81624
-
Rudee #3366 Az nem Real politika volt, hanem Perez politika. Észrevehetted volna hogy Sacchi érkezése után már posztra igazoltunk (Gravesen). -
#3365 Nem biztos az a real politikat ismerve -
#3364 ok..hiszen van pénz!!! -
Rudee #3363 Nem lehet, hanem biztos. A védelembe is fog jönni pár ember, de még sok idő van a nyári átigazolási időszakig. Minden sorra kerül, ha eljön az ideje. -
#3362 hát...lehet...de a védelmet se lenne uccsó megerősíteni mert...elég ratyi... -
Rudee #3361 Ha gondolkoznál rájönnél. Reyes a Sevilla-ban is az egyik legjobb bal szélső kp volt, most szintén erre a posztra kellene. -
#3360 hát.. már rendesen sajnálom a Realt..pedig Barca drukker vagyok..most hallottam h Reyest akarják leigazolni! MINEK??? nem értem az egész Real vezetőséget.. -
#3359 Örülök is;)
Semmi értelme nem volt SRY :(
-
Rudee #3358 Annak örülj inkább hogy nem adták meg a Chievo szabályos gólját. -
#3357 most ennek a beszólásnak mi értelme volt? -
#3356 Jól kikaptatok ;)
Nem láttam a meccset....
Ja és most ne kezdjetek el anyázni nekem PLS :) -
#3355 gyerekek 2:0 a Getafenek.... ÉBRESZTŐ!!!! -
#3354 szerinted? -
#3353 mert? :O -
#3352 Mi tortenik itten veletek? -
#3351 ez vicc. -
#3350 szegény... -
#3349 -
R9 #3348 anyád :D -
#3347 vihetik Adrianot nyugodtan! :DD -
#3346 :DD -
R9 #3345 Adriano-t ellehet felejteni :) Ronaldo visszajöhet -
Rudee #3344 Elvileg az még kevés, főleg ha Perez lesz a befutó a Parma új tulajdonosjelöltjei közül. -
Rudee #3343 Ne egy meccsből vond le hogy ő csatár. Már a brazil válogatottban is jáccott Ronaldo és Adriano mögött. -
#3342 Gilardinot elvileg elviszi a Milan a nyaron -
#3341 De lattam santos meccset de ott inkabb mint csatar jeleskedett -
#3340 ezt itt is elmondom..egy biztos gyökeres változtatásokat kell tenni, mert az előző 1,5 év bebizonyította, hogy nemjárunk jó úton a sztárokkal -
Rudee #3339 Goal.com, madridista.hu meg még volt valahol. A Marca meg azt írta hogy év végén valószinű a Beckham, Ronaldo, RC trió fog távozni. -
#3338 Ronaldoról hol olvastál? -
#3337 "Solari-Gravesen-De Rossi-Joaquín" húú ez nagyon jól hangzik -
Rudee #3336 Chivu nyárra simán felépül, és úgyis csak akkor tudnánk megvenni legközelebb. Cassano idegbeteg de attól még jó kis csatár. Ronaldo meg mennyen csak, a tegnapi meccs után is azt monta hogy szivesen visszamenne az Interbe. Joaquínt szerintem nem fogjuk megvenni, Perez majd elintézi. Cassano helyett esetleg jöhetne GIlardino, hamár szeretett elnökünk megveszi a Parma-t. -
#3335 na itt már kevesebb pontban egyezünk. :)
szvsz Chivut hatalmas marhaság lenne most megszerezni. vagy esetleg még vegyük meg Metzeldert is, hogy ne legyen Woodgate egyedül a korházba :P
Arbeloa nem üti meg a szintet szvsz. Gerrard jöhet, de ha De Rossi jön, az sem lenne rossz. nekem Totti vagy Cassano akkor sem kéne, ha ők fizetnének, szvsz kevés gusztustalanabb játékos van tőlük. Ronaldot szerintem nem kell lecserélni, én sem kedvelem annyira, mint amennyire pl Morientest, de azért elég megnézni a támadásainkat. sajnos a kp egyszerűen felrúgdossa neki a labdát amikor megunják az 5 méteres alibipasszokat, aztán kezdjen vele amit akar. a világon senki nem támogatja a támadások legtöbbje alatt, 4 védővel semmilyen csatár sem tud mit kezdeni. kétségtelen, hogy csatár kell, de nem hiszem hogy Ronaldot el kéne zavarni. kapusposztot tarcsiból meg lehet oldani (necces ha esetleg Iker komolyabban megsérül, de senki nem jön el padozni, az tuti)
pillanatnyilag a középpálya a leggázosabb. Solari-Gravesen-De Rossi-Joaquín - egy ilyet simán el tudnék képzelni jövőre. van benne fiatal, technikás, tapasztalt, romboló játékos is. -
Rudee #3334 Látom Te se láttál még Santos meccset, Robinho nem csak csatár, hanem támadó középpályás is. Arbeloa pedig 1-2 évig tudna fejlődni Salgado mögött, mi nem fogunk 32 éves védőt venni. -
#3333 meg zidane-t(akárhogy is fáj)is le kell cserénlni..már öreg,akármilyen nagy játékos is.. -
#3332 hát igen,adriano jó lenne,csak nehogy ő vele is ugy járnánk mint ronaldoval,hogy csucsformában megvesszük,aztán 2-3 évre rá elhizik,meg alig emlékeztet régi önmagára :|
-
#3331 Hat jobb vedot jobbat is talaltok mint az az a arbeola.....robinho nem tudna potolni zidant mert o elvileg csatar.cassano jo lenne ronaldo meg elfer jo az ott -
Rudee #3330 Most kéne megcsípni Chivu-t, ő bal védő de középen is jobb mint Helguera. Meg ott van még Gerrard, akinek szintén az utódját keresik a 'poolnál. Jobb védőnek jó lenne Arbeloa, csak jáccon is néha. A Sevilla kis védője talán még jobb lenne, de neki nincs EU-s útlevele. Robinho Zidane-t tudná pótolni, a csatársorbe meg ha jönni akar jöjjön Cassano. Esetleg a bal szélre Reyes. Kéne egy cserekapus is, mivel Cesar elmegy. Ide nem tudom ki kellene, hisz nem sok lehetőséghez jutna. Esetleg ezt a posztot is meg lehetne oldani házon belül, Diego Lópezre gondolok itt.
Aztán Ronaldot is lecserélhetnénk pl Adriano-ra. -
_Vegeta_ #3329 Köbö 1etertek. :) -
#3328 ezzel teljesen egyetértek,remélem nem csak te gondolkozol igy,hanem ebből lesz is valami,mert ez tényleg gáz,amit egy két védő müvel. -
#3327 látom nagyjából egyetértünk, az indexre is hasonlót írtam
a lényeg hogy meg kell tartani valahogy a második helyet, hogy legalább ne kelljen megint a selejtezőn égni, aztán nyáron nagytakarítás kell, mese nincs. bár ebben valahogy nem bízom. legalább 3-4 játékos kellene csak a kezdőbe, posztokra igazolva és nem nevekre van szükség, és a kispaddal is kell valamit kezdeni. mert ahogy 32 éves ex-sztárokkal nem lehet se bajnokságot, se blt nyerni, úgy sokadosztályú utánpótlással sem.
Figot már én sem tartanám itt, mert a padra drága. posztra kellene igazolni, venni egy jobbszélsőt, egy irányítót Zidane helyett, egy fejlődőképes balhátvédet és egy jobbat is, egyenlőre cserének. kell még egy szűrő, és - vérzik a szívem - Portillo helyett is mást kell keresni. Ezen kívül a - radikális leszek - szemetet ki kell takarítani a padról is. RB, Pavon, Borja, meg ezek a sokadosztályú elbaszott utánpótlás növendékeknek menni kell, vagy legalábbis úgy kell padra is játékosokat hozni, hogy a büdös életbe ne kerüljenek az első csapatnak még a közelébe sem.