81624
-
Rudee #3686 Perez a bajnokság után ajánlatot tesz Robinhoért.
-
#3685 majd meglátjuk.. -
Rudee #3684 Az Arsenal középpályása, José Reyes közölte, hogy nagyon jól érzi magát a londoni csapatnál, és kész visszautasítani a Real Madrid elnökének hívó szavát.
-
Rudee #3683 Próbáld meg később, az oldal sql szervere se megy. -
R9 #3682 bejött :D -
R9 #3681 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/tracker/www/include/statsdb.inc.php on line 22
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/tracker/www/include/statsdb.inc.php on line 22 -
R9 #3680 thx,de nem működik :( -
#3679 Reyes szarni fog rá, 1,5 éve van ott, Vieira meg már arsenalos pizsiben alszik, szal rá lehetett hatni. -
Rudee #3678 Ez a Wenger nagyon utálhatja a Madridot. Anno ő győzte meg Vieirat is, hogy csak akkor nyerhet BLt ha Londonban marad és most Reyest is elkezdte basztatni. -
Rudee #3677 Luxemburgonak meg boldog születésnapot, ma 53 éves. -
Rudee #3676 Az ilyen jelű kategóriába keresd:
-
Rudee #3675 Brescia-Inter -
Rudee #3674 Régebben én is letöltöttem őket, de aztán hagytam.
Kb februárig az összes meccs fönt volt itt, de most már nem hiszem hogy lenne még akitől töltheted. -
Rudee #3673 A 6 leginkább várható igazolást (#3664) raktam a mostaniak mellé. -
R9 #3672 ilyen van Interről is?:) -
#3671 szóval Joaquín alakulóban? de ebben a felállásban még mindíg nem találom az ő nevét... én nagyon örülnék a fiatal válogatott játékosnak... -
_Vegeta_ #3670 Orok hála Rudee. thankjuuu :))
Mindjart meg is nezem.
Jajj meg egy kerdes, be lehetne vhonnan szerezni a tobbi meccset is? Egy jopar megvan de sztnem ha az egesz szezon meglenne. :D -
Rudee #3669 Itt van. -
_Vegeta_ #3668 Vki nemtudna letoltohelyet a meccsrol? Nemnagyon voltam itthon meg gep is beszart a heten szal lenyeg a lenyeg elmulasztottam es erdekelne. :) -
Rudee #3667 A mostanába támadás közbe használatos felállás szerint csináltam. -
Rudee #3666 Ezekkel az igazolásokkal már elég jól nézne ki a csapat. Néhány játékos tudna több poszton jáccani.
-
#3665 jöhet :) -
Rudee #3664 A legtöbben 6 új játékos igazolását várják Pereztől. Íme a legesélyesebb jelöltek:
- Robinho
- Cordoba
- Sergio Ramos
- Lahm vagy Hinkel
- Gilardino vagy Baptista
- Reyes -
Rudee #3663 Én már megszoktam hogy ide írok. -
#3662 SG Fórum----> Real Madrid Fan Club!!!!! 444444:
A harmadik legnépszerűbb téma!!!!! -
Rudee #3661 Luxemburgo is aktív az edzéseken
-
#3660 köff -
Rudee #3659 1-0, Owen
2-0, Ronaldo
3-0, Raúl
4-0, Raúl
5-0, Ronaldo -
#3658 JOK VOLTATOK EL KEL ISMERNI -
Rudee #3657 5-0 a vége, Ronaldo az elmúlt 5 meccsen már 8 gólnál tart és végre Raúl is jól jáccott. -
#3656 2-0 [ Owen, Ronaldo ] -
#3655 Ficha técnica
Alineaciones probables:
Real Madrid: Iker Casillas; Míchel Salgado, Samuel, Helguera, Roberto Carlos; Beckham, Gravesen, Raúl, Zidane; Owen y Ronaldo.
Racing: Aouate; Regragui, Oriol, Moratón, Bertín, Ayoze; Morán, Anderson, Regueiro; Benayoun y Javi Guerrero.
Árbitro: Iturralde González (Comité Vasco).
Estadio: Santiago Bernabéu.
Hora: 20.00. -
Rudee #3654 20:00kor a Sport1en előbe lesz a meccs. -
Rudee #3653 Ezt nem ide való :D -
Rudee #3652 Egyébként itt találsz néhány Ronaldo megoldást még az Interes korszakából. Ezeket se emlegetik sokan, pedig szép mind. -
Rudee #3651 A csapat orvosi stábja megerősítette, hogy Woodgate a nyári felkészülésre már teljesen felépül és a csapatot erősítheti. -
Rudee #3650 A Real Madrid és az Arsenal érdeklődik a Lazio 17 éves játékosa, Lorenzo De Silvestri iránt. A fiatal játékos szerződése idény végén lejár, így ingyen is leigazolhatnánk. Érdekes, hogy a játékos Rómában képzeli el jövőjét. -
Rudee #3649 3632
Egyébként érdekes lenne, Joaquín és a végre formába lendülő Beckham közül kéne választani egyet a jobb szélre. -
#3648 Ebből Robinho-t és Joaquín-t hiányolom -
Rudee #3647 Te nézeted szerint divatcsapat, a mienk szerint nem.
Egyébként Beckhamet meg akarta venni a Barcelona is, ennyi erővel az is divatcsapat...