81624
  • Rudee
    Raul Bravo lesz Salgado helyettese a mai estén, kiváncsi vagyok mire lesz képes Luque-vel szemben. Rosszat megérzésem van ezzel a párossal kapcsolatban.
  • Rudee
    Elvileg a Numancia-Barcelona meccs is nézhető lesz előtte.
  • báttyó02
    htx a linkeket :)
  • Rudee
    RC nyilatkozott a Marca-nak a mai mecsről: ha a Madrid nem nyer ma este a Riazorban, akkor búcsút kell intenünk a bajnokságnak.

Nézegetem közbe Soccergaming fórum Realos topicját, sokan bíznak Portilloban.

Depor-Real 1-4 (Luque, Portillo 2, Zidane, Owen)
    Depor-Real 1-2 (Tristan, Owen, Figo)
    Depor-Real 2-2
    Depor-Real 1-3 (Luque, Portillo, Owen, Zidane)
    Depor-Real 1-2 (Luque, Portillo 2)

Itt lehet majd nézni a meccset.

Itt pedig van egy jó kis kép, Ronaldo vs Zambrotta.
  • Rudee
    Ja látom azért írtam. Soldado lesz a cserecsatár? Ha már a B csapatból kell választani, akkor talán nem ártana mást is kipróbálni. Soldado kapott már lehetőséget nem is eccer, de maradandót nem nyújtott. Kicsit mintha megilletődötten jáccana.
  • robotnyk
    Portillo is kezd
  • Rudee
    Aszittem (#3228) megin 1 csatárral fogunk jáccani.
  • Rudee
    Én írtam, és nem közvetítenek élőbe.
  • Garcia
    asszem nemsokára átváltunk kábel tv-re és végre lehet sport1, sport2-m.. jóez a Real Madrid TV, de nem sok értelme van ha a meccseket meg nem tudom nézni...

amúgy most a 11-12 évesek meccsét nyomták le... olyan cseleket tudnak.. mint a nagyok.. nagyon profin játszanak..

amúgy UPC Direkt-eseknek van, vagy akinek műholdas antennája van.. az Astra műholdról sugározzák az adást...
  • robotnyk
    hm megnéztem jobban a tv műsort, és tényleg, a 2001/2002es szezonból ismétlik a real-deport.
    hm, azért nézz bele, az egy jó meccs volt asszem :)
  • báttyó02
    mi ennek a cime? ezt a real tv-t hol találom? :D
  • Garcia
    igen? mert volt aki aztmondta, hogy nem adnak élő A csapat meccsét, mert szerződéük van ,áscsatornákkal akik közvetíthetik...

• robotnyk
    Ficha técnica

Deportivo: Munúa; Manuel Pablo, Coloccini, Andrade, Capdevila o Romero; Sergio, Mauro Silva; Scaloni o Víctor, Valerón, Luque; y Tristán.

Real Madrid: Casillas; Raúl Bravo, Samuel, Pavón, Roberto Carlos; Gravesen, Beckham, Zidane, Figo; Portillo y Owen.

Árbitro: Losantos Omar (Comité vasco).

Estadio: Riazor.
    Hora: Sábado; 22:00.
  • robotnyk
    tudom, de az A csapat meccseit is nyomják élőben.
  • báttyó02
    jah én is ugyanigy vok....se sport1,se sport2 :(
  • Garcia
    én nem a tartalékokra gondoltam, hanem az "A" csapat meccseire...

nincs sport1, sport 2-m és így nemtudom nézni a meccsket...
  • robotnyk
    de nyomnak
    (ha tudod nézni, irigyellek. kiváncsi lennék a tarcsik meccseire, edzésekre.)
  • Garcia
    a Real Madrid TV-n tényleg nemnyonak élő közvetítést?

és felvételről leszokták nyomni a legutolsó meccset?
  • Rudee

A hétvégén otthon pihenő játékosok: Helguera, Ronaldo, Salgado, Raúl és Guti

Asszem így örülhetünk ha egy pontot sikerül elcsípni.

Casillas, Samuel, Mejía, Arbeloa, RC, Gravesen, Solari, Figo, Zidane, Beckham, Owen kezdőre lehet számítani. A kispad tele lesz fiatalokkal.
  • DONGUBA
    ja ki is rugtak
  • zaki
    jah, olvastam a teletexten
  • Rudee
    Egyes források szerint a River Plate eladta Mascheranot. Kis szépséghiba, hogy nem a mi, hanem a Corinthians ajánlatát fogadták el.
  • báttyó02
    huhh ez non égés..
  • Rudee
    11esekkel estek ki a román Steaua ellenében.
  • báttyó02
    uristen....azt tudtam,hogy 2 gól előnnyel ment a mostani meccsnek,de valami nevenincs csapathiz...mennyit kaptak?
  • Rudee
    Na a Valencia kihullott az UEFA-kupából, valószinű Ranieri ezzel végleg elbukott.
  • báttyó02
  • robotnyk
    hétvége érdekes lesz.
    Salgado ugye nincs. Helguera eltiltva. RC, Beckham, Zidane, Ronaldo, Raul és Guti is kérdéses. vagy kisebb sérülés, vagy vírusos betegség.
  • báttyó02
  • mohuska
    juve kiesik ollé ollé ollé ollé ollé
  • Rudee
    Woodgate felépülését egyes "hírek" szerint szeretett elnökünk sürgette, ezért is kell pihennie ebben a szezonban. Salgadoról én is egy hónapot olvastam, remélem nem lesz több. Nyáron mindenesetre kéne egy fiatal jobb bekk is.
  • robotnyk
    jelenlegi hírek szerint 1 hónapot kell kihagynia
    (de ugye elvileg karácsony óta már Woodgate is játszik, szóval én nem bízom az 1 hónapban)
  • báttyó02
    :DD
  • DJ Bee18
    Rgyébként csak ma és csak egyszer mondom kivételesen, mert amúgy utálom őket: Hajrá Chelsea!!! Hajrá!!!
  • DJ Bee18
    De milyen volt már, Claudia bazz A Michel Salgado brazil? , meg Csank, azzal az unott pofájával, méltatlan volt a két csapathoz, meg az egész BL-nek. Legközelebb VV Hokit, meg Sárdarabot, a Nagymocskot, meg Pongót hívják meg???
  • Rudee
    Ha Salgadonak az egész szezont ki kell hagynia, akkor én mindenképp felhoznám Arbeloa-t a B csapattól. Kupameccseken elég jól pótolta. Raul Bravo nem valószinű hogy minden meccsen olyan szerencsés lenne mint tegnap (szinte minden bejött neki).
  • _Vegeta_
    Ejnye hogylehet utalni a kis hobbitképu nedvedet ? :D
    Robotnyk: Koszi, nekem mar nem kell reszletezni. :)
  • sirdond
    ja, igaz, kicsit figyelmetlenül olvastam. bocs
  • sirdond
    ja, igaz, kicsit figyelmetlenül olvastam. bocs
  • robotnyk
    Solari bal, de Salgadoról szól a fáma