453
-
#253 teljesen mindegy hogy mennyi pénzből csinálták, a játékosokat nem ez fogja érdekelni, hanem a végproduktum minősége. nem fogja senki azt mérlegelni, hogy "hát nem valami jó játék, de kevés pénzből csinálták, megveszem". ha jó a játék, jó a support, van community, akkor sikeres lesz, ha nem meg akkor bukta. akár 1 dollárból csinálták, akár 50 millióból. -
#252 meo is ubergagyi a shotok alapjan:) -
#251 ha ti ebbol a videobol megitelitek a teljes jatekot hat nemsemmi :) -
#250 le van irva hogy a featurek nagy resze nincs benne.., azert pedalozok a wowwal mert ugy is a playerek 90% ahhoz fogja hasonlitani, es ne felejtsuk mar el hogy a blizzard penzugyi helyzete teljesen mas mint egy kis csapate .., ahhoz hogy vmit 5 evig fejlesztsenek nem 1 forint kell .., nem egy sulycsoport a ket ceg -
#249 Nem probalom ki , mert nem erdekel.
A Middle Earth Online, amit en varok, addig is el vagyok az EVE onlineval, amig az nem jelenik meg. -
#248 nem tudom ezen a játékon mennyit dolgoztak, de ha már úgyis a wow-val példálózol, azt pl 5 éven át csinálták. fél évvel a vége előtt tehát a fejlesztés tizede volt hátra.
még egyszer mondom nincs erről adatom, és innen utána sem tudok járni, de ha mondjuk két és fél éve készitik a játékot, akkor a fejlesztési időnek egy hatoda van hátra, ami azt jelenti, hogy legalább a kétharmadánál kell lenniük, még akkor is, ha a végén nagyon belehúznak. szóval azt állitani, hogy erről az állapotáról nem lehet következtetni a végsőre, szerintem megalapozatlan. -
#247 ez az elojatek csak a penz meg a befektetok meggyozese miatt van, azert se tekintsuk teljes betanak, meg ne felejtsuk el nem szaz ember dolgozik rajta 50 millio dollarbol mint pl a wow on etc., szvsz kapunk egy pre beta verziot ennyi.. ebbol nem igazan lehet meg itelni a vegleges jatekot -
#246 ez egy open beta, itt már nagyközönség előtt van a játék, ha nem jól teljesit, nagy valószinűséggel elbukik. gondolom azért tolták tovább a GT megjelenését, mert ezt tudják ők is, és úgy érezték, hogy még foltozni kell.
az meg sikeresség szempontjából teljesen lényegtelen, hogy mennyi pénzből készül egy játék. ez senkit sem fog érdekelni. jó vagy sem, ez a kérdés ami eldönti, hogy az ember kinyitja-e a pénztárcáját. -
#245 /agree, megneztem volna a wowot ilyen allapotba, az nem volt ubergagyi mi?:), fel evvel a kiadas elott, tized annyi penzbol etc, sztem teljesen korrekt igy elsore -
nyikolaj #244 nem értem ezen a videón mi az übergagyi!!?? ez egy elég jó kis videó!
Nem azt mondom hogy több 1000 featuret bemutat, de legalább többet mint idei E3-s trailer :)
Amugy a GT kiadásakor nem lesz benne a házépítési funkció, késöbb teszik csak be. Sőt a kiadáskor szinte a teljes gazdasági rész is hiámyozni fog (félreértés ne essen készen van - szeptember óta - a gazdasági rész motorja, illetve ráépülő cuccok többsége, csak sztem még nincs olyan állapotban hogy betegyék)
Abban én is egyetértek ha nem tudják vlmilyen formában élettel megtölteni a teret akkor hiába szép, hangulatos idővel montonná válik!
Amondó vagyok nem kéne előre leírni a gamet! Dec 8.án NEM egy kiforrott játékot fogtok látni, sok bug van benne, nyilván lesznek laggok is, featurek egy része nem lesz benne, de ugy kell hozzáállni hogy ez MÉG csak egy beta, s 4 hónap még a kiadás, s az sok idő ha jól gazdálkodnak vele!
-
#243 a "ki fikázott?" kérdésnek mi köze van ahhoz, hogy kinek cimezted a hozzászólásod? -
#242 de azert kiprobalod :) -
#241 tanulj meg olvasni, lazanak irtam -
#240 ehhez nincs kedvem annyira szint alatt van :) -
#239 na ez a fikázás :PP -
#238 Eleg ha megnezi valaki a videot. :P
Ubergagyi. -
#237 ki fikázott? mutass rá légyszives. -
#236 nem betazok, de addig nem noob fikazok amig nem probaltam ki, nemtom mit vartok egy felkesz jatektol.. -
#235 lol ki hypeol? elore lehuztok egy gamet amit ki se probaltal raadasul beta az egesz, sg forum szint -
#234 nagy terep az szép dolog, de a videón (főleg az első felén) nagyon egyhangú a környezet. majd meglátjuk mi lesz belőle, de nem kéne leoltani a másikat. vagy ha te is bétázol, és tudod hogy nem lesz ezzel baj, akkor tényeket közölj, ne hype-olj. -
#233 csak belinkeltem nem en csinaltam a videot ... mittomen -
#232 milyen zene megy alatta? thx :D -
#231 ezt nemertem miert nem fog valtozni, vegleges game nem most lesz.., ez csak egy beta elojatek, aprilisba indul a vegleges, nem ertem ezt az elore temetest :) -
#230 heh kicsit gondolkozz 18k ember lesz egy szerveren, terep azert ekkkora mert egy server lesz veglegesbe is ahogy tervezik, gondolj mar bele, lehet sajat hazad erodot etc lehet epiteni, tok folosleges elore fikazni ha nem tetszik nem jatszod es kesz -
#229 "terep meg gondolom be fog nepesulni erodokkel hazakkal etc"
Ehh, szvsz olyan regota csinaljak, es megy mar a beta, hogy ez valszeg nem fog valtozni. -
#228 remelem nem lesz l2 szint , annal bonyolultabb lenne jo, terep meg gondolom be fog nepesulni erodokkel hazakkal etc -
#227 majd kipróbálom. érdekesnek néz ki, de attól tartok, hogy bejön az a sejtésem, hogy a nagy terep inkább hátrány mint előny. nem jut idejük kidolgozni a terepet, elég sivárnak néz ki elsőre. ezt mondjuk elfelejti az ember, ha jó mobok és sok player lesz, de erről meg csak a saját szememmel tudok meggyőződni. -
#226 Haat, egyenlore nem tudom mitol lesz ez tobb avagy jobb barmi masnal. Tok lepattant terep, tok ures, egy mobot sem latni a videoban.
Ami tetszik a jatekban az az idojaras (eso, ho, szel, stb), ez hianyzik nekem pl a WoW-bol.
Kiv lennek, milyen pancelok, stb-k vannak, es azokhoz hogy lehet hozzajutni. Van e mindenfele sok-sok cucc, mint a WoW-ban, avagy L2 szeru az egesz, tehat mindig van 1 fele, ami a szintednek megfelel?! -
Dagobert #225 Grafikája elég korrekt. Jót nevettem azon a lezuhant playeren, aki közben egy dodón lovagolt. Sokat javult az animáció is végre. Csak kevés helyen láttam hibát.
Remélem tényleg jó lesz. -
#224 nemrossz igy elsore , egy betatol :) -
#223 videjo -
#222 Tudom mire gondoltal, de en meg arra, hogy tul regota fejlesztik mar ahoz, hogy ne erezzem csalodasnak a mostani allapotat :)
Ha meg tenyleg gyerekcipoben jar meg mindig, akkor inkabb megvarom a hivatalos megjelenest (2006). -
nyikolaj #221 én is évek óta figyelem már a játékot, s nekem is komoly elvárásaim vannak, csak arra szerettem volna felhívni mindenki figyelmét hogy ne várjon feltétlen csodát a GT-től, mivel nem egy kész játékról van szó...
Ha csodát várunk akkor csalódást fog okozni, ha ugy állunk hozzá mint egy fejlesztés alatt álló játékhoz akkor viszont nem. -
#220 Azert en mar joideje (evek ota) figyelemmel kiserem a D&L-ot, nem ma kezdtek el, igy joggal van az embereknek elvarasaik. -
nyikolaj #219 azoknak akik szeretnék megrendelni a pioneer csomagot de nem tudják hogy kell:
- GT megjelenési infok: link
- Pioneer csomag vásárlási utmutató: link -
nyikolaj #218 Azért azt senki se felejtse el hogy ez egy kényszerből kiadott elő-játék, szal nagyon-nagyon sok minden fog még változni, még a grafikai s - jelenleg a grafika és texturák is modosítás alatt vannak - pedig sztem elég jók már most is!
Kétségtelen hogy sokaknak azért lesz csalódás mert azt várják hogy a dev-chatek meg egyéb leirások fognak életre kellni már a SOG-ben, s azok a featurek miket a chatekben igértek MÁR a SoG-ben benn lesznek, holott a végleges kiadás még hol van...
Kiváncsi leszek milyen lesz a SoG, remélem király lesz :) -
#217 a D&L-ra gondolt -
Doma #216 Hol szar a harcrendszer, mert ha D&Lre gondolt akkor 1etértek vele. -
#215 Hjuj, ha a Kal-nal ratyibb, akkor felejtos :)
Nekem cimboram, aki WoW-ozik aztmondta, hogy a harcrendszer eleg sz@r. -
Doma #214 jaja bétázok, de nekem eddig csalódás valamilyen szinten, pedig csak "ratyi" ingyenes mmokat játszottam eddig mint pl. Kal, vagy Silkroad.