81624
-
#3646 nem panaszkodni jarok ide csak nem birom ha valaki hulyesegeket beszel. -
Rudee #3645 Hétvégén a Racing látogat Madridba, a várható kezdőnk:
Casillas, Salgado, Helguera, Samuel, R. Carlos, Beckham, Gravesen, Zidane, Raúl, Ronaldo, Owen
A Liverpool Gutira pályázik, miközben Perez 20 millió fontot kínált Gerrardért. Szerintem kár lenne Gutiért, de Gerrard mégis fontosabb lehet jelen pillanatban.
Sacchinak közbenjárásának köszönhetően ajánlatott kapott a Parma Gilardinoért, 22 millió font + Portillo. -
R9 #3644 -
Rudee #3643 Milan átlagéletkora magasabb, mégse megyünk panaszkodni abba a topikba. -
#3642 mert zavar hogy ok a 3 kedven csapatom???Divatcsapta vagytok divatbuzi jatekosokkal beckhamet is a reklamerteke miatt vettetek meg oreg ven faszok es jovore meg szarabbak lesztek ennyi. -
#3641 "HAJRÁ MANUTD MILAN BARCA"
aláírással én nem pattognék a helyedben -
#3640 A real a legnagyobb divatcsapat -
#3639 pffffff bízzál benne -
#3638 te a milan mellett nyalsz az aktuális divatcsapatnak is? :D -
Rudee #3637 - a legnagyobb rivális alapemberének vásárolt játékos (Woodgate) az egész szezont kihagyja
- egy hülye elnök pont nekik adja el Eto'o-t
- a bajnokság hajrájában hiába nem megy a játék egyes ellenfelek ellen, egy bírói ítélet mégis pontszerzést vagy győzelmet ér
Végülis ez mind véletlen... -
#3636 szerencsével lesz bajnok (nem akarom még elkiabálni...) a BARCA??? pffff LOÁL... -
#3635 szerencse???
na men te a.... -
#3634 -
#3633 Barcelona jövőre is alázni fog... -
Rudee #3632 Az alakul szó jelentését ismered? -
#3631 ez még édes kevés változtatás.. -
Rudee #3630 Cserék közt. Woodgate tuti kiszorítja, Gravesen mellé meg jön egy nála jobb szűrő. -
#3629 hol marad Helgu? -
Rudee #3628 Barcelonának kétszer egymás után nem lesz szerencséje. -
#3627 bajnokcsapat?:DD -
Rudee #3626 Egyre több helyen lehet olvasni, hogy megegyezett az Arsenal és a Real Madrid Reyes átigazolási ügyében. 18 millió eurós árról hallani, tehát Owen marad.
Alakul a jövő évi bajnokcsapat.
Casillas - Salgado, R. Carlos, Woodgate, Samuel - Gravesen, Guti (Borja) - Beckham (Juanfran), Reyes (Solari), Zidane (Raúl) - Ronaldo (Owen) -
#3625 majd meglátjuk...szerintem belead apait anyait -
_Vegeta_ #3624 Ez evben a legjobb mondatod. ;)
De sztem figonak elvette luxa a kedvet. :\ -
#3623 hehehe most néztem meg nagy unalmamba a real gólokat a hétvégéről...hát Roni második gólja elég érdekes volt...először rácsúszott a labdára majd besarkalta!! :D király volt! :P -
Rudee #3622 Ja, bár Juanfran is jácchatna. -
#3621 húú bakker akkor Figonak kell játszani...és Figo bizonyítani is fog!!! szerintem... -
Rudee #3620 Beckham 30. születésnapja elég balszerencsésre sikeredett, súlyosan megsérült. Egyes források szerint ebben a szezonban már nem fog pályára lépni. -
#3619 amúgy megnéztem a 2dik gólt, inkább vicces, mint szerencsés. Riesgo hozzáért, ezért nem érte el első szándékból Ronaldo. a Socinak lett volna szerencséje, ha ebből nincs gól. -
Rudee #3618 Ronaldo első és második gólja. -
#3617 Roni megint megbotlott? :D
na jó ez rossz poln volt...grat a Realnak!!! -
#3616 Nem gondoltam volna, hogy igaza lesz Luxemburgonak, de Ronaldo tenyleg elkezdett golokat loni. -
_Vegeta_ #3615 Kurta malacgol volt. Gutie minden elismeresem szepen megcsinalta, luxa meg egy balf. :D
Szoval: nagyon "igenytelen" meccs volt, oszinten nem erdemeltuk meg a 0:2t. De ez van most heppyk vagyunk, jajj csak a barsza kapjon ki honap. :D
Ja visszaterve a meccsre laccott Figo hianya jobb oldalt nem volt senki, neha neha breki feljott, amugy nem jaccott szarul (mar tobbiekhez kepest). Roncsi keveset ert a labdaba de 10es skalan megkapna a 7est. Helguera es Casillas mar evek ota bizonyitanak, ok mindig jok. Roby Carlosra se lehet panasz. Pavon es Owen elvoltak a palyan. Raulnak hosszu ido utan vegre volt 1 jo perce amikor sikerult csinalnia is vmit. Solarinak most nagyobb volt a fustje mint a langja.
Mejíra es Bojra nem ide valoak sajnos.
Celades es Gravesen hümmhümm mar nem emlexem mit is csinaltak csak arra h Gravesen megin veszekedett egy sor a biroval. :)
Remelem nem hagytam ki senkit.
Nah Ollé portugal ize Hajra madrid. :> -
Rudee #3614 Eto'o 22
Forlán, Oliverira, Ronaldo 18
J. Baptista 17
F. Torres 16
Riquelme 14 -
Rudee #3613 Az csak kínjában üvöltött :D -
Rudee #3612 Jaaaa. A végén már csak a labdatartás volt a cél, Guti viszont meggondolta magát, kicselezett egy védőt aztán keresztbe passzolt a kapu előtt. A kapus kicsit még hozzáért, jött a hosszún Ronaldo, először szinte elesett a labdába aztán hirtelen felkelt és besarkazta fél méterről. -
#3611 a rádióban amúgy úgy üvöltött a kommentátor, azt hittem valami kurva jó meccs csak senki nem bír gólt lőni :D -
#3610 a 2dik gólra gondoltam -
Rudee #3609 Köszönetet mondhatsz a festőnek, az idény talán legszarabb meccse volt. A kommentátor meg csak hab volt a tortán. -
#3608 Hány golos már Ronaldo??És hogy áll a góllövölista? -
#3607 milyen volt? az alábbi linkek basztak működni