453
-
#213 bétázol?
ok, majd megpróbálom meglesni dec8 után, és mondok véleményt. az egyetlen gáz ezzel, hogy a wow az első 30-40 szinten iszonyú jó játék, később már nem annyira. ki tudja, lehet a D&L is ilyen, elkap a hangulat, és csak később ereszt. majd meglátjuk. -
Doma #212 Wow bol csak képeket láttam, meg nagyon a játékot sem ismerem, de azt tudom hogy D&L hatalmas csalódás lesz sokak számára.
Grafikája szép, de szerintem a játékmenet meg a pvp az nem sikerült jól. Ötletek vannak benne amik nagyon jók, és tényleg egyediek de azt hiszem ez korántsem lesz elég az életbenmaradáshoz.
De majd meglátjuk ha kijön a SoG. -
#211 miért?
de egyébként azért szeretném kipróbálni, hogy ezt megtudjam. -
Doma #210 Szerintem wow után ez csalódás lenne.... -
#209 wow után vagy ez lesz, vagy ddo, esetleg potbs. szeretném kipróbálni. csak félek dec8-ig elfelejtem. -
#208 Hol lehet elorendelni?!?!
Az oldalon amit publikaltak hiaba nyomok az ORDER gombra, meg mindig azt irja ki, hogy 'ekkor es akkor nyillik a reg'. -
Lyan Kyj #207 egy részben megértem őket, mivel ha jól tudom, mindössze pár barát, asszem 4 dobta össze az egész játékot! Lehet, h azóta felvettek még vkiket, de akkor is nagy teljesítmény! -
Doma #206 Szerintem azért nem adják/adták ki, azért halogatják mert ennyi idő alatt csak fűt fát ígértek és nem tudnak semmit sem felmutatni. -
#205 60$ + 17.5% FA + 10$ meg anyátok! -
Dagobert #204 Később mindenképp lesz több. Valami chatben vagy topicban írta is egy ADs hogy azért döntöttek így, mert még nem tudni hogy fogadják az emberek a játékot. Én sem adnék ki fölöslegesen dollár százezreket szerverekért ha a végén nem tetszik elég embernek. Főleg ha infó a játékról meg alig van. Ha full tele lesz emberekkel és mindenki magasba egeszteli, akkor bővítik. Szerintem ha sikeres havonta lesz új plusz x ezer acc. -
Dagobert #203 Szerintem ez a fanatikusok másodpercenkénti refresh gomb pacskolásának köszönhető. -
#202 nemertem mit vartak 100k acc kene min -
najó #201 enis ezt mondom ez mar a full -
#200 sztem full nem megy az elorendelo oldal -
Lyan Kyj #199 No, nemrég megtudtam, h nem lesz játszható a Fairy, most elment a kedvem:(( Amúgy már vagy háromnegyed órája lehetetlen belépni az oldalra.....kíváncsian várom a dec.8-at, vajon egyáltalán tudok-e szerezni vmit... -
Dagobert #198 Abból szerintem 150k inaktív meg altok :)
Majd abból kiderül hogy mennyire hypeos amikor a preordert megnyitják.
Sok szerencsét egy preorder megszerzésében Laza. Ha megengedhetném magamnak én is beszerezném. Mindenesetre ha meglesz neked majd jelentkezem nálad SoG végén ha bejön a game -
#197 Csatlakozz a Magyar guildhoz :P
En mar tobb mint 1 eve bealltam (Champions of Pannonia) -
#196 lesz 18k acc, forumra 250k acc van regelve :P erdekes lesz -
#195 na zer fasza:) -
Dagobert #194 A preorderen kívül lesz plusz 10k free acc dec. 8-tól. -
#193 Marketing duma ;) -
Lyan Kyj #192 Itt mindenképp ki kellett találniuk valami jót, ha azt ígérték, hogy egy ostrom során akár több ezer(!) ember is képes lesz harcolni... -
#191 Vhogy L2-ben is megoldottak, itt is megfogjak szvsz. -
#190 raid az mas ott lag van de pl bg jol van megoldva -
#189 hat nemtom bg siman ment nekem es nincs csu gepem -
#188 bar nagy siegeknek nem tom mennyi ertelme van, wowban akinek nem volt utos gepe az nem surun raidezett mert 40 embert mar alig jelenitett meg -
#187 uj shotokat neztem azok eleg szepek, realisztikus graf, persze ez meg beta aprilisig, a featureket olvasva ha a fele igaz lesz es ugy ahogy elkepzelem utos game lesz, gondolok a nagy siegekre etc :), mondjuk azt nemertem hogy fog elferni 100k vagy tobb ember egy serveren :) -
#186 en attol tartok preorderbe elmegy az osszes acc :) -
#185 jah meg oriasi teruletek lesznek allitolag, remelem nem az lesz, hogy akkora memoria kell neki amit ember nem szerez meg, es nem kell tobb napot eltoltenem mert quest elkuld a vilag legeldugottab teruleteire ide oda amoda:) -
#184 huh na ezt jatszom majd, csak igy ranezesre par dolog nem tetszik. a grafikaja es a hangulata olyan semmilyen a wowhoz kepest, viszont az nagyon tetszik, hogy nem statikus a vilag, hanem folyamatosan lehet valtoztatni azzal, hogy ide oda foglalgatsz el varakat -
#183 Mostakarom!Mostakarom! -
#182 egyik swgs haverom keni a betat osszetetsegbe hasonlo swg hez ami jo:), de elore 12kt letenni hat nemtom majd koran kelek 8 an:) -
#181 Szvsz elviszem elorendelesbe, max majd kukazom :))))
Mondjuk egyik cimboram latta haverjanal a betat, es nagyon lehuzta. Aztmondja gagyi (a gyerek nagy WoW-os, gondolom ehhez viszonyitotta). -
#180 ofkorz alap:), aze aza 8k account eleg keves, remelem nem fogy el elorendelesbe:P -
#179 Gori, josz, kiprobaljuk? :D -
#178 Itt van a rendelesi oldal.
http://www.darkandlight.net/pioneer/indexEN.html#pv
A fizetos rendeles (az extrakkal) NOV 24.-etol aktiv DEC 8.-ig.
Az ingyenes regeles (semmi extra) az pedig DEC 8.-tol.
Ertelemszeruen az ingyenesbe akkor juthatsz, ha a 2 het alatt nem fogy el a 8881 account a fizetosok kozott :)
Infok meg a hivatalos Magyar oldalon
http://darkandlight.hu -
Lyan Kyj #177 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Akkor asszem vhogy megrendelem!!! Ezt nem szabad kihagyni! Húú...sárkány??? Ha tündér vok, akkor is repülhetek rajta?:P -
#176 november 24 - dec4-ig, aki előrendeli a gémet, 60$-ért [~12e HUF], az kap egy limitált sorszámú kulcsot, majd a full D&L-hez, 48 óra exkluzív D&L-ezést, 1 ingyen hónap játékot majd ugye, időleges Pioneer titulust, egy exkluzív sárkányt, mint állatot (pet), kapsz egy exkluzív térképet, ami a nagy csaták helyét mutassa :P, vmi szöveg a felemelkedésről, egyik avatárod megkapja a Settler of Ganareth titulust, megkapod a családi vagyont (gondolom amit SoG-ben elértél), kapsz egy artifactot(?)
Settlers of Ganareth-ben ezeket kapod, ha előrendeled:
speciális skill, amivel fiatal sárkányt idézhetsz hátasnak, exkluzív hozzáférés a teleport rendszerhez a mana hálózaton keresztül, Ganareth térképeinek az ismerete! -
#175 Settlers of Ganareth launches on 8th of December, 2005, "Settlers of Ganareth is available while supplies last, and is free of charge." -
#174 nem open beta! teljesen külön játék, most novemberben kezdődik, jövő áprilisig, INGYEN