453
bannerkep
  • magus
    nah mikor lesz mar open beta
  • najó
    elofordul:)szerintem meg 7ev 7nap 10ora 56p,de tevedni emberi dolog:))
  • Gorii
    semmi sztem , elneztek sry:)
  • najó
    ez a hir honnan van?
  • Gorii
    Dark and Light - Settlers of Gangereth - tomorrow Nov 17!

Settlers of Gangereth should be released tomorrow, make sure to sign up, and sign up with our guild.
  • Gorii
    biztos?:)
  • EmThor
    7 nap 10 óra 56 perc :D :D :D
  • Lyan Kyj
    Remélem nem lesz igazad:) Szívsn játszanám már! HÚ, varázsló-tündérkémmel, piros, vagy lila szárnyakkal!:D
  • EmThor
    ja de, de szerintem nem fog. szerintem (!)
  • Lyan Kyj
    Miért nem jön ki???? virrasztani akartam ma!:(((((5-én jönne, nem?
  • EmThor
    héten már nem jön ki a SoG. remélem jövő hét!
  • EmThor
    há emberek ingyenes lesz a gáma fél évig, aki meg előrerendel kap extra cumót! persze eleinte nem lesz annyi lehetőség

www.darkandlight.hu!

ownz :D
  • Gorii
    aki esetleg bejutott irhatna is vmit rola ..:)
  • EmThor
    Minimal configuration
    CPU: Pentium IV 1.8 GHz or equivalent
    Memory: 512 MB RAM
    Graphics Card: GeForce 4 or equivalent
    Sound Card: 16 bit
    Video Memory: 64 MB
    Disk Space: 2 GB
    Modem Speed: DSL
    Input Device: Mouse, Keyboard

Recommended configuration
    CPU: Pentium IV 2.4 GHz or equivalent
    Memory: 768 MB RAM
    Graphics Card: GeForce 6 or ATI X series, OpenGL 2.0 or equivalent
    Sound Card: 16 bit, EAX 4.0
    Video Memory: 256 MB
    Disk Space: 2 GB
    Modem Speed: DSL
    Input Device: Mouse, Keyboard 2 Go
    Modem : DSL
  • Marcus_
    We wanted to release the features tonight, but this announcement will certainly raise many questions, and we prefer giving you this information next Monday, when everyone will be available to answer you. Shortly before the announcement, a special edition of our Gameletter will be released: don't forget to update your profile and email address!

See you all on Monday, and have a nice weekend!

Your Dark and Light team
  • Marcus_
    Jó,neked nálam még semmi kulcs...
  • gvarga12
    nekem mar kuldtek kodot, meg is van a letolto kliens
    de ugytunik nem megy, vagy van mar valaki akinek igen ?

• Doma #156
    Nemsokára egy open stress test időszakot fogunk indítani, azért hogy segítsük a fejlesztők és a béta-teszterek munkáját. Annak érdekében hogy minnél több ember tudja kipróbálni a gamet, mindenkinek figyelmébe ajánljuk hogy ellenőrizze hogy a profil menűben az adatok pontosan szereplnek-e, s ha kell frissítse azokat, (elsősorban az e-mailt ellenörizze mindenki hogy naprakész-e).

Hivatalos oldal
  • Doma #155

Kicsit gagyi fej 0o
    Másik mágia
    Kis ellenség :P
  • nyikolaj
    kiadtak pár új képet + meg egy rövidke videót is. DnL HFP
  • najó
    lol,ez kijon nov5en a D&D meg valamikor jovore,jut talan erreis par:))
  • jihad
    Először azt hittem ez is vmi Molyneux game, aztán látom MMORPG. Most a WoW arat, aztán meg jön a D&D Online, erre már nem jut játékos, pedig nem is olyan rossz a kinézete.
  • nyikolaj
    2 új kép:
    kép 1
    kép 2
  • Lyan Kyj
    Nem új kép, de a hangulat nagyon ott van:
    http://www.darkandlight.net/gallery/displayimage.php?album=11&pos=1
  • nyikolaj
    ha már a játék ismertségénél tartunk: Maxy barátunk a Gamestar-nak küldött egy cikket a játékról (TI küldtétek kategória), amennyiben jónak találják a cikket kiteszik a weboldalra, no meg az újságba is :)
    Tudom volt már róla régebben cikk a GS-ben, de azóta eltelt egy kis idő...remélem beteszik!
  • EmThor
    jah, a panoramas videó. tegnap megnéztem tv-n full screenben az e3-as előzetest, isten volt, harc mozgás, meg effektek nem teccettek, szatír belerúg dodóba azt elfekszik, és még ott se mozogtak a fák, dehát ezt már javíccsák :D
  • Lyan Kyj
    Tényleg eszméletlen:D Elképzelem, milyen versenyeket lehetne rendezni...húúúú....azért a public transport dragon videó is ott van rendesen!
  • EmThor
    jaj most néztem videót harcosról, amint pajzsán snowboardizik lefele havas hegyoldalon! pwnd!
  • DonnieBrasco
    Sziasztok,

Száz éve én is beregisztráltam a DnL-be, de nem nagyon néztem rá mostanában. Az év legelején a Wish open bétában voltam "érdekelt", de legnagyobb bánatomra lelőtték a projektet :(( pedig az nagyon tetszett! Ahogy elnézem a DnL-t, ebből is lehet még valami érdekes, ezért gyorsan frissítettem is az accountomat, most várom a meghívót a bétába (hehe :)

DB
  • Bandew
    Jah én is épp azon röhögök. :-D
  • Lyan Kyj
    Nagyon érdekes az a Szűz Mária kép az éjjeli-szekrényen:D
  • EmThor
    igen berendezhetem a házam, azt engedek be, akinek engedélyt adok ;)
  • EmThor
  • Lyan Kyj
    Hát igen...mikor olvastam a köv küldetés-szemléltetőt, annyira felpumpálódott bennem az adrenalin, hogy majdnem törtem-zúztam a gép körül:D

"Változatos küldetések lesznek, kedvencem, mikor megkérnek, hogy kutass fel az XY hegyen egy ereklyét.....sehol sem találod..aztán mikor kitavaszodik, elolvad a hó, és az olvadt hó közt megleled a tárgyat!!"
    Hát, asszem ennél több nem is kell...
  • Bakutyin
    van valahol egy ilyen .gif kép asszem, azt mutatja be miként változik a táj az évszakok váltakozásával(föl van ugye gyorsítva) Na az pelenka! Ahogy a hegyoldal lefagy, megtelik hóval, majd megolvad az egész és szép lassan kizüldülnek a fák...eszméletlen! Szerintem mindenkinek érdemes megnézni! Namost a linket azt nem tudom...:D, (szóval ha tudja vki rakjamá' be!):DDD Vagy kutakodjon a community fórumában ott van a link vhol:)

***lustalustalusta***
  • Lyan Kyj
    Hát igen!!! Majd ha egy kisebb ismertető lesz róla vmelyik nagyobb siteon vagy offline magazinban, egyből felkapják a fejüket...
  • Bakutyin
    Lelkesedésed majdnem felülmúlja az enyémet...csak én már vagy egy másfél éve csorgatom a nyálam ezután a csoda után(asszem). Számomra is érthetetlen mért nem tolonganak a népek, és hogy mért jobb a WOW nekik?!?!...okok...más kategória...nadeakkoris. Amikor rátaláltam a Tomcat és El Cid álltal űberfaszán összetákolt magyar honlapra egyszerűen nem tudtam hovatenni hogy mért csak 8 regisztrált felhasználó van...

[jótanács: tessék jelentkezni a magyar kommunitibe! (aszem mindenkit felvesznek...asszem...) így sokkal nagyobb az esélye hogy beválogatnak bétateszternek! ]
  • Marcus_
    Hát ja!Ezt várom már ,de hol van még nov 5.=((((
  • EmThor
    Pelenkát!!!

ODAY I set out to climb a mountain and I did!

I was gliding, when I ended up on the wrong side of the lake, ran out of air and made a short quick landing, I crashed.. Next to the shore was this steep bank leading up, I suddenly wanted to climb.

At first, I didn’t know what I really wanted to do. As I was climbing, someone in chat said there was a mine nearby but as I looked around I saw this cable stretching up towards the top and if I looked the other way it ended at the lake shore on the far side, So I set off to reach the platform following the cable.

The tree’s were simply amazing, they are most life like, the ground in places so real you expect rocks to roll down hill.. As I continued on my way I stopped in a meadow to look around, funny I could smell the grass of the meadow, its just that absorbing.. I was about to reach the platform when my goal changed to wanting to reach the summit.

As I passed the platform I spied a cow, their fair game, this one had very sharp horn’s, I decided to leave it for another day.

Soon the tree’s begin to thin and I left them behind me as I climbed with bare rock, sharp and menacing ahead. I continued on slowly.., the day lengthened and turned to night. My torch barely illuminating my way, I was suddenly surprised as a lone tree swelled into view, I marveled how lifelike this world is.

Just as I made the first crest the sun began to break the horizon the hue’s of color in morning first light, the soaring dragons on the crisp mountain air, far below me floating lazily along the balloon’s and a view that simply stretches on and on.

I saw though I had reached a crest, off to my left a peak soared far above, I turned and started toward it.

Now in other worlds you don’t get the feeling’s of height nor the fear of falling this world brings on, if you stumble your character truly takes a tumble, you watch yourself roll helplessly down, which can lead to a serious mishap I suppose.

So carefully I traversed the top, up and down as the mountain rose and fell, sometimes with naught but steep shear cliff’s off to my side and to my surprise another cable car platform I soon came across, then under some heavy brush I broke out to a wooden ramp climbing up to the platform going down the other side but on I went on past to the top.

1625 Meter’s minus 2.8 C, all was worth it as I lept into space and my glider sprung into place.. I soared out with the birds looking for thermals on crisp mountain air to make my ride as far as the air would permit.. Soaring, turning left and right, spinning around, free as those birds I’d lept into the sky with.

This is a game that is truly a world! I know most of you want to hear about monsters or the Dark and the Light but I thought I’d show theres more here then just war!

Please forgive my grammar error’s I did my best

C.
  • Lyan Kyj
    Na, asszem ez lesz az a játék, ami miatt az egész PC ipar megsemmisül.....a legaddiktívabb játék lesz, ami valaha is készült....egyszerűen szinte már mindent megtehetsz, amit a valóságban!! Hegymászás, könyvírás, éneklés.....eh, mindjárt sírok!