81624
-
#3286 Casillas a Valencia ellen valószínűleg nem lesz, a Juve ellen már talán. -
Rudee #3285 Elég bizony. A hétvégi meccsre is kell tartalékolni, remélhetőleg győzünk a Mestalla-ban. -
_Vegeta_ #3284 Eleg is az. -
Rudee #3283 3-1-re nyertünk végül. -
_Vegeta_ #3282 Owen, mekkora malacgol. :) -
#3281 már megnit? és persze mi ilyenkor nemtudunk nyerni.... megint szorossá tehettük volna a bajnokságot...
így csak 2 pontot faraghatunk belőle -
Rudee #3280 Hiábavaló volt a nagy mezőnyfölény és 25 percemberelőny, szerencsére nem sikerült győznie a Barcelonának.
Barcelona-Espanyol 0-0 -
#3279 szerintem itt nem a sztárok tudásával van baj hanem a mentális teljesítő képességükel.
Ha nincs a csapatban egy szürke zongora cipelő és nem jó napot fognak ki a fiúk akkor a 3 pont már a gyepre futás nélkül is eldölt!
Szürke zongora cipelö volt ebben a csapatban : Makalele, illetve Hiero is.
Összefogták a sztárokat és irányitották a játékot.
Bármilyen edzőt ide hozhatnak itt nem az edzővel van gond.
Nézétek meg a Juve elleni mecset, mindenki egy emberként küzdöt nem az volt a lényeg hogy kinek milyen név volt a hátán hanem az hogy minden labda nagyon fontos! Ez akkor látszodott amikor Zidane egy elérhetetlen labda után is utána sprintelt majd becsuszott! Ezt igy kéne minden egyes bajnokin mecsről mecsre!
Hajrá fiúk, hajrá REAL!!!!!!!!!!
-
Rudee #3278 Úgy néz ki hogy a Betis ellen Zidane és Raúl marad ki sérülés illetve betegség miatt. Ronaldo és Guti már rendbe jött. Zizou térdét elvileg ma jobban is megvizsgálják. -
Rudee #3277 Szerdai ellenfelünk kikapott a Mestalla-ban Jó hír lehet hogy Marcus Assuncao-t ki is állította a bíró, így nem jácchat majd a Bernabeu-ban. Bár ha Joaquín-t nem tudjuk kiiktatni, akkor mindegy. -
Rudee #3276 Főleg Pavón és Raul Bravo. Hiányzó meg volt bőven. -
#3275 :| -
#3274 Ki hiányzott ebből a csapatból?
Csak sztárokból álltok. -
Rudee #3273 Ott volt Figo, Beckham és RC is, de mind3 gyenge volt. -
#3272 dik :|
deszarok vagyunk a sztárok nélkül -
Rudee #3271 Vége maradt a 2-0. Perez remélem magába néz, ha tavaly megadta volna azt a plusz 1 millió €-t, akkor Coloccini ma már nálunk jáccana és Helguera-t simán tudta volna pótolni. Persze Florentino úrnak elég Pavón, hát gratulálok hozzá. -
Rudee #3270 Szünetben 2-0, hihetetlen hogy miket művelnek a játékosok.
Pavónról eddig is tudtam, hogy ha jáccik akokr ő a legbizonytalanabb, de ez az öngól mindenen túltesz. RC alig megy fel a támadásokkal, inkább Portillo húzódik ki a bal oldalra. Így meg Owen egyedül marad 3-4 védő közt. Szintén támadásnál van a legnagyobb gond jobb oldalt is, Beckham miért nem megy föl? Persze próbálkozzon csak Raul Bravo, hátha a 10. beadása pontos lesz. Zidane sérülése nem jött jókor, ráadásul Solari se úgy jáccik mint szokott mostanság. Gravesen jó, főleg ahoz képest hogy szinte védőt jáccik. Figo kicsit mintha beletörődött volna hogy nem kap új szerződést. Idény elején még hajtott, de most csak áll és körbenéz ha elveszti a labdát. Második félidő 45 perce elég lehet hogy egyenlítsünk, de esély az nincs sok. A Deportivo egyébként csak eccer kapott ki otthon, mikor lőtt legalább 2 gólt (Depor-Zaragoza 2-3), de az is már több mint 2 hónapja volt. Elmúlt 10 hazai meccsükön az az egyetlen vereségük van. -
#3269 majd eredményt nyomjatok -
#3268 Hmmm. 13. perc 2:0 -
Rudee #3267 *kommentátor -
Rudee #3266 Jajj, megin ez a buzi H.F. a komemntátor
Kiváncsi vagyok miket fog mondani, hogy nem nyert a kedvenc csapata -
Rudee #3265 Na a Numancia otthon tartotta az egyik pontot. Egy győzelemmel 5re csökkenhet a Barcelona előnye. Nehéz lesz, de nem lehetetlen.
Portigol remélem kezdőként betalál és Owentől is jó játékot várok. Ja, és remélhetőleg ma nem sérül meg a fél csapat. -
#3264 najó feladtam.. -
#3263 jah értem :) -
Rudee #3262 Sport1 -
#3261 hüha...neked már mety? :-o -
Rudee #3260 Eddig nem maradtál le semmiről. -
#3259 zsir....hang megvan :D -
#3258 -
Rudee #3257 Valószinű sokan rámásztak. -
#3256 bázz 10 perce tölti.....ez azért durva -
Rudee #3255 Akkor várj egy kicsit, majd megjavul. -
#3254 nem -
Rudee #3253 Töltesz közbe? -
#3252 bázz már 5:35 másodperce tölti! -
#3251 hüha..most már kép is van,de csak áll :D
valami ugró torna vaty mi :DD
faszért ilyen lassu ?! -
Rudee #3250 Még nem kezdődött el a meccs, gondolom azé nem megy. -
#3249 hmmm most megy,de csak a hang....... -
#3248 numancia-barca :D -
#3247 nemértem....kapcsolódnék a netes tv-re,(barca-numacia) de mindig kiir valami hibát hogy nem játsza le!
mitől lehet? nektek megy?