81624
-
Rudee #3566 Elmúlt 5 évbe is ez volt, ez a sorsotok. -
#3565 hahaha de szar beszolas volt ez rudee 4-5 ev menj mar! -
Rudee #3564 Következő 4-5 évben megin csak szenvedni fognak.
Woodgate nagyon kellett volna a védelembe. Kiváncsi lennék, hogy Puyol nélkül mit csináltam volna egy szezonon át. -
#3563 ráadásul a barca 2-0-ra vezet a málaga ellen az 52. percben:( -
Rudee #3562 Betis-Sociedad 2-3, jövő héten nem lesz könnyű dolgunk. -
Rudee #3561 Nézegettem a tabellát, egy pontot kell szerezni a hátralévő meccseken ahoz, hogy meglegyen a biztos 2. hely és ezzel a biztos BL szereplés. -
Rudee #3560 Akkor Mancinivel beszélj és ne ide írogass hogy a Madrid kit vagyen meg. -
R9 #3559 nem mondod...de hülye mancini meg akarja szerezni -
Rudee #3558 Nem is az Interé, kezdjük ott. -
R9 #3557 me nekünk nem kell :) -
Rudee #3556 Azért Zidane benne volt szinte minden támadásban. A kiállítás nem jött jókor, de Solari pótolni tudja. -
Rudee #3555 Minek Verón? Menjen csak vissza a Chelseabe. -
R9 #3554 vegyétek meg veront -
#3553 Zidane hasonlóan fejezi be az idei évet, mint a tavalyit, szar játék mellett csak ezt a tegnapi pirosat tudja felmutatni. Ha Helguera játszik, Samuel pótolható, Salgado nélkül viszont nehéz lesz. -
#3552 nyert a Real??? szagény sárga tengeralattjáró!!! :((( -
_Vegeta_ #3551 bocsi utannaneztem, jol hangzik az eredmeny. :)) -
_Vegeta_ #3550 ki nyert? -
#3549 Hát nem gondoltam volna, hogy fordítanak, de szerencsére sikerült. Remélem nyer a Málaga. -
Rudee #3548 Szünetben 0-1 a Villarreal ellen, az ellenfél ismét köszönetet mondhat a bírónak. Érdekes, hogy szabályos szerelésért más ellen nem ítélnek 11est -
Rudee #3547 Chivu ügynöke szerint jövőre is Rómában marad a román védő. Kár -
Rudee #3546 Perez ismét kezdi megutáltatni magát Madridban, tegnapi nyilatkozata szerint nem hajlandó 20 millió €-t fizetni egy olyan játékosért, aki az első idényében nem lenne meghatározó. Robinhora célzott...
-
Rudee #3545 Sacchit megkérdezték pár dologról:
Villarreal: jelenleg talán a La Liga legerősebb csapata
Luxemburgo: eddig nagyszerű munkát végez
Casillas: a világ egyik legjobb kapusa, tegnap mondtam neki hogy más kapus 5 év alatt nem mutat be annyi nagy védést, mint Ő az elmúlt 3 hónapban
Ezek mellett beszélt még pár oldalnyit. -
Rudee #3544 Helguera "gyomorbajai" miatt valószinű kihagyja a Villarreal elleni meccset a hétvégén. Pavón remélhetőleg nem fog többet hibázni, mint legutóbbi pályáralépésekor. -
Rudee #3543 Szavazzatok madridi játékosra, én Zidane-t jelöltem. -
#3542 nem mondtam h nem játszott jól eddig -
Rudee #3541 Az Albacete elleni Owen gól előtt talán (bár nem 100%) Guti adott hasonlóan pontos passzt, mégse emeltek szobrot neki.
Szerintem azért nem jáccik Figo, mert nyáron elmegy, Luxa meg a jövő évi csapatot építgeti. Ha az Internek annyira kell, akkor Davidsért én odaadnám. A hollanba még 1-2 év benne van és valószinű hasznosabb lenne mint egy Figo, akinek a helyére 99% biztosággal jön Joaquín. Meg ott van még Beckham is arra a posztra. -
_Vegeta_ #3540 Miert? Mert lott ket golt, utalom h masok szemeben csak akkor jacott jol egy jatekos ha golt lott. Ez marhasag. Ronaldo egesz evben jo teljesitmenyt mutatott, talan 1-2 rosszabb meccse volt amikor nem igazan ment neki de ez belefer.
Figo meg.. beall aztan rogton ad egy golpasszt. Zsir. Nokomment.
Szerintem valamin nagyon osszeragtak ketten luxaval aztan ezert nem jaccatja Figot rajta is latszott az uccso meccseken h kedvtelenul jatszik, abszolut megertem.
Csak azt nem miert ot szivatjak. Áá bah -
R9 #3539 0:1
0:2 -
#3538 Ronaldo kezd magához térni -
_Vegeta_ #3537 Igen, szep passz volt. :P -
Rudee #3536 2-0 lett, a másodikat is Ronaldo lőtte. -
#3535 0-1 Ronaldo -
_Vegeta_ #3534 man vezetunk. :)) -
#3533 kíváncsi leszek a nyári átigazolásokra a Real házatáján!!!! -
Rudee #3532 Nyugodtan kaphat lehetőséget Borja is szerintem, jövőre is itt lesz és nem árt ha néha jáccik is. -
miértnem Solari, vagy Guti? ők is eltudnák látni a védekezősebb szerepet... főleg a Levante ellen... -
Rudee #3530 Gravesen heylett Borja kezdhet a Levante ellen. -
#3529 Ronaldinhora értettem a Ronit!!! Tudom Ronaldot szokták így hívni a Dinho jobb lett volna... -
R9 #3528 Roni=Ronaldo -