81624
  • Rudee
    Perez a bajnokság után ajánlatot tesz Robinhoért.

• robotnyk
    majd meglátjuk..
  • Rudee
    Az Arsenal középpályása, José Reyes közölte, hogy nagyon jól érzi magát a londoni csapatnál, és kész visszautasítani a Real Madrid elnökének hívó szavát.

• Rudee
    Próbáld meg később, az oldal sql szervere se megy.
  • R9
    bejött :D
  • R9
    Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/tracker/www/include/statsdb.inc.php on line 22

Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/tracker/www/include/statsdb.inc.php on line 22
  • R9
    thx,de nem működik :(
  • robotnyk
    Reyes szarni fog rá, 1,5 éve van ott, Vieira meg már arsenalos pizsiben alszik, szal rá lehetett hatni.
  • Rudee
    Ez a Wenger nagyon utálhatja a Madridot. Anno ő győzte meg Vieirat is, hogy csak akkor nyerhet BLt ha Londonban marad és most Reyest is elkezdte basztatni.
  • Rudee
    Luxemburgonak meg boldog születésnapot, ma 53 éves.
  • Rudee
    Az ilyen jelű kategóriába keresd:
  • Rudee
    Brescia-Inter
  • Rudee
    Régebben én is letöltöttem őket, de aztán hagytam.
    Kb februárig az összes meccs fönt volt itt, de most már nem hiszem hogy lenne még akitől töltheted.
  • Rudee
    A 6 leginkább várható igazolást (#3664) raktam a mostaniak mellé.
  • R9
    ilyen van Interről is?:)
  • Garcia
    szóval Joaquín alakulóban? de ebben a felállásban még mindíg nem találom az ő nevét... én nagyon örülnék a fiatal válogatott játékosnak...
  • _Vegeta_
    Orok hála Rudee. thankjuuu :))
    Mindjart meg is nezem.
    Jajj meg egy kerdes, be lehetne vhonnan szerezni a tobbi meccset is? Egy jopar megvan de sztnem ha az egesz szezon meglenne. :D
  • Rudee
    Itt van.
  • _Vegeta_
    Vki nemtudna letoltohelyet a meccsrol? Nemnagyon voltam itthon meg gep is beszart a heten szal lenyeg a lenyeg elmulasztottam es erdekelne. :)
  • Rudee
    A mostanába támadás közbe használatos felállás szerint csináltam.
  • Rudee
    Ezekkel az igazolásokkal már elég jól nézne ki a csapat. Néhány játékos tudna több poszton jáccani.

• robotnyk
    jöhet :)
  • Rudee
    A legtöbben 6 új játékos igazolását várják Pereztől. Íme a legesélyesebb jelöltek:

- Robinho
    - Cordoba
    - Sergio Ramos
    - Lahm vagy Hinkel
    - Gilardino vagy Baptista
    - Reyes
  • Rudee
    Én már megszoktam hogy ide írok.
  • DJ Bee18
    SG Fórum----> Real Madrid Fan Club!!!!! 444444:

A harmadik legnépszerűbb téma!!!!!
  • Rudee
    Luxemburgo is aktív az edzéseken

• robotnyk
    köff
  • Rudee
    1-0, Owen
    2-0, Ronaldo
    3-0, Raúl
    4-0, Raúl
    5-0, Ronaldo
  • DONGUBA
    JOK VOLTATOK EL KEL ISMERNI
  • Rudee
    5-0 a vége, Ronaldo az elmúlt 5 meccsen már 8 gólnál tart és végre Raúl is jól jáccott.
  • jAsOn VoOrHeEs
    2-0 [ Owen, Ronaldo ]
  • robotnyk
    Ficha técnica

Alineaciones probables:
    Real Madrid: Iker Casillas; Míchel Salgado, Samuel, Helguera, Roberto Carlos; Beckham, Gravesen, Raúl, Zidane; Owen y Ronaldo.
    Racing: Aouate; Regragui, Oriol, Moratón, Bertín, Ayoze; Morán, Anderson, Regueiro; Benayoun y Javi Guerrero.
    Árbitro: Iturralde González (Comité Vasco).
    Estadio: Santiago Bernabéu.
    Hora: 20.00.
  • Rudee
    20:00kor a Sport1en előbe lesz a meccs.
  • Rudee
    Ezt nem ide való :D
  • Rudee
    Egyébként itt találsz néhány Ronaldo megoldást még az Interes korszakából. Ezeket se emlegetik sokan, pedig szép mind.
  • Rudee
    A csapat orvosi stábja megerősítette, hogy Woodgate a nyári felkészülésre már teljesen felépül és a csapatot erősítheti.
  • Rudee
    A Real Madrid és az Arsenal érdeklődik a Lazio 17 éves játékosa, Lorenzo De Silvestri iránt. A fiatal játékos szerződése idény végén lejár, így ingyen is leigazolhatnánk. Érdekes, hogy a játékos Rómában képzeli el jövőjét.
  • Rudee
    3632

Egyébként érdekes lenne, Joaquín és a végre formába lendülő Beckham közül kéne választani egyet a jobb szélre.
  • Garcia
    Ebből Robinho-t és Joaquín-t hiányolom
  • Rudee
    Te nézeted szerint divatcsapat, a mienk szerint nem.

Egyébként Beckhamet meg akarta venni a Barcelona is, ennyi erővel az is divatcsapat...