Dark and Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pff passz. Dobj egy mailt valamelyik adminnak...

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Mért van az hogy müködik aaz accom, játszani is tudok a darkandlight.net-en nem enged vele beloginolni vajon?

Nyah, lehet ám csatlakozni továbbra is a klánhoz 😊

Csatlakozás a magyar DnL klánhoz

Ha még nem vagy reggelve a dnl.net -en, akkor elötte azt is meg kell ejtened: regg @ dnl.net

Az imént találtam egy hihetetlenül jól összeszedett infobázist a játékról. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki kicsit is lrdeklõdik a DnL iránt

DnL infók

Nyah kedvcsinálónak néhány újabb screenshot. Bõvebb infók meg a magyar fan oldalon: Dark and Light Hungarian Fan Page - dnl.try.hu

Ugyan már régi, de itt van az ingame videó a 2004-es E3-ról. Cirka 90MB, de igencsak megéri letölteni 😉

>>> Dark and Lighr 2004 E3 ingame 640x480 <<<

na irjad csak szépen rééééészletesen mit irtal az adataidhoz!!!! >D
Megalakult a magyar guild Champions of Pannonia névvel. Gyertek! 😊

Dark and Light Hungarian Fan Page

Bakutyin

regisztráltam a darkandlight.net-en utána create/edit beta profile azt egy fél óra múlva miko néztem a méljeim ott volt hogy bevettek ugyhogy most töltöm a Beta klienst!
Ha WoW beta-ra bevesznek(EU) lehet licitálni majd az accomra

Bakutyin
CSAK VICC. de komoly..hogyhogy beválogattak?..írtál a fórumra?...mit írtak?...már töltheted a klienst??

Bakutyin
MIA?!...SANYIKÁM..EZTMOST AKKOR BESZÉLJÜK MEG JÓÓ!!!!!

én most jelentkeztem és a visszajelzés szerint bevettek

Bakutyin
én nagyon buta vagyok , angolul se tudok rendesen...de ezzel már lehet játszani???..úgyértem openbeta van már?
Én szívesen játszanék vele😄

Ja-ja ez csakugyan nem a DAoC topik 😊

Jockey
Loál
szal ez nem a daoc topik, no mind1😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
kb 2,5éve megjelent a gamma
ha jol tom van valmai ingyenes kopróbálási lehetõség ha erre gondolsz😊, de nemtom hol lehet letölteni és mit

Hi.

Van valamio uj infó Bétárol,esetleg megjelenésröl ?

lol givz edit
naszal helyesen: jah néha borzalmasan bírok írni, mikor nem olvasom át amit írok.. ez van 😊

heh ez mondjuk elég jó példa volt, mondhatni önmagát magyarázza az írásom 😊
Jah, néha borzalmasan bírok olvasni, mikor nem olvasom át mit írok. ez van 😛
lol nem is figyeltem, léghajó meg ilyen magasfelvonó vagymi? heh mikor játszódik, 19század? 😛
musha
asszem ezt Kazinczy sem írhatta volna szebben 😊)

Hát ez a gém nem néz ki jobban mint a jelenlegi toa-s daoc. NF meg még szebb lesz. RvR meg ami igazán érdekel, az meg jelenleg szinte verhetetlen.. Pve egy mmorp esetében annyira érdekel, hogy minnél kevesebb legyen benne.. Jelenleg daoc emiatt eléggé bukta 😛
Na az tényleg ötletes,reméljük talán lesz benne vmi más jó huzás is.

Igazából én a Dragon Empires-t várom bár csak képeket láttam-de a bétára már feliratkoztam...

Laza
az E3-as trailert lattad?
nekem a repulgetes bejott... 😊))

bar az igaz, hogy konkret esemenyeket nem tartalmaz a trailer, de legalabb full ingame 😊
egyebkent ezert is varom a betat, hogy ki lehessen probalni...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nrm volt benne semmi ez volt a baj😛

Laza
mi volt benne, ami nem tetszett?! 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza engem a trailer óta nem érdekel...

Jockey
passz, engem is érdekelne, de elég régóta semmi mozgás nincs itt sajna

Laza
miva emberek, senki?! 😊

Laza
Hali mindenki...

Regeltem magam Betara... tudja vki, hogy mikor indul, honnan lehet klienst letolteni?!
FAQ-ban 2003 september van 😊

Cactus
Ja, és Tomcat, neked van közöd a tomcatpolohoz?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Cactus
Hali!
Regeltem ide is, majd megnézem, lehet jó lesz 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Jockey
valaszthato kasztokrol nem talalok semmit pl

Jockey
marmint iden nyaron varhato a teszt?
mert oszinten megmondom tul sokat nemtudok agammarol, hiaba nezegettemaz oldalad is
amugy en kivancsian varom, remelem minel hamarabb jon..

Elindult a Dark and Light Hungarian Fan Page

A 2 hivatalos oldal tartalmának ~90% -a lefordítva... a maradék - általánosabb infó - meg hamarosan 😊

Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit 😊

a fenti link mellett a http://dnl.try.hu is az oldalra mutat...

igen, lesznek crafterek, házikó is lesz természetesen. Megjelenés: Na ez érdekes kérdés. Én olyan nyár közepére/végére tippelem, mivel a 6 béta stage-böl még csak a 2. megy. Mondjuk stresszteszt úgy augusztus környékén szerintem :\

a.carkey
Ha a Sonynak semmi köze nem lesz a játékhoz, normális PvP lesz benne - ha lesz - illetve a koncepció is ütni fog, akkor az SWG's devek szopatásait megunva, lehet, hogy én pl. átváltok majd rá, bár filózom a Middle Earth Onlineon is. A D&L mikor jelenik majd meg? Van errõl bõvebb info?
Skillek között lesz-e crafter, lehet-e házikóm stb stb. Van errõl valami infod?

A medve nem játék.

😄D Bizony... épp ezért örömmel tudatom minden egyes látogatóval aki esetleg valamilyen csoda folytán betéved ezen topicba, hogy újabb 3 hi-res képpel örvendeztetett meg bennünket az IGN 😄

az új képek...

hen-tes
te naon kitartó vagy ! :]

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nagyobb képanyag érkezett...

ITT megtekinthetõek

topic up 😊

Írtam egy összegzõ cikket a meglévõ DnL irományaimból...

DnL összegzõ cikk

További kijött egy vfriss videó (végre) a beta#1 -böl. Elég impozáns szvsz 😄 itt leszedhetõ a 4 mirror valamelyikéröl 😊

IGN bespájzolta a heti DNL képadagját...

friss DnL képek @ BEHUN Network

Topic up 😊

Szörnyû ez az érdektelenség a részetekrõl 😊 Mindenki daoc meg SWG, stb? 😊 :S Pedig ütõs lesz ez nagyon... Szal mostantól módszeresen azon leszek, hogy pár ember érdeklõdését felkeltsem a game iránt, mert szerintem nagyon jó lesz. Lehet (biztos) nem tuják minden elképzelésüket megcsinálni az elsõ kiadásban, de melyik MMORPG tudta? 😊 Egy se... 😄

DnL idõjárás

közvetlen link az idõjárást szimuláló flash filehoz. (1 képkocka = 1 piilanatkép egy adott napról)

Ez persze nyár közepe óta megvan, de gondolom a kutya se olvasta a BEHUN DnL fórumokat, szal így talán... 😊

DnL Hungarian Fan Page
darkandlight.com
DnL official community site (fórum)

BEHUN Network <-- hetente új screenshotok 😊

Csináltam egy kis DnL giga updatet a BEHUN -on 😊 Kazalnyi friss kép, mitológia is frissült egy új epizóddal, stb. Csekkolja, akit érdekel 😉

DnL Hungarian Fan Page
DnL Hungarian Fan Page Fórum

Friss DnL cikk

zippofcy
Szegeny maci, belefagyott a folyoba?
Ugyanarrol a max 100 oldalbol allo epuletrol meg minek 3 kep? En inkabb nem mutogatnam

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

dikki*yysw
Elrontottad, egyelõre.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

a.carkey

A medve nem játék.

Hümm úgy néz ki rajtam kívül a kutyát se érdekli egyenlõre 😊 a téma... No mind1

Azért halkan megjegyzem, hogy be lett izzítva a képgaléria a BEHUN -on, s a DnL album fel lett pakolva, így jelenleg 64 screenshot érhetõ el a 2 in-game videó mellett...

Közvetlen link a képekhez

dnl.try.hu

Ez van... Szived joga! 😊

DarkHorSe
meglestem szép meg minden de nem sokat változott a véleményem 😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Most nézem, hogy hibásak a linkek

In-game múvi 1

In-game múvi 2