453
-
Tomcat #13 IGN bespájzolta a heti DNL képadagját...
friss DnL képek @ BEHUN Network -
Tomcat #12 Topic up :)
Szörnyű ez az érdektelenség a részetekről :) Mindenki daoc meg SWG, stb? :) :S Pedig ütős lesz ez nagyon... Szal mostantól módszeresen azon leszek, hogy pár ember érdeklődését felkeltsem a game iránt, mert szerintem nagyon jó lesz. Lehet (biztos) nem tuják minden elképzelésüket megcsinálni az első kiadásban, de melyik MMORPG tudta? :) Egy se... :D
DnL időjárás
közvetlen link az időjárást szimuláló flash filehoz. (1 képkocka = 1 piilanatkép egy adott napról)
Ez persze nyár közepe óta megvan, de gondolom a kutya se olvasta a BEHUN DnL fórumokat, szal így talán... :)
DnL Hungarian Fan Page
darkandlight.com
DnL official community site (fórum)
BEHUN Network <-- hetente új screenshotok :) -
Tomcat #11 Csináltam egy kis DnL giga updatet a BEHUN -on :) Kazalnyi friss kép, mitológia is frissült egy új epizóddal, stb. Csekkolja, akit érdekel ;)
DnL Hungarian Fan Page
DnL Hungarian Fan Page Fórum
Friss DnL cikk
-
#10 Szegeny maci, belefagyott a folyoba?
Ugyanarrol a max 100 oldalbol allo epuletrol meg minek 3 kep? En inkabb nem mutogatnam -
#9 Elrontottad, egyelőre. -
-
Tomcat #7 Hümm úgy néz ki rajtam kívül a kutyát se érdekli egyenlőre :) a téma... No mind1
Azért halkan megjegyzem, hogy be lett izzítva a képgaléria a BEHUN -on, s a DnL album fel lett pakolva, így jelenleg 64 screenshot érhető el a 2 in-game videó mellett...
Közvetlen link a képekhez
dnl.try.hu
-
Tomcat #6 Ez van... Szived joga! :) -
#5 meglestem szép meg minden de nem sokat változott a véleményem :) -
Tomcat #4 Most nézem, hogy hibásak a linkek
In-game múvi 1
In-game múvi 2
-
Tomcat #3 Na, mi ez a nagy érdeklődés? :)
In-game múvi 1 (2003.05.03)
In-game múvi 2 (2003.05.13)
Hátha egyeseknek ettől jön meg a kedvük... :D -
#2 igéretes.. de inkább egy Magyar készűlő mmorpg nek szurkolok jobban ...
Pantheon
http://www.bark.hu/pantheon/indexhun.htm
-
Tomcat #1 Talán páran hallottatok már erröl a jelen pillanatban még erőteljes heggesztés alatt álló MMORPG csodáról :) Ha igen, ha nem, csekkoljátok le BEHUN Network berkein belül indított fan oldalt. :D Sokminden vár még fordításra, de már így is elég sok infó gyűlt össze...
Akit érdekel, az az oldalon böngéssze át az összes meglévő topicot, hisz a dev-chat fordításokból nagyon sok infó megtudható.
Képek, s 2 in-game múvi szintén elérhető.
dnl.try.hu