81624
  • DONGUBA
    nem panaszkodni jarok ide csak nem birom ha valaki hulyesegeket beszel.
  • Rudee
    Hétvégén a Racing látogat Madridba, a várható kezdőnk:
    Casillas, Salgado, Helguera, Samuel, R. Carlos, Beckham, Gravesen, Zidane, Raúl, Ronaldo, Owen

A Liverpool Gutira pályázik, miközben Perez 20 millió fontot kínált Gerrardért. Szerintem kár lenne Gutiért, de Gerrard mégis fontosabb lehet jelen pillanatban.

Sacchinak közbenjárásának köszönhetően ajánlatott kapott a Parma Gilardinoért, 22 millió font + Portillo.
  • R9
  • Rudee
    Milan átlagéletkora magasabb, mégse megyünk panaszkodni abba a topikba.
  • DONGUBA
    mert zavar hogy ok a 3 kedven csapatom???Divatcsapta vagytok divatbuzi jatekosokkal beckhamet is a reklamerteke miatt vettetek meg oreg ven faszok es jovore meg szarabbak lesztek ennyi.
  • robotnyk
    "HAJRÁ MANUTD MILAN BARCA"
    aláírással én nem pattognék a helyedben
  • DONGUBA
    A real a legnagyobb divatcsapat
  • Sheva
    pffffff bízzál benne
  • robotnyk
    te a milan mellett nyalsz az aktuális divatcsapatnak is? :D
  • Rudee
    - a legnagyobb rivális alapemberének vásárolt játékos (Woodgate) az egész szezont kihagyja
    - egy hülye elnök pont nekik adja el Eto'o-t
    - a bajnokság hajrájában hiába nem megy a játék egyes ellenfelek ellen, egy bírói ítélet mégis pontszerzést vagy győzelmet ér

Végülis ez mind véletlen...
  • Sheva
    szerencsével lesz bajnok (nem akarom még elkiabálni...) a BARCA??? pffff LOÁL...
  • DONGUBA
    szerencse???
    na men te a....
  • báttyó02
  • Sheva
    Barcelona jövőre is alázni fog...
  • Rudee
    Az alakul szó jelentését ismered?
  • báttyó02
    ez még édes kevés változtatás..
  • Rudee
    Cserék közt. Woodgate tuti kiszorítja, Gravesen mellé meg jön egy nála jobb szűrő.
  • robotnyk
    hol marad Helgu?
  • Rudee
    Barcelonának kétszer egymás után nem lesz szerencséje.
  • DONGUBA
    bajnokcsapat?:DD
  • Rudee
    Egyre több helyen lehet olvasni, hogy megegyezett az Arsenal és a Real Madrid Reyes átigazolási ügyében. 18 millió eurós árról hallani, tehát Owen marad.

Alakul a jövő évi bajnokcsapat.

Casillas - Salgado, R. Carlos, Woodgate, Samuel - Gravesen, Guti (Borja) - Beckham (Juanfran), Reyes (Solari), Zidane (Raúl) - Ronaldo (Owen)
  • Sheva
    majd meglátjuk...szerintem belead apait anyait
  • _Vegeta_
    Ez evben a legjobb mondatod. ;)
    De sztem figonak elvette luxa a kedvet. :\
  • Sheva
    hehehe most néztem meg nagy unalmamba a real gólokat a hétvégéről...hát Roni második gólja elég érdekes volt...először rácsúszott a labdára majd besarkalta!! :D király volt! :P
  • Rudee
    Ja, bár Juanfran is jácchatna.
  • Sheva
    húú bakker akkor Figonak kell játszani...és Figo bizonyítani is fog!!! szerintem...
  • Rudee
    Beckham 30. születésnapja elég balszerencsésre sikeredett, súlyosan megsérült. Egyes források szerint ebben a szezonban már nem fog pályára lépni.
  • robotnyk
    amúgy megnéztem a 2dik gólt, inkább vicces, mint szerencsés. Riesgo hozzáért, ezért nem érte el első szándékból Ronaldo. a Socinak lett volna szerencséje, ha ebből nincs gól.
  • Rudee
    Ronaldo első és második gólja.
  • Sheva
    Roni megint megbotlott? :D
    na jó ez rossz poln volt...grat a Realnak!!!
  • Hangianix
    Nem gondoltam volna, hogy igaza lesz Luxemburgonak, de Ronaldo tenyleg elkezdett golokat loni.
  • _Vegeta_
    Kurta malacgol volt. Gutie minden elismeresem szepen megcsinalta, luxa meg egy balf. :D

Szoval: nagyon "igenytelen" meccs volt, oszinten nem erdemeltuk meg a 0:2t. De ez van most heppyk vagyunk, jajj csak a barsza kapjon ki honap. :D
    Ja visszaterve a meccsre laccott Figo hianya jobb oldalt nem volt senki, neha neha breki feljott, amugy nem jaccott szarul (mar tobbiekhez kepest). Roncsi keveset ert a labdaba de 10es skalan megkapna a 7est. Helguera es Casillas mar evek ota bizonyitanak, ok mindig jok. Roby Carlosra se lehet panasz. Pavon es Owen elvoltak a palyan. Raulnak hosszu ido utan vegre volt 1 jo perce amikor sikerult csinalnia is vmit. Solarinak most nagyobb volt a fustje mint a langja.
    Mejíra es Bojra nem ide valoak sajnos.
    Celades es Gravesen hümmhümm mar nem emlexem mit is csinaltak csak arra h Gravesen megin veszekedett egy sor a biroval. :)
    Remelem nem hagytam ki senkit.
    Nah Ollé portugal ize Hajra madrid. :>
  • Rudee
    Eto'o 22
    Forlán, Oliverira, Ronaldo 18
    J. Baptista 17
    F. Torres 16
    Riquelme 14
  • Rudee
    Az csak kínjában üvöltött :D
  • Rudee
    Jaaaa. A végén már csak a labdatartás volt a cél, Guti viszont meggondolta magát, kicselezett egy védőt aztán keresztbe passzolt a kapu előtt. A kapus kicsit még hozzáért, jött a hosszún Ronaldo, először szinte elesett a labdába aztán hirtelen felkelt és besarkazta fél méterről.
  • robotnyk
    a rádióban amúgy úgy üvöltött a kommentátor, azt hittem valami kurva jó meccs csak senki nem bír gólt lőni :D
  • robotnyk
    a 2dik gólra gondoltam
  • Rudee
    Köszönetet mondhatsz a festőnek, az idény talán legszarabb meccse volt. A kommentátor meg csak hab volt a tortán.
  • grebber
    Hány golos már Ronaldo??És hogy áll a góllövölista?
  • robotnyk
    milyen volt? az alábbi linkek basztak működni