81624
-
Rudee #3726 Del Nido komolyan gondolja. -
#3725 pfff jó vicc -
#3724 Ramosért 60 :DDDDDD muhaha -
Rudee #3723 A japán Urawa Red Diamonds is beállt Figo kérőinek sorába.
Sergio Ramos a jövőjéről tárgyalt a Sevilla elnökével, Jose Maria del Nidoval. Nyáron a fiatal játékos kérésének eleget téve minden érdeklődőt meghallgatnak. Az elnök kissé bolond, azt mondta hogy ha a Madrid 30 millió eurót adott a Woodgate-Samuel párosért, akkor Sergioért meg kell adni a hatvanat is. -
#3722 pffffff -
Rudee #3721 Na tessék:
Sacchi bejelentette hogy nem kívánják leigazolni Rio Ferdinandot. -
#3720 hehe az beztos h a MU egykönnyen nem fog megvállni tőle! -
Rudee #3719 Samuel elé kellett egy igazi szűrő, azóta nincs is gond vele.
Ferdinand leigazolására meg annyi esély van, mint Lisztesére. -
#3718 hát ez igaz...de Bergkamp lehet h marad -
Rudee #3717 Edu és Bergkamp is jó volt, mégse tartják meg őket. -
#3716 A Real Madrid csapata tárgyalásokat folytat, Rio Ferdinanddal a Manchester United védőjével. A játékos igazi erőssége a Vörös Ördögöknek, ráadásul a szerződése 2007-ig érvényes, e két ok miatt vélhetően nehéz lesz megszerezni őt (a licit 30 millió euró körüli áron kezdődik).
Luxemburgo alakulatának egyébként valóban szüksége lenne egy megbízható védőre, ugyanis a jelenlegi középső védők közül Woodgate állandóan sérült, míg az argentin Samuel nem játszik tudásának megfelelően.
-
#3715 Reyes az Everton ellen picit nagyon jól játszott!
-
#3714 érthető -
Rudee #3713 Wenger kezd teljesen megőrülni. Kell neki Beckham, de inkább lemond róla ha a Madrid továbbra is Arsenal játékost kíván igazolni (Reyes). -
#3712 hehe nem ilyen volt az beztos! :D -
#3711 micsoda fejet növesztett ez a sérülése alatt :D -
Rudee #3710 Woodgate már kocoghat
-
_Vegeta_ #3709 Persze még es sem hivatalos v. biztos, de faszperez nem hiaba nem hosszabbit. -
#3708 azt tudom hogy bizti olvastam meg itt is írták többen is -
_Vegeta_ #3707 Az bizti h elmegy. nagy banatomra. -
#3706 hát a nyáron minden kiderül -
_Vegeta_ #3705 Sok marha pletyka van, jobb ha egyiknek se hisztek. Még o se tudja mi lesz... -
Rudee #3704 Sajna nem, oldal forrásában csak a lejáccót találtam, a filenevet nem. -
#3703 szerintem jobban járna ha európában maradna -
#3702 tudnád forrást linkelni? -
#3701 én katariról tudtam, bajszosferi dubait mondott... -
#3700 akkor tévedtem
-
Rudee #3699 Pedig az El Classicora pont Ő hívta meg az egyik katari vagy milyen csapat vezetőit. -
#3698 nemhiszem h Figo arab csapathoz menne...szerintem visszamegy a nevelő együtteséhez... -
Rudee #3697 Itt a Madridról szóló film trailere. -
_Vegeta_ #3696 Meglattyuk. :DD -
Csesza #3695 -
Rudee #3694 Luxemburgo és lánya
-
#3693 akkor készüllj hogy jövőre arab csapatnak fogsz szurkolni (katar, dubai...) -
_Vegeta_ #3692 Ha figo elmegy en csapatot valtok. -
#3691 hát Gravesen elég jól szűröget... -
Rudee #3690 Edut a napokban kikérdezték az újságírók. Elmondta, hogy a sok kérő közül a Madrid a neki legjobban teccő, de Gravesen téli leigazolása után nem biztos abban, hogy kezdőként számítanának rá. -
#3689 hát...ezekkel nem gyengül a Real az biztos! -
Rudee #3688 Cesar, Figo és Celades elvileg elmegy. Remélhetőleg magukkal viszik Raúl Bravot is. -
#3687 ha őt megszerzitek biztos hogy a csapat hasznára válik... de kik is távoznak a klutól nyáron?