81624
  • Sheva
    mit jelent???
  • Rudee
    A Chelsea megegyezett a Man. Cityvel, Shaun Wright-Phillips átigazolásáról. Aszem mindenki tudja hogy ez mit jelent.
  • Sheva
    hát nem gyengén ;))))))))))))))
  • _Vegeta_
    hátigen.
    #3402: Azt nem vitatom.:)
  • báttyó02
    de ha játszik,akkor az nem piskóta :)
  • robotnyk
    alibizik többnyire, vagy kínlódik, az elmúlt 1 évben összvissz 2-3 jó meccse volt, azok sem igazán fontosak sajnos
  • _Vegeta_
    Sokat gondolkodtam pontosan mit mondjak erre, es arra jutottam inkabb semmit se mondok, max annyit h ha van kedve akkor jatszik ha nincs akkor meg elpasszolgat ezt szinvonalon alulinak tartom.
  • _Vegeta_
    No igen.
  • robotnyk
    volt pár üres órám, és gondolkodtam, hogy milyen csapattal lehetne jövőre kiállni, erre jutottam:

Casillas - RC, Samuel, Helguera (Woodgate, ha még lábra tud állni valaha), Salgado - Gravesen, Reyes, Joaquín, Guti (Zidane - végre a normális posztján mind2en) - Raúl (Robinho), Ronaldo (ide kellene még egy jó alternativa, egy jól fejelő erőcsatár, lehetőleg még nem világsztár)
  • báttyó02
    háát akit megértek,és még így is csodálok az Zidane...szóval az hihetetlen,hogy 30-on fölül hogy lehet ilyen akarata egy embernek..azért neki nem kis megeröltetés a labda után rohanni 90 perces keresztül.
    mindenesetre ő neki is menni kell,és ha el is megy,akkor is ő marad az az ember,akit tisztelek az akarata,és a játék tudása miatt(ésszel játssza a focit)
  • robotnyk
    szvsz Samuellel voltak gondok, de mostmár jól játszik. ha hibáznak Helgueraval, az általában abból van, hogy a középpályát egy pillanat alatt átjátszák, és onnantól már majdnem tök mindegy ki a középhátvéd.
    Ronaldo érdekes kérdés, vagy nagyon akar, és túlzásba viszi az akaratot, vagy lusta, és nem megy a labdáért, vagy nem támogatja senki a támadásokat, azért nem megy semmire.
  • _Vegeta_
    En inkabb pszichiatriai kezelesre kuldenem oket. Ok meg mindig a vilag legjobbjai, mi a faszér dolgozzanak? Lóvé megvan, már bizonyitottak mindenki ismeri oket... nincs mier, ellabdazgatnak.. Ronaldot latom neha h akar, de sztem a serulese betett a foci karrierenek, Figo a szezon elejen, kozepen a csapat legjobbja volt, de tuti mar rajott h a realbol kibasszak, igy o se erolteti meg magat (megertem). Zidanenak ha van kedve jatszani jaccik ha nem nem..
    Akik minuszkodnak:

Raúl
    Owen (lehet h keveset jatszik de akkorse nagyon akar bizinyitani)
    Beckham (nehaneha ad jo labdakat, de o tobbet tud ennel)
    Figo
    Zidane
    Samuel (a fal lehetne erosebb)

akik akarnak:
    Ronaldo
    Solari (kicsit jobban megeroltethetne magat:))
    Gravesen
    Roby Carlos (o szinte mindig jol nyomja)
    Casillas (o az aki mar nagyon reg ota szivvel lelekkel jatszik izé véd:))
    Salgado (Picit tobbet kene)

A tobbiek eros kozepmezony, hol akarnak hol nem.
    Visszaterve, asszem a "nagy oregeket" enis elkuldenem, de megtisztelve az eddigi munkajukat, nem ugy ahogy most Figo fog elmenni.
  • DONGUBA
    ja mehetne zidane figo bekem es johetne reyes hoákin:) es egy jo kozepso kp
  • Sheva
    igen igazad van... jópár játékost kicserélnék a Realba és szereplne köztük klasszis is!!!
  • báttyó02
    ezt se értem amugy sose,hogy a nagyobb csapatoknál ha szarul játszik a csapat,akkor rögtön azon vannak,hogy ki legyen a másik edző,aki váltja a jelenlegit...lol
    most a real nagyon el"öregurasodott" de nem az edzők tehetnek róla,nagy változások kellenek,ki kell cserélni a csapat egy részét..
  • Sheva
    jaja nem az edző focizik!!!
  • _Vegeta_
    Nem beckham tehet rola, most ot kaptak fel, ennyi. Amugy tok igaza van a sracnak, ra kellene mar jonniuk h ha szar a csapat arrol nem az edzo tehet..
  • Sheva
    de Beckham már csak ilyen...
  • Sheva
    jaja vagy Raulnak esetleg Ronaldonak!
  • báttyó02
    hát mostmár tényleg mindegy,de am érdekes módon pl. Zidane-nak nincsen ilyen problémája,pedig 1000-szer több oka lenne sztárolni magát..
    na mindegy :|
  • Sheva
    ez is igaz de már mind1
  • báttyó02
    akkor ne sztárolja még jobban magát
  • Sheva
    mondjuk az télleg szar h akár hova megy mindenhol lesifotósok vannak!!!
  • Kaplan
    jaja :)
  • Sheva
    jaja... egy stukker oszt bum bum... :DDD
  • Kaplan
    Tőlem jöhet a juve-ba :)
    Amúgy teljesen igaza van Beckhamnak én már rég leütöttem volna az összes paparazzot :)
  • Sheva
    David Beckham besokallt:

Madridban sokan kezdtek tanakodni azon, hogy David Beckham minap tett nyilatkozatával vajon a távozását készíti elő a süllyedő hajóról, vagy tényleg valós problémával szembesült, amelyet nem, esetleg csak nehezen tudna megoldani.

Az ügy voltaképpen egyszerű, a Real Madrid középpályása - állítása szerint - megelégelte, hogy a bulvársajtó rászállt a gyermekeire.
    "Van valami, ami nagyon zavar Spanyolországban: a paparazzók állandó jelenléte - fakadt ki a sajtó előtt Beckham az angol válogatott összetartásán. - Az elmúlt hetekben többször is összetűzésbe keveredtem velük, és ez gondolkodóba ejtett. Úgy vélem, amikor a gyermekeim az óvodába vagy az edzésre mennek, békén kellene őket hagyni, de mivel pont az ellenkezője történik, jelentős problémaként élem meg."

A brit futballista kifakadása azért is meglepő, mert voltaképpen ő választotta ezt az életformát, az állandó csillogás és a közszereplés szerves részévé vált nem csupán az ő, hanem felesége, a volt popsztár Victoria életének is, így természetesen már a gyerekeiről is számos fénykép készült. "Elértem arra a pontra, hogy nem tudom, mitévő legyek. A feleségem és én már megszoktuk és elfogadtuk, hogy állandóan a figyelem középpontjában vagyunk, és hogy rendszeresen fényképeznek minket. Azt viszont már nem tudom tolerálni, amikor a gyerekeimről iskolába menet készítenek lesifotókat" - tett különbséget Beckham a gyerekek korábbi és mostani közszereplése között.

A játékos konkrét példákkal is szolgált. "A nagyobbik fiam, Brooklyn éppen fociedzésre ment, én dolgoztam, Victoria pedig a legkisebb gyerekre, Cruzra vigyázott. Hirtelen megjelent az utcán egy paparazzó, zaklatni kezdte Brooklynt, és le is fotózta, amint bement a focisuliba. Az eset nagyon megrázta a srácot, ami nem is meglepő, hiszen még csak hatéves - árulta el Beckham, majd egyből utána középső fiáról, Romeóról is elmondott egy hasonló történetet. - Egy másik esetben Romeót kapták lencsevégre, akkor, amikor óvodában volt, és a többi gyerekkel játszott. Szeretem a gyerekeimet, a feleségemet, és bár profi vagyok, aki a munkáját is imádja, de ha engedek ezeknek az embereknek, a magam sírját ásom meg. Nem tudom, mitévő legyek. Soha, sehol sem történt még velem ilyen, illetve egyszer, Amerikában."

Magánéletbeli problémái(?) kihatással lehetnek a pályafutására is, márpedig a szétesés szélén álló Real Madridnál az ilyen típusú nyilatkozatokra a szokásosnál is érzékenyebbek. "Imádok a Real Madridban játszani. A világ egyik legnagyobb egyesületéről van szó, amely akkor is az marad, ha én történetesen még semmit sem nyertem a színeiben - nyilatkozta nyugtatás gyanánt Beckham, ugyanakkor odaszúrt egyet a királyi klubnak a rendszeres edzőkeringő miatt. - Szokatlam szituáció számomra, hogy jönnek-mennek az edzők. A Manchester Unitedben tizenhárom esztendőn át egyetlen szakvezetőm volt, míg itt, a Real Madridnál nem egészen két év alatt már néggyel is dolgozhattam. Ezzel nehezen birkózom meg, az egyesületnek pedig így komplikált stabil hátteret kialakítani a futballisták mögött."
  • gator
    Ha akarsz egy magyar fogadoirodat ahol mindenre lehet fogadni es MEG KAPSZ 2500 ft BONUSZT ??? AKKOR KATT IDE
  • Sheva
    Owen Reyes csere??? az Arsenal hülye ha belemegy ebbe!!!
  • _Vegeta_
    El kene mar egy avatar csere. :D
    Robotnyk: En tamogatnam, Owent sajnalom h idejott, mert nem kapott lehetoseget, az o tudasat nem szabad pazarolni.
  • robotnyk
    a hírek szerint elég közel áll egy nyári Reyes-Owen csere.
  • Sheva
    ez igaz...
  • báttyó02
  • _Vegeta_
    Joaquin-t multkor lattam jaccani, nagyon ugyes, de Figot senki se potolhatja. :DD
    OLLÉ OLLÉ! :D
  • Sheva
    Robinho azért odavágna ha leigazolnák!!! Meg Jaquinta is!!!
  • robotnyk
    Joaquin nagyon kéne
  • Rudee
    Hivatalos ajánlatot tettük Robinhoért és Jaoquínért.
  • Sheva
    én értem...
  • robotnyk
    ha nem érted miért kell középpályás, több is, akkor nem értesz a focihoz
  • Sheva
    ez igaz szeritem Gravesen hasznos a Real számára...