453
bannerkep
  • Lyan Kyj
    Eh, fejlesztői chatek......mindenre rákérdeztek a csávótól, és nem tudtak olyat kérdezni, ami nem lesz a játékban:P Legyen már itt!!!
  • Lyan Kyj
    Elolvastam a Ganareth mitológiát, nem rossz, nem rossz...olyannyira, h nem tudtam mással foglalkozni, tovább kellett olvasnom:P
  • EmThor
    20an dolgoznak a gémen, 4 éve, 1 kp.i szerver lesz csak, lesz csomó rendezvény, esemény a játékon belül, de novemberi megjelnéskor dungeon-ök még nem lesznek :(, social xp, és fighter xp van, ingame játékok [(hang glider flight, snowboard, parachute and more], The November 05 release will be 100% online.
  • Lyan Kyj
    Nekem még elfutna, de lehet, h beújítok miatta, ha ennyire király játék lesz....még mindig nem hiszem el, h minden ember egy "világban" mászkál....nem lehet majd látni semmit, csak embereket.....ahogy szaladgálnak dodo-ikon:) A tömegbunyóra vok nagyon kíváncsi, az ezt bemutató videó nagyon ott van!!
  • EmThor
    a gémből úgy néz ki nem lesz dobozos verzió, csak online, [lehet mint GW esetében, leszeded klienst, felrak game, bead kulcs]

min gép [baze, örülök ha elfut :/]
    Minimum requirements will be as following:

* CPU: Pentium IV 1.8 GHz or equivalent
    * Memory: 512 MB RAM
    * Graphics Card: GeForce 4 or equivalent
    * Video Memory: 64 MB
    * Disk Space: 2 GB
    * Modem Speed: DSL
  • EmThor
    figyelembe ajánlott még: dungeons and dragons online, vanguard, middle earth online
  • Lyan Kyj
    Most olvastam a magyar oldalon pár cikket, írást, háááát, asszem ez lesz álmaim játéka..ha csak a tizedét valósítják meg, még akkor is ez lenne a helyzet....ááá..remélem adnak egy accot....
  • Lyan Kyj
    Most olvastam a magyar oldalon pár cikket, írást, háááát, asszem ez lesz álmaim játéka..ha csak a tizedét valósítják meg, még akkor is ez lenne a helyzet....ááá..remélem adnak egy accot....
  • EmThor
    van elég hely :D de városok bizonyos méret után nem nőhetnek asszem! lesz egy kis helyed szerintem, tolvajkodni nem lehet, tehát ott cucc bizti be lesz szerintem; ja vmi speckó rendszert használnak növényzet megjelnítésére asszem.

• Lyan Kyj
    Az a saját házas dolog hogy lenne megoldva szted? Mindenki látja a házad? Nem hiszem, mert akkor nem lehetne elférni....vagy csak te látod, de meghívhatsz oda másokat is?
  • Lyan Kyj
    Láttam minden videót, pár órája letöltöttem.....én is úgy vok, ahogy te, most Rayne, de GW-t azért nem nyomom, mert hülye Thunderkeep besz*pat...grrr....szal asszem új szerelmem lett ezen játék személyében:P
  • EmThor
    bétára iratokoztam de nem vettek még fel, guild wars most pihen az új mapokig, ami valszínú csak jövő hét, addig tolom bloodrayne 2 nénit :D
  • EmThor
    ja igen egyik ingame videóban amit a startics-os linkről (#119 alján) a videos menüből lehet tölteni, szal egyikben kiugrik csóka iszonyat magasról, szabadesik pár percig és egy ejtőernyővel landol, másztszí :D e3-as videó zenéje jó, karakter kinézete meg mozgása, meg monsztáé viszont nem nagyon tetszett :/
  • Lyan Kyj
    Neked már sikerült játszanod vele?
  • EmThor
    asszem november 5, a minap kapott a játék új kezelőfelületet, új shadereket, stb, bevágok ide egy bétateszter élménybeszámolót "We recently received a new version to start testing.

The new version has better graphics, an updated UI, and customizable key settings to allow for easier play. New shaders have been introduced as well as a huge upgrade to how well the game runs in general.

The scenery is still as wonderful as it has always been. Sitting on a sandy beach with palm trees all around you watching as the wind stirs up waves is almost as good as in real life. The sun sets and moon rises takes your breath away, and makes you wish you were living in this world also. Little things like flowers, butterflies, and bunnies add to the realism of the game. You get very caught up in it also. I was flying on my dragon, trying to explore the ground, and I made a comment in chat about how the clouds kept getting in my way. It took me a second to realize what I had just said. Upset about dynamic clouds? Thats the last time I say that. There are many things in the game world just like that. The wavering of grass, waves and their movement, even being blown off coarse when flying on your glider.

The music is also simply amazing. Gone is the day were the same three notes repeat over and over again. The music released on the public site only scratches the surface of what you will hear once you enter the game. The sound effect are wonderful also. The snow crunching under your feat or the sand sifting under you toes. Not only is the music great, but there is a lot of it too. For each of the actions you do (fight, trade, fly, etc) there are several songs that could be played.

The most exiting part though is the events that AD does with us. A recent one I participated in started for a dieing man calling for a long lost love, and ended with us bringing her back from the dead to see him. Little events like this happen throughout the tests with AD controlling the characters. Big ones that involve all the beta testers in big battles have happened too. Another one I recently did had several Darkies trying to cheat a man (A character played by a GM) out of his fortress, and almost succeeded until the lights came to rescue him. After a big battle the light ended victorious, but the man we were guarding didn’t. Poor Dotarius. After an event the story is sometimes written into Ganareths very own newspaper. The most exciting part of this though is that these events will continue out of beta and into the game, so everyone will have a chance to participate. So if your ever out exploring alone in the woods and you happen to hear a call for help you might want to answer it. You never know just what might happen.

P. (United States)" http://www.stratics.com/content/portals/dnl/index.php
  • Lyan Kyj
    íííííííííííííííííííííííííí...ne kínozz, plz!!!!:D
  • EmThor
    tovább is van: egy nap 82 perc, a széttöredezett hold tűnik fel, s le, sok faj, kaszt, lehet házad, de cuccot bele még csak venni lehet majd, nem csinálhatsz még, lehet állatod utazni, és még sok sok minden: www.darkandlight.hu és .net ^^
  • Lyan Kyj
    Köszi szépen, most már éjjel nappal ezt fogom várni!!!:D Mikor jönne amúgy?
  • EmThor
    Total area (square kilometers):
    Dark and Light - 40,000
    SWG (all worlds) - 2025
    Horizons - 1024
    WoW - 950
    AC1 - 576
    EQ1 - 144
    UO - 49

How many times each world fits into Dark and Light:

Dark and Light - 1
    SWG (all worlds) - 20
    Horizons - 39
    WoW - 42
    AC1 - 69
    EQ1 - 278
    UO - 816

What % of Dark and Light does each world make up:

Dark and Light - 100 %
    SWG (all worlds) - 5 %
    Horizons - 2.6 %
    WoW - 2.4 %
    AC1 - 1.4 %
    EQ1 - 0.4 %
    UO - 0.1 %
  • Lyan Kyj
    Aztaku................................................ öcsém, erre tutkó befizetek!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Bétára!!!!!!!! Kösz, h felcsigáztál:D
  • EmThor
    a világ 42.szer akkora mint WoW világa, 40.000 négyzetkilóméter, lehet térképet csinálni majd eladni jó pénzért, állatok öregszenek, cucc kraftolás függ évszaktól, meg a csillagok állásától, pvp és pve királyságok, azon belül grófságok, stb, várostrom, lesz itt minden :D
  • Lyan Kyj
    Nagyon megtetszett, megnéztem pár videót, feliratkoztam bétára, hátha......tetszik, h számos faj van, és a világ is elég meggyozo.
  • Bandew
    Nem kell sokat utánanézned, de amúgy igen. :-)
  • Lyan Kyj
    Ez MMORPG lesz?
  • EmThor
    megjelnés november 5, www.darkandlight.net, zárt béta van egyenlőre, fizetős lesz
  • azirafael
    Hogyis lehet akkor béta teszternek jelentkezni? Menniyre előrehaladott állapotban van már a game?
  • EmThor
  • EmThor
    igen, lehet piercing is!

2 kupa mézsört, de izibe ;)
  • EmThor
    elnézést nagy lett, de jól látható minden részlet ^^
  • EmThor

• EmThor
    ja nem, a 2. meg negyedik készült ma, előbbiek pár hete, nyúl nem néz ki rosszul, tuti be lehet majd szelíditeni :D
  • EmThor
    alsóbbik 2 kép ma készült!!!
  • EmThor

• nyikolaj
    nadarak = madarak :)
  • nyikolaj
    Hi!

A fejlesztők még nem mondtak pontos összeget, de azt csiripelik a nadarak, hogy 15 dollár/euro körül lesz! Véleményem szerint ez teljes mértékben reális összeg egy ilyen játékért!
  • Bandew
    No ami azt illet engem nagyon érdekel ez a játék, jelenleg egyetlen mmorpg sem keltette fel ennyire az érdeklődésemet (még a middle-earth online sem).
    De a magyar oldalon nem találtam meg, hogy mennyi lesz a havidíj, szal itten kérdezném meg:
    Mennyi lesz a havidíj? :-)
  • nyikolaj
    Megkeresett minket az egyik AD-s (DnL Community frissítésével és fejlesztésével megbízott cég) és felajánlotta hogy ha összegyüjtünk kérdéseket azt továbbitja Vuuar-nak, aki majd válaszol rájuk s a hetente publikált "Questions to Vuuar" interjúkban közzé is teszik a válaszokat!
    A community magyar fórumában nyitottam is egy külön topicot, ahova a kérdéseiteket várjuk:

kérdéseket ide
  • nyikolaj
    a privát forumban nyitottak erre a problémára egy külön topicot, abban megtalálod a kérdésedre a választ! Nem te vagy az egyetlen akinél felmerült ez a probléma...irj be abba a topicba majd s az AD-sek megoldják...
  • Zeenoo
    sziasztok

Volna egy kis problémám.
    Megkaptam a béta felhasználó nevet és a jelszót hozzá, letöltöttem a klienst, és amikor inditom és próbálok bejelentkezni, kiirja, hogy "login rejected : invalid password" :(
    nem tudjátok, ez miért lehet?
  • Chaos Mad
    értem :)
    htx azért :)

ON