81624
-
Rudee #3326 Bizony egy nagy ökör aki Luxa-ban keresi a kiesés okát. Beckham minek vállalta a játékot, ha tudta nagyon jól hogy nem 100%-os? Miért kell a góllövőket lehozni? Örülhetünk hogy Zidane-t összetoldozták a meccsre... Raúl nem csinált szinte semmi, egyértelmű hogy le kellett hozni. A Valencia elleni meccs erősen benne volt a lábakban, de a legnagyobb baj az hogy Raul Bravo focizik. Már ha lehet annak nevezni azt amit mostanság produkál. Nem is értem hogy bal védőként hogy lehetett spanyol válogatott. Itt egyszerűen hiányzott néhány ember, akik pótolni tudták volna a hiányzókat. Főleg Salgado-t. Helguera pl egészen jól játszott és Samuel sem egyszer mentett a csatárok elől. Én 3-4 újh játékos vásárlása mellett Figo-t küldeném el a búsba (sorry Vegeta), de vicc amit néhány meccs óta művel. Ő már igenis beletörődött hogy nem kap új szerződést és nem is akar bizonyítani. Bár nem tudom hogy mi lesz ha a Betis elfogadja a Chelsea legújabb, 48 millió eurós ajánlatát Joaquín-ért. Mert így ugye lemaradunk róla is, mint Mascherano-ról és társairól.
A partjelző pedig egy köcsög volt, nem jelezte a Juventus játékos ütését, csak mikor Ronaldo visszarúgott. Ha nincs az a törlesztés akkor végig pályán maradhatott volna az a paraszt, aki télleg háromszor is megütötte Ronnie-t. -
_Vegeta_ #3325 kiestunk basszameg, de a problemat nem az edzoben kell keresni, de nem is a futballistak tudasaban. Egyszeruen nincs szellem a jatekban, csak rugdossak a labdat mint mi magyarok. Még Figosem nyujtott semmit, bar igazat megvallva enis szarnek az egeszbe ha a rohadt klubbom leszarja a fejem...
Meg a barsza is kiesett, nemigaz nincs nezheto csapat a bl-ben.
Sosem ertem miert basztatjatok Beckhamet, semmivel sem nyujtott masem kevesebbet mint a tobbiek.
Na mindegy elore a Ligaban legalabb elozzunk meg a barszat. :))) -
#3324 azóta favágó , mióta a válogatottban kihagyta a tizit -
#3323 hu bekem...a nagy kedvencem...elmegy a picsá.. -
#3322 Tiszteletem!
Azé bekkem nem eröltette meg magát! -
#3321 legnagyobb nevek vanna ka realba. nem tudnak nyerni. nevettséges. itt a kispadon ülő májercsávóval van a gond mert ennek a csapatnak mindent meg kéne nyerni...legjobbak játszanak ott -
#3320 hú geci mingyár ugy szétkúrok valamit...ÁÁÁ még ez a faszopó haverom is jön ide asszonykodni a juvével!
egy rakás szarok a védőink,le kéne cserélni a picsába ezt a balfasz raul bravot is -
#3319 Jók voltatok gratula de most mi (juventus) vmivel jobbak voltunk ;)
Sok szerencsét az elkövetkező időkben . -
#3318 a kurva isten bassza meg az!!!! mi a faszér kell a gollóvőket lehozni???????
bíró egy szar volt...real edző monnyon le!!!!!!!! -
#3317 áá geci ez...ÁÁÁÁÁ -
#3316 :| nem nagyon :| -
R9 #3315 Raul ért már labdába? -
R9 #3314 aham :) -
Rudee #3313 Nem fizette az internetet és a szolgáltató megunta ezt. Hetente egyszer jön egy internet kávézóból. -
R9 #3312 zakival mivan?rég láttam a fórumon
lehet guba elűldözte :DDD -
#3311 szep volt -
#3310 Ronaldo gól -
#3309 Ronaldo azért szépen leültette Canizarest :) -
Rudee #3308 Mégse várták meg hoyg bemenjen. De nem is baj. -
#3307 Hat azert a vegen rughattatok volna 2-ot minimum -
Rudee #3306 Mongyuk arra, hogy ha egy csapatnak 4 perc kell a győztes gólhoz akkor annyit hosszabbítanak, ha 7 akkor meg annyit. Idén már 4 vagy 5 alkalommal tartott a hosszabbítás a győztes gólig egyik alakulat meccsein -
#3305 Mire celzol? -
Rudee #3304 A vége 1-1, sajnos nálunk nem várják meg míg belőjjük a vezető gólt. -
#3303 Haha 1-0 -
#3302 Ugyes vagy leulhetsz.csak ki ne nyald a segget vigyazz -
_Vegeta_ #3301 Divatdrukker ? Szamomra ez ertelmezhetetlen fogalom. :D -
#3300 -
#3299 aki divatdrukker az az internek szurkol -
R9 #3298 ő neki 3 divat csapat a kedvence..vmelyik tovább jut -
#3297 aha aha -
#3296 Titeket viszont a Chelsea ütni fog :))) -
#3295 de nem veritek meg -
_Vegeta_ #3294 Ha.. -
#3293 Ha a BARCÁT megverjük akkor elég most 3 pont előnnyel számolni, az pedig semmi :)) -
#3292 Abba ha valaki beleáll ejha lett volna ájulás.
-
#3291 valami húzódás.
ő már hétvégén játszana. -
_Vegeta_ #3290 Vegulis mi baja ? -
#3289 előtte egy közvetettet nem adott meg előtte, amikor Benjamin fejberúgta Beckhamet -
#3288 Az a hazaadás szép volt, gratulálunk a spanyol kollégának. Azért jó hogy nyertünk, HAJRÁ REAL! -
#3287 Robi mekkora gólt vágott 144km/h val gurította meg:DDDDDD