81624
-
Rudee #3446 Guti és Deco nem jáccik sárgák miatt, állítólag Samuel sem pedig neki nincs meg a 15 db (5 és 10 után már el volt tiltva). Puyol vagy fölépül vagy nem. -
#3445 akkor van esélye a Realnak!!! -
#3444 Bernabeuban -
#3443 hát erre nem sok esély van... hol lesz a meccs a Nouz Campban vagy a Santiago Bernabeuban? -
#3442 Na még van esély, de csak akkor, ha szombaton megverjük a Barcat. Akkor csak 6 pont az előnye. Meg utána persze mindig nyerni kéne, mert a Barca 6 pontot csak elszór 7 forduló alatt. -
#3441 hát néztem belőle vagy 10 percet nem volt vmi nagy meccs... -
Rudee #3440 Szünetben 2-1 ide. Végre Raúl nincs a kezdőben, igaz Owen se villog de Ő legalább belőtte a helyzetét. Ronaldo nem rossz, megérdemelne egy gólt. -
#3439 na megyek nézni a meccset! -
Rudee #3438 2. percben máris elvettek egy érvényes gólt -
#3437 hát abban egyetértek... -
#3436 jaja az uccsó mondat nagyon igaz -
Rudee #3435 Többek közt Robinho, Joaquín és Reyes.
Buffon meg nem is kell, ott a nála fiatalabb és jobb Casillas. -
#3434 úgy őszíntén ki az a focista aki látván a mostani csodálatos real odaigazolna hmm???
Buffon jó , hogy nem megy..... maradjon csak a juvenál úgyis imádom a juvet -
#3433 Deco csak viccelt... -
Rudee #3432 Luxemburgo kinézte a Schalke középpályását, Lincolnt. A érdeklődésről szóló híreket Roger Wittmann, a brazil játékos ügynöke is megerősítette.
Deco szerint a Madrid az esélyesebb az április 10.-i El Classico-n.
Buffon 2010ig meghosszabbítja szerződését, így szerencsére nem jön Madridba.
Puyol megsérült a szerbek elleni VB selejtezőn, de a rangadóra valószinű rendbe jön. -
#3431 hát ja pedig de jó lett volna ha az Old Traffordra igazol! -
Rudee #3430 Nem csak Manchesterbe nem akar, sehova se. Milyen rossz hír ez azoknak, akik már Vodafone-os mezben látták Őt -
#3429 olvastam a teletexen h nem akar a MU-ba igazolni IKER... -
Rudee #3428 Casillas tegnapi nyilatkozata:
"There are a lot of questions to be answered before I could leave Madrid but I like The Premiership and United is one of the few clubs that I would go to if I were to leave Spain."
A menedzsere is mondott pár szót:
"Iker is not in negotiations with Manchester United. Iker has not spoken with any English newspaper, he is calm at Real Madrid, which is the club of his life and his desire is to continue in his home, at Real." -
Rudee #3427 Nem nehéz egyet nyerni annyi kupa közül, amennyi Angliába van. -
#3426 hát de legalább tavaly összejöt az FA kupa... a Realnak meg semmi... most még megint összejöhet az FA kupa másra szerintem már nem futja! -
#3425 ja, mert mostanában a MU is hülyére nyeri magát. -
#3424 hát most lenne jó ha a MU-nak is lenne egy Abramovicsa oszt zsebből megvenné Cassillast! :D -
Rudee #3423 Majd meglátod hogy Madridból csak akkor megy el mikor idegenbe jáccik a csapat.
Ha el akarna menni akkor miért kérte hogy hosszabbítsák meg a szerződését? Idióta... -
Rudee #3422 Több dolog miatt is.
Elsőként az ár (28 millió), másodszor az hogy 2011ben utalnák az utolsó részletet. -
#3421 hát akkor Perez nyáron készítheti az igazlását! -
Thrill #3420 Ezt úgy mondod, mintha Madridban nem nyert volna semmit. -
Rudee #3419 Casillas kb akkor fog eligazolni, mikor Perez lesz a középcsatár. -
#3418 búcsút mondhatok Cassillasnak megy a MU-ba és ott nyerni is fog trófeákat!!! -
#3417 vicces????Miert vicces? -
Rudee #3416 A vicces ajánlatot már visszautasította Perez, nem hiszem hogy az után bármit is meghallgatna. -
#3415 varjuk ki a veget -
Rudee #3414 Én nem, el se akart menni és nem is fog -
#3413 oké...sajnalom -
Rudee #3412 Butragueno már hivatalosan is bejelentette hogy nyáron 5 éves szerződést kap Casillas. -
#3411 Casillas is megerősítette az érdeklődést
Iker Casillas megerősítette, hogy a United érdeklődik iránta és már csak a konkrét ajánlatot várja.
A Real Madrid kapusa hisz benne, hogy ő lesz a United kapusa.
Sir Alex Ferguson szeretne egy világklasszis hálóőrt hozni az Old Traffordra és Iker Casillas személyében meg is találta a válosztotját.
Casillas mellett olyan nevek is felmerültek, mint Francesco Told, Sebastia Frey, Antti Niemi.
Azonban Casillas az igazi favorit és a spanyol kapuvédő sem áll útjába a tárgyalásoknak
" Már régóta érdeklődik irántam a United"
" HA kapnék egy konkrét ajánlatot írásban akkor lehetne további dolgokról beszélni, de azt elkell mondanom, hogy a pénz nem minden az életemben...."
" Sok kérdés van amire választ kell kapnom mielőtt elhagyom Madridot és a Unitedhez tenném át székhelyem. A United az egyetlen Premiership klub amihez igazolnék "
" A történeleme , a tradíció és a szurkolói mind csodálatosak, így ezt is figyelembe fogom venni a döntésemnél"
" Én már többször beszéltem a United edzőjével Sir Alexel a meccsek után és tudom, hogy nagyon szeretné ha jönnék."
Casillas szerződése a következő szezonban lejár és a Real még nem kínált neki szerződést, így lehetséges, hogy létrejön az igazolás.
-
#3410 jaa a Realban jó helye lesz... nagyon várom már a nyarat h mi lesz a Real házatáján! -
Rudee #3409 Pontosan, beletörődtek Abramovicsék hogy Joaquín nem fogadta el a sokadik szerződésüket sem.
A Samueles kérdésre visszatérnék egy pillanatra. Írta valaki hogy lehetne erősebb is a "Fal". Érdemes lenne megnézni, hogy Rómában milyen minőségi szűrők jáccottak előtte, Emersonék mögött még Pavón is kiemelkedő lehetne. Gravesen érkeztével Madridban is sokat javult az argentín, ha nyáron jön mégegy védekező kp akkor pedig ismét régi formájában gyönyörködhetünk. -
#3408 jaaaa nagyon helyes! -
#3407 azt hogy nem fog nekik kelleni Joaquín