81624
-
#3766 ja -
Rudee #3765 Most olvastam hogy Eto'o hogy ünnepelt, hát elmehet a kur*a annyába. -
Rudee #3764 AS.com szerint összeült a vezetőség (Perez, Sacchi, Butragueno) és megtárgyalták hogy nyáron milyen erősítések szükségesek.
Robinho és Segio Ramos mellett még egy védekező (Emerson, Essien vagy Gerrard) és egy jobb oldali (Joaquín vagy C. Ronaldo) középpályást igazolnának.
Ferdinand leigazolására tett ajánlatot még mindig nem erősítették meg. Ő lehet a ráadás :D -
Rudee #3763 Nem a barcelonáról beszéltem...
Egyébként Ferdinandnak sikerült összevesznie Fergusonnal is, Glazer meg kiárusítást szervez hogy visszafizesse a banki kölcsönét. Így a védő Madridba igazolására nagyobb az esély, mint gondolnád. -
#3762 -
#3761 bebaszna ha ebbe a semmi csapatba jonne ferdinand bazzzzzz -
#3760 ez az idény nem rólatok szólt -
Rudee #3759 21 millió fontos ajánlatot tettünk Rio Ferdinandért, bár a madridi illetékesek hevesen cáfolják a hírt. -
#3758 -
#3757 ok -
Rudee #3756 Másodosztályba. -
#3755 hova? -
#3754 hubazzzzzzzzzzzz nagy gol -
Rudee #3753 Zidane tegnapi gólja.
-
Rudee #3752 Soldado mesterhármasának is köszönhetően 4-2re nyert a B csapat, jó lenne feljutni végre. -
Rudee #3751 Nyomorékok hogy örülnek, még nem tudják hogy a következő 5 évben megin nem lesznek ilyen boldogok. -
Rudee #3750 Madrid vereségnél biztos már majdnem elsírta magát örömében -
abdul #3749 a HF barca drukker....... -
nemmondod...
vazze pedig hallottam már madrid-vereségnél a hangját elcsuklani, madrid-gólnál mindennél jobban üvöltözni... -
Rudee #3747 Ő a legismertebb barca szurkoló a sportTVsek közül. Hegyi Iván a madridi. -
#3746 nemmondod h szted HF barca-drukker......
ponthogy mandrill... -
abdul #3745 Jó oldal! -
Rudee #3744 Lófejű ronaldinho lefejelte a Levante játékost, persze nem kapott pirosat... -
Rudee #3743 Ja, mongyuk mosmá mindegy. Remélem Perez nem fogja elküldeni Luxa-t. -
#3742 RC érdekes módon helyezkedett... -
Rudee #3741 Hát 2-2 maradt, Zidane gólja nagyon szép volt. Barcabuzi HF legalább egy meccsünkön elfelejthetné kedvenceit, a meccs 3/4ében azt kellett hallgatni hogy mi a tétje a Levante-barcelona meccsnek. -
R9 #3740 na még bejöhet a 2:3 hisz 2:2 :D -
Rudee #3739 Szünetben 1-1. A hazai pálya a vártnál jobban lejt, a Sevilla játékosoknak elég leülni vagy felrakni a kezüket és máris szabadrúgást kapnak. A gólnál Zidane hibázott, a sorfalban álló játékosoknak az lenne a dolguk hogy elállják a labda útját, legyen bármilyen figura is. Beckhamen láccik az edzéskihagyás, Raúl múlt héten focizott, ma már visszatért régi formájához. Ronaldo nagyon szopatja a védőket.
Madridistán egyébként 1-1es félidő után 3-2es madridi győzelmet tippeltem, reméljük bejön. -
#3738 1-1 -
#3737 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu de nagy goooooooooooooooooool -
Rudee #3736 20:00kor Sevilla-Real Madrid meccs, 19:45től okoskodnak majd a sport1en. -
Rudee #3735 Ashley Cole-ért 18, Emersonért pedig 12 millió fontos ajánlatot teszünk. Egy fiatal játékos is célkeresztbe került, Ő a Levante junior csapatában jáccó Jose Enrique.
Essien leigazolására is megnőttek az esélyek, köszönhetően annak hogy Beckhammel jóba van a ghánai játékos. -
Rudee #3734 Madridban is megkapta a lehetőséget, de Beckham mostani formáját elnézve egyértelmű hogy ki kezd a jobb szélen. -
_Vegeta_ #3733 Ha mar a marha real m. nem foglalkozik vele, vmire hasznalni kell a tehetseget. :P:DD -
Rudee #3732 Figo eldöntötte, visszatér a válogatottba. -
#3731 én is:) -
#3730 ügyes :) Joaquínt már régóta szeretném a mezünkben látni. -
Rudee #3729 Luxemburgo egy jobb szélsőt kér Pereztől. Listája rövid, de önmagáért beszél: Joaquín vagy C. Ronaldo. Egyértelmű hogy Madridban előbbi jelöltet látnák szívesebben. -
Rudee #3728 Biztos abban bízik, hogy Abramovics is célba veszi. Bár ő se fizetne ennyit. -
#3727 persze, amikor mi bárkit meg akarunk venni, egyből a valós érték 5szörösét kérik. ez a gyökér most kb 10szeres árat kér. ha komolyan gondolja, akkor rohadjon rá az összes befőttje.