453
-
Tomcat #53 pff passz. Dobj egy mailt valamelyik adminnak... -
sanyiiiii #52 Mért van az hogy müködik aaz accom, játszani is tudok a darkandlight.net-en nem enged vele beloginolni vajon? -
Tomcat #51 Nyah, lehet ám csatlakozni továbbra is a klánhoz :)
Csatlakozás a magyar DnL klánhoz
Ha még nem vagy reggelve a dnl.net -en, akkor elötte azt is meg kell ejtened: regg @ dnl.net
-
Tomcat #50 Az imént találtam egy hihetetlenül jól összeszedett infobázist a játékról. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki kicsit is lrdeklődik a DnL iránt
DnL infók -
Tomcat #49 Nyah kedvcsinálónak néhány újabb screenshot. Bővebb infók meg a magyar fan oldalon: Dark and Light Hungarian Fan Page - dnl.try.hu
Ugyan már régi, de itt van az ingame videó a 2004-es E3-ról. Cirka 90MB, de igencsak megéri letölteni ;)
>>> Dark and Lighr 2004 E3 ingame 640x480 <<< -
Unipsycho #48 na irjad csak szépen rééééészletesen mit irtal az adataidhoz!!!! >D -
Tomcat #47 Megalakult a magyar guild Champions of Pannonia névvel. Gyertek! :)
Dark and Light Hungarian Fan Page -
#46 -
sanyiiiii #45 regisztráltam a darkandlight.net-en utána create/edit beta profile azt egy fél óra múlva miko néztem a méljeim ott volt hogy bevettek ugyhogy most töltöm a Beta klienst!
Ha WoW beta-ra bevesznek(EU) lehet licitálni majd az accomra -
#44 CSAK VICC. de komoly..hogyhogy beválogattak?..írtál a fórumra?...mit írtak?...már töltheted a klienst?? -
#43 MIA?!...SANYIKÁM..EZTMOST AKKOR BESZÉLJÜK MEG JÓÓ!!!!!
-
sanyiiiii #42 én most jelentkeztem és a visszajelzés szerint bevettek -
#41 én nagyon buta vagyok , angolul se tudok rendesen...de ezzel már lehet játszani???..úgyértem openbeta van már?
Én szívesen játszanék vele:D -
Rasti #40 Ja-ja ez csakugyan nem a DAoC topik :) -
#39 Loál
szal ez nem a daoc topik, no mind1:P -
#38 kb 2,5éve megjelent a gamma
ha jol tom van valmai ingyenes kopróbálási lehetőség ha erre gondolsz:), de nemtom hol lehet letölteni és mit
-
Rasti #37 Hi.
Van valamio uj infó Bétárol,esetleg megjelenésröl ? -
RogueGigi #36 lol givz edit
naszal helyesen: jah néha borzalmasan bírok írni, mikor nem olvasom át amit írok.. ez van :)
heh ez mondjuk elég jó példa volt, mondhatni önmagát magyarázza az írásom :) -
RogueGigi #35 Jah, néha borzalmasan bírok olvasni, mikor nem olvasom át mit írok. ez van :P -
RogueGigi #34 lol nem is figyeltem, léghajó meg ilyen magasfelvonó vagymi? heh mikor játszódik, 19század? :P -
#33 asszem ezt Kazinczy sem írhatta volna szebben :)) -
RogueGigi #32 Hát ez a gém nem néz ki jobban mint a jelenlegi toa-s daoc. NF meg még szebb lesz. RvR meg ami igazán érdekel, az meg jelenleg szinte verhetetlen.. Pve egy mmorp esetében annyira érdekel, hogy minnél kevesebb legyen benne.. Jelenleg daoc emiatt eléggé bukta :P -
Marcus_ #31 Na az tényleg ötletes,reméljük talán lesz benne vmi más jó huzás is.
Igazából én a Dragon Empires-t várom bár csak képeket láttam-de a bétára már feliratkoztam... -
#30 az E3-as trailert lattad?
nekem a repulgetes bejott... :)))
bar az igaz, hogy konkret esemenyeket nem tartalmaz a trailer, de legalabb full ingame :)
egyebkent ezert is varom a betat, hogy ki lehessen probalni... -
Marcus_ #29 Nrm volt benne semmi ez volt a baj:P -
#28 mi volt benne, ami nem tetszett?! :)
-
Marcus_ #27 Laza engem a trailer óta nem érdekel... -
#26 passz, engem is érdekelne, de elég régóta semmi mozgás nincs itt sajna -
#25 miva emberek, senki?! :) -
#24 Hali mindenki...
Regeltem magam Betara... tudja vki, hogy mikor indul, honnan lehet klienst letolteni?!
FAQ-ban 2003 september van :) -
#23 Ja, és Tomcat, neked van közöd a tomcatpolohoz? -
#22 Hali!
Regeltem ide is, majd megnézem, lehet jó lesz :D -
#21 valaszthato kasztokrol nem talalok semmit pl -
#20 marmint iden nyaron varhato a teszt?
mert oszinten megmondom tul sokat nemtudok agammarol, hiaba nezegettemaz oldalad is
amugy en kivancsian varom, remelem minel hamarabb jon.. -
Tomcat #19 Elindult a Dark and Light Hungarian Fan Page
A 2 hivatalos oldal tartalmának ~90% -a lefordítva... a maradék - általánosabb infó - meg hamarosan :)
Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit :)
a fenti link mellett a http://dnl.try.hu is az oldalra mutat...
igen, lesznek crafterek, házikó is lesz természetesen. Megjelenés: Na ez érdekes kérdés. Én olyan nyár közepére/végére tippelem, mivel a 6 béta stage-böl még csak a 2. megy. Mondjuk stresszteszt úgy augusztus környékén szerintem :\ -
#18 Ha a Sonynak semmi köze nem lesz a játékhoz, normális PvP lesz benne - ha lesz - illetve a koncepció is ütni fog, akkor az SWG's devek szopatásait megunva, lehet, hogy én pl. átváltok majd rá, bár filózom a Middle Earth Onlineon is. A D&L mikor jelenik majd meg? Van erről bővebb info?
Skillek között lesz-e crafter, lehet-e házikóm stb stb. Van erről valami infod?
-
Tomcat #17 :DD Bizony... épp ezért örömmel tudatom minden egyes látogatóval aki esetleg valamilyen csoda folytán betéved ezen topicba, hogy újabb 3 hi-res képpel örvendeztetett meg bennünket az IGN :D
az új képek... -
#16 te naon kitartó vagy ! :] -
Tomcat #15 nagyobb képanyag érkezett...
ITT megtekinthetőek -
Tomcat #14 topic up :)
Írtam egy összegző cikket a meglévő DnL irományaimból...
DnL összegző cikk
További kijött egy vfriss videó (végre) a beta#1 -böl. Elég impozáns szvsz :D itt leszedhető a 4 mirror valamelyikéröl :)