Dark and Light

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez a fanatikusok másodpercenkénti refresh gomb pacskolásának köszönhetõ.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Gorii
nemertem mit vartak 100k acc kene min

enis ezt mondom ez mar a full<#hehe><#hehe>
Gorii
sztem full nem megy az elorendelo oldal

No, nemrég megtudtam, h nem lesz játszható a Fairy, most elment a kedvem😞( Amúgy már vagy háromnegyed órája lehetetlen belépni az oldalra.....kíváncsian várom a dec.8-at, vajon egyáltalán tudok-e szerezni vmit...

Abból szerintem 150k inaktív meg altok 😊
Majd abból kiderül hogy mennyire hypeos amikor a preordert megnyitják.
Sok szerencsét egy preorder megszerzésében Laza. Ha megengedhetném magamnak én is beszerezném. Mindenesetre ha meglesz neked majd jelentkezem nálad SoG végén ha bejön a game<#vigyor1>

Laza
Csatlakozz a Magyar guildhoz 😛
En mar tobb mint 1 eve bealltam (Champions of Pannonia)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gorii
lesz 18k acc, forumra 250k acc van regelve 😛 erdekes lesz

Gorii
na zer fasza😊

A preorderen kívül lesz plusz 10k free acc dec. 8-tól.

Laza
Marketing duma 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Itt mindenképp ki kellett találniuk valami jót, ha azt ígérték, hogy egy ostrom során akár több ezer(!) ember is képes lesz harcolni...

Laza
Vhogy L2-ben is megoldottak, itt is megfogjak szvsz.

Gorii
raid az mas ott lag van de pl bg jol van megoldva

Gorii
hat nemtom bg siman ment nekem es nincs csu gepem

magus
bar nagy siegeknek nem tom mennyi ertelme van, wowban akinek nem volt utos gepe az nem surun raidezett mert 40 embert mar alig jelenitett meg

Gorii
uj shotokat neztem azok eleg szepek, realisztikus graf, persze ez meg beta aprilisig, a featureket olvasva ha a fele igaz lesz es ugy ahogy elkepzelem utos game lesz, gondolok a nagy siegekre etc 😊, mondjuk azt nemertem hogy fog elferni 100k vagy tobb ember egy serveren 😊

Gorii
en attol tartok preorderbe elmegy az osszes acc 😊

magus
jah meg oriasi teruletek lesznek allitolag, remelem nem az lesz, hogy akkora memoria kell neki amit ember nem szerez meg, es nem kell tobb napot eltoltenem mert quest elkuld a vilag legeldugottab teruleteire ide oda amoda😊

magus
huh na ezt jatszom majd, csak igy ranezesre par dolog nem tetszik. a grafikaja es a hangulata olyan semmilyen a wowhoz kepest, viszont az nagyon tetszik, hogy nem statikus a vilag, hanem folyamatosan lehet valtoztatni azzal, hogy ide oda foglalgatsz el varakat

Bakutyin
Mostakarom!Mostakarom!<#idiota><#idiota><#idiota>

Gorii
egyik swgs haverom keni a betat osszetetsegbe hasonlo swg hez ami jo😊, de elore 12kt letenni hat nemtom majd koran kelek 8 an😊

Laza
Szvsz elviszem elorendelesbe, max majd kukazom 😊)))

Mondjuk egyik cimboram latta haverjanal a betat, es nagyon lehuzta. Aztmondja gagyi (a gyerek nagy WoW-os, gondolom ehhez viszonyitotta).

Gorii
ofkorz alap😊, aze aza 8k account eleg keves, remelem nem fogy el elorendelesbe😛

Laza
Gori, josz, kiprobaljuk? 😄

Laza
Itt van a rendelesi oldal.

http://www.darkandlight.net/pioneer/indexEN.html#pv

A fizetos rendeles (az extrakkal) NOV 24.-etol aktiv DEC 8.-ig.
Az ingyenes regeles (semmi extra) az pedig DEC 8.-tol.
Ertelemszeruen az ingyenesbe akkor juthatsz, ha a 2 het alatt nem fogy el a 8881 account a fizetosok kozott 😊

Infok meg a hivatalos Magyar oldalon
http://darkandlight.hu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! Akkor asszem vhogy megrendelem!!! Ezt nem szabad kihagyni! Húú...sárkány??? Ha tündér vok, akkor is repülhetek rajta?😛

EmThor
november 24 - dec4-ig, aki elõrendeli a gémet, 60$-ért <~12e HUF>, az kap egy limitált sorszámú kulcsot, majd a full D&L-hez, 48 óra exkluzív D&L-ezést, 1 ingyen hónap játékot majd ugye, idõleges Pioneer titulust, egy exkluzív sárkányt, mint állatot (pet), kapsz egy exkluzív térképet, ami a nagy csaták helyét mutassa 😛, vmi szöveg a felemelkedésrõl, egyik avatárod megkapja a Settler of Ganareth titulust, megkapod a családi vagyont (gondolom amit SoG-ben elértél), kapsz egy artifactot(?)

Settlers of Ganareth-ben ezeket kapod, ha elõrendeled:

speciális skill, amivel fiatal sárkányt idézhetsz hátasnak, exkluzív hozzáférés a teleport rendszerhez a mana hálózaton keresztül, Ganareth térképeinek az ismerete!

EmThor
Settlers of Ganareth launches on 8th of December, 2005, "Settlers of Ganareth is available while supplies last, and is free of charge."

EmThor
nem open beta! teljesen külön játék, most novemberben kezdõdik, jövõ áprilisig, INGYEN

magus
nah mikor lesz mar open beta

elofordul😊szerintem meg 7ev 7nap 10ora 56p,de tevedni emberi dolog😊)
Gorii
semmi sztem , elneztek sry😊

ez a hir honnan van?
Gorii
Dark and Light - Settlers of Gangereth - tomorrow Nov 17!

Settlers of Gangereth should be released tomorrow, make sure to sign up, and sign up with our guild.

Gorii
biztos?😊

EmThor
7 nap 10 óra 56 perc 😄 😄 😄

Remélem nem lesz igazad😊 Szívsn játszanám már! HÚ, varázsló-tündérkémmel, piros, vagy lila szárnyakkal!😄

EmThor
ja de, de szerintem nem fog. szerintem (!)

Miért nem jön ki???? virrasztani akartam ma!😞((((5-én jönne, nem?

EmThor
héten már nem jön ki a SoG. remélem jövõ hét!

EmThor
há emberek ingyenes lesz a gáma fél évig, aki meg elõrerendel kap extra cumót! persze eleinte nem lesz annyi lehetõség

www.darkandlight.hu!

ownz 😄

Gorii
aki esetleg bejutott irhatna is vmit rola ..😊

EmThor
Minimal configuration
CPU: Pentium IV 1.8 GHz or equivalent
Memory: 512 MB RAM
Graphics Card: GeForce 4 or equivalent
Sound Card: 16 bit
Video Memory: 64 MB
Disk Space: 2 GB
Modem Speed: DSL
Input Device: Mouse, Keyboard

Recommended configuration
CPU: Pentium IV 2.4 GHz or equivalent
Memory: 768 MB RAM
Graphics Card: GeForce 6 or ATI X series, OpenGL 2.0 or equivalent
Sound Card: 16 bit, EAX 4.0
Video Memory: 256 MB
Disk Space: 2 GB
Modem Speed: DSL
Input Device: Mouse, Keyboard 2 Go
Modem : DSL

We wanted to release the features tonight, but this announcement will certainly raise many questions, and we prefer giving you this information next Monday, when everyone will be available to answer you. Shortly before the announcement, a special edition of our Gameletter will be released: don't forget to update your profile and email address!

See you all on Monday, and have a nice weekend!

Your Dark and Light team

Jó,neked nálam még semmi kulcs...

gvarga12
nekem mar kuldtek kodot, meg is van a letolto kliens
de ugytunik nem megy, vagy van mar valaki akinek igen ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Nemsokára egy open stress test idõszakot fogunk indítani, azért hogy segítsük a fejlesztõk és a béta-teszterek munkáját. Annak érdekében hogy minnél több ember tudja kipróbálni a gamet, mindenkinek figyelmébe ajánljuk hogy ellenõrizze hogy a profil menûben az adatok pontosan szereplnek-e, s ha kell frissítse azokat, (elsõsorban az e-mailt ellenörizze mindenki hogy naprakész-e).

Hivatalos oldal

kiadtak pár új képet + meg egy rövidke videót is. DnL HFP