))))
  • Hentes Bill #9806
  • Sephi
    Huuh... nem tudom... osziten nem emlekszem de tuti hogy Lazlow OGLog-ot mond mert azzal a Sorrel is egyezteti :D
  • JohnnySmith
    Minek is rövidítése valmi Gangster.... :)))) azt tudom hogy nagyon gáz mert röhögtem :D
  • Hmuda
    Az nem OG Loc véletlenül? :-)