453
bannerkep
  • Tomcat
    pff passz. Dobj egy mailt valamelyik adminnak...
  • sanyiiiii
    Mért van az hogy müködik aaz accom, játszani is tudok a darkandlight.net-en nem enged vele beloginolni vajon?
  • Tomcat
    Nyah, lehet ám csatlakozni továbbra is a klánhoz :)

Csatlakozás a magyar DnL klánhoz

Ha még nem vagy reggelve a dnl.net -en, akkor elötte azt is meg kell ejtened: regg @ dnl.net

• Tomcat
    Az imént találtam egy hihetetlenül jól összeszedett infobázist a játékról. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki kicsit is lrdeklődik a DnL iránt

DnL infók
  • Tomcat
    Nyah kedvcsinálónak néhány újabb screenshot. Bővebb infók meg a magyar fan oldalon: Dark and Light Hungarian Fan Page - dnl.try.hu

Ugyan már régi, de itt van az ingame videó a 2004-es E3-ról. Cirka 90MB, de igencsak megéri letölteni ;)

>>> Dark and Lighr 2004 E3 ingame 640x480 <<<
  • Unipsycho
    na irjad csak szépen rééééészletesen mit irtal az adataidhoz!!!! >D
  • Tomcat
    Megalakult a magyar guild Champions of Pannonia névvel. Gyertek! :)

Dark and Light Hungarian Fan Page
  • Bakutyin
  • sanyiiiii
    regisztráltam a darkandlight.net-en utána create/edit beta profile azt egy fél óra múlva miko néztem a méljeim ott volt hogy bevettek ugyhogy most töltöm a Beta klienst!
    Ha WoW beta-ra bevesznek(EU) lehet licitálni majd az accomra
  • Bakutyin
    CSAK VICC. de komoly..hogyhogy beválogattak?..írtál a fórumra?...mit írtak?...már töltheted a klienst??
  • Bakutyin
    MIA?!...SANYIKÁM..EZTMOST AKKOR BESZÉLJÜK MEG JÓÓ!!!!!
  • sanyiiiii
    én most jelentkeztem és a visszajelzés szerint bevettek
  • Bakutyin
    én nagyon buta vagyok , angolul se tudok rendesen...de ezzel már lehet játszani???..úgyértem openbeta van már?
    Én szívesen játszanék vele:D
  • Rasti
    Ja-ja ez csakugyan nem a DAoC topik :)
  • Jockey
    Loál
    szal ez nem a daoc topik, no mind1:P
  • Jockey
    kb 2,5éve megjelent a gamma
    ha jol tom van valmai ingyenes kopróbálási lehetőség ha erre gondolsz:), de nemtom hol lehet letölteni és mit
  • Rasti
    Hi.

Van valamio uj infó Bétárol,esetleg megjelenésröl ?
  • RogueGigi
    lol givz edit
    naszal helyesen: jah néha borzalmasan bírok írni, mikor nem olvasom át amit írok.. ez van :)

heh ez mondjuk elég jó példa volt, mondhatni önmagát magyarázza az írásom :)
  • RogueGigi
    Jah, néha borzalmasan bírok olvasni, mikor nem olvasom át mit írok. ez van :P
  • RogueGigi
    lol nem is figyeltem, léghajó meg ilyen magasfelvonó vagymi? heh mikor játszódik, 19század? :P
  • musha
    asszem ezt Kazinczy sem írhatta volna szebben :))
  • RogueGigi
    Hát ez a gém nem néz ki jobban mint a jelenlegi toa-s daoc. NF meg még szebb lesz. RvR meg ami igazán érdekel, az meg jelenleg szinte verhetetlen.. Pve egy mmorp esetében annyira érdekel, hogy minnél kevesebb legyen benne.. Jelenleg daoc emiatt eléggé bukta :P
  • Marcus_
    Na az tényleg ötletes,reméljük talán lesz benne vmi más jó huzás is.

Igazából én a Dragon Empires-t várom bár csak képeket láttam-de a bétára már feliratkoztam...
  • Laza
    az E3-as trailert lattad?
    nekem a repulgetes bejott... :)))

bar az igaz, hogy konkret esemenyeket nem tartalmaz a trailer, de legalabb full ingame :)
    egyebkent ezert is varom a betat, hogy ki lehessen probalni...
  • Marcus_
    Nrm volt benne semmi ez volt a baj:P
  • Laza
    mi volt benne, ami nem tetszett?! :)
  • Marcus_
    Laza engem a trailer óta nem érdekel...
  • Jockey
    passz, engem is érdekelne, de elég régóta semmi mozgás nincs itt sajna
  • Laza
    miva emberek, senki?! :)
  • Laza
    Hali mindenki...

Regeltem magam Betara... tudja vki, hogy mikor indul, honnan lehet klienst letolteni?!
    FAQ-ban 2003 september van :)
  • Cactus
    Ja, és Tomcat, neked van közöd a tomcatpolohoz?
  • Cactus
    Hali!
    Regeltem ide is, majd megnézem, lehet jó lesz :D
  • Jockey
    valaszthato kasztokrol nem talalok semmit pl
  • Jockey
    marmint iden nyaron varhato a teszt?
    mert oszinten megmondom tul sokat nemtudok agammarol, hiaba nezegettemaz oldalad is
    amugy en kivancsian varom, remelem minel hamarabb jon..
  • Tomcat
    Elindult a Dark and Light Hungarian Fan Page

A 2 hivatalos oldal tartalmának ~90% -a lefordítva... a maradék - általánosabb infó - meg hamarosan :)

Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit :)

a fenti link mellett a http://dnl.try.hu is az oldalra mutat...

igen, lesznek crafterek, házikó is lesz természetesen. Megjelenés: Na ez érdekes kérdés. Én olyan nyár közepére/végére tippelem, mivel a 6 béta stage-böl még csak a 2. megy. Mondjuk stresszteszt úgy augusztus környékén szerintem :\
  • a.carkey
    Ha a Sonynak semmi köze nem lesz a játékhoz, normális PvP lesz benne - ha lesz - illetve a koncepció is ütni fog, akkor az SWG's devek szopatásait megunva, lehet, hogy én pl. átváltok majd rá, bár filózom a Middle Earth Onlineon is. A D&L mikor jelenik majd meg? Van erről bővebb info?
    Skillek között lesz-e crafter, lehet-e házikóm stb stb. Van erről valami infod?
  • Tomcat
    :DD Bizony... épp ezért örömmel tudatom minden egyes látogatóval aki esetleg valamilyen csoda folytán betéved ezen topicba, hogy újabb 3 hi-res képpel örvendeztetett meg bennünket az IGN :D

az új képek...
  • hen-tes
    te naon kitartó vagy ! :]
  • Tomcat
    nagyobb képanyag érkezett...

ITT megtekinthetőek
  • Tomcat
    topic up :)

Írtam egy összegző cikket a meglévő DnL irományaimból...

DnL összegző cikk

További kijött egy vfriss videó (végre) a beta#1 -böl. Elég impozáns szvsz :D itt leszedhető a 4 mirror valamelyikéröl :)