453
-
#333 2 ora jatek utan, hat vannak benne otletek , engine egy borzalom nemis ertem 2005 be miert fejlesztenek elavult opengl ala... -
najó #332 veres leszamolas octopuszival:)
[/IMG] -
#331 minden nagyon szep, minden nagyon jo :) -
#330 köszi szépen mindenkinek! gnóm bárdok előre :) vagy tolvajok :D -
Thonsen #329 Walaki PLZ HELP!!!
minden meg van még a név is megfelel....akkor nyomom h LUNCH de aztán semmi.....a monitor elsötétül és kiírja azt h: mode not supported(a monitor hiba üzenete)....ilyenkor mit lehet tenni??a felbontásokat is próbálgattam... -
#328 addig is
:D -
#327 a nem megy ez nekik -
najó #326 tegnap ment 1.5ht es mar mais kb annyit!!!:) -
#325 4. ha egyszer elindul :) -
najó #324 1. elvileg kedd du2tol csut de 7ig
2 24be,kiveve ha nemjo:)
3.ez a idopont mar elmult:) -
#323 1. melyik nap szünnap, amikor nem lehet jáccani?
2. egy nap mikor lehet jáccani? 24 órában?
3. ma 9től lesz állítólag!
köszi a válaszokat előre is :D -
#322 heh nalam server down :D -
najó #321 [/IMG]
beindult a projekt!:) -
#320 jól érted, de később még biztos lesz regisztrálható acc -
XeroX #319 Hi.
Ha jól értem akkor hiába töltöttem le hivatalos oldaróla klienset (Launcher.exe SOG.exe ) regisztrálni már nemtudok ? :) -
#318 szegeny (kell az accod?:) ) -
#317 :'(
Mikor kell szervízbe vinni apámnak a gépet?!
Mikor?!
Nem fogjátok kitalálni... -
#316 letolteshez regelni kell -
#315 par player muvi -
nyikolaj #314 Kiadták a SoG-hez a manualt, lefordítottam: jó olvasgatást (doc file) -
#313 De jó ! Most mar biztos ,hogy bent vagyok a 10 000-ben, megkaptam végre az e-mailt!!
Kalandra fel!! -
#312 lol ebbol veszek egy guildnyi lvl 60ast wowba -
Doma #311 Az iggen!
Hogy rá fog faragni szegény aki megveszi :P -
#310 ez viszont nagyon durci. nem teljesen épek az emberek, annyi bizonyos... -
Doma #309 -
#308 kettőt is regisztráltunk, egyet nekem, egyet bátyamnak. semmi ördöngősség nem volt a dologban, csak annyi, hogy 19:00-kor elkezdtük a processt. (nem, nem adjuk oda egyiket sem, együtt játszunk) -
#307 We are sorry, but there are no more spaces left for the first wave of Settlers.
Basszák + a geci kurva annyukat
1/2 éve regisztráltam,azóta küldik az @-maileket.
Erre ezt küldik.
-
#306 dec 13tól elvileg lehet bontani p2p módon -
#305 elvileg kuldenek egy mailt amibe vannak az adataid etc, meg hogy bennvagy tutira -
faze #304 és most email lesz vagy mi? FAQ-ba azt írták kitolnak egy linket oldalra és onnan lehet tölteni -
#303 jo en tutira mentem:) -
Mester #302 Nemtom én egyszer próbáltam akkor vmi "error: duplicated key-t" írt ki utána meg már azt hogy elfogytak az accok;p -
faze #301 hát én pont 7kor elnyomtam, még nem volt jó, gyorsan újra beírtam és elfogadta -
#300 annak volt eselye aki 5 ablakba behozta elore az oldalt passt etct beirt igy 7 kor vegigkellet csak nyomni -
faze #299 ahha és hogy/hol lehet letölteni? -
veheheh :D 1 perc alatt elment. 7 előtt el kellett kezdeni babrálni vele 1-2 perccel :D -
#297 F..om ebbe a Bp-i forgalomba. Megint 50 percig tartott eljutni a Mom parktol a Moszkvaig, csak ezert maradtam le... grrrrr... -
#296 aki 7:01 kor regelt az lemaradt ezvan -
#295 1 perc alatt fogyott el
itt ultem 5 ota, erre telefonaltam, es mire feleszmeltem mar 19:00 volt, mire bejott az oldal 19:01, es mar nem volt acc:( pedig mar ugy vartam, ah megszivtam ezt is:( -
#294 vazze, nehogy mar 8 perc alatt elfogyott az egesz :(