81624
-
#9892 sztem a jó isten se tudná kivásárolni onnan :C -
Monoton #9891 Gerrard nem fog jönni :(
ha nyáron nem jött most később se jön -
#9890 Itt lenne az idő Perez imidzsének javítására ha Gerrardot sikerülne megvenni -
#9889 hát egen, Gerrard is olyan óriási küzdő mint Backhem.
Együtt jól megnyomnák mentálisan is a dolgokat... :) -
#9888 1ik kedvenc pléjám -
#9887 Gerrard kéne, jó is, meg sztem rendes gyerek (szóval Zlatan elletéte :) Úgyhogy a mentalitása pont a Realba való -
#9886 nem is lenne rossz buli. ha RC marad, addig meg fel lehetne tolni szélsőnek AC-t, bár az nem igazán az ő posztja. sztem is ő lenne RC méltó utódja -
#9885 ajaxban volt egy-két hihetetlen durva gólja... na meg az sem volt semmi, amit az olaszoknak lőtt az eb-n :P
elismerem, hogy jó pléja, de halálra idegesít, ha elkezd színészkedni, szerepelni stb... mint totti... ráadásul ő még köpködik is -
#9884 Ashley Cole jó lenne Robi Carlos utódnak. Legalább Baptistának ennyi érdeme legyen, mert a játéka... -
Rudee #9883 Holnap este derül ki, hogy pontosan kivel is jáccunk a kupa elődöntőjében.
Pablo García és Salgado már fut. Raúl elkezdett labdával is edzeni, Ronaldo pedig a felépülést közbe szépen fogyogat.
Ashley Cole leigazolásában Baptista-nak lehet kulcsszerepe, állítólag Londonba költözhet a nyáron. -
#9882 kurvajó pléya[bevall],de amit csinál a focin kívül az szánalom.......ajax-ba pedig még szimpi volt... -
#9881 úristen de utálom azt a primadonnát -
Rudee #9880 Őt direkt hagytam ki, nem olyan jó név :) -
#9879 meg fetrengő Zlatan -
Rudee #9878 Vannak mellette még jó nevek:
Cole, Poulsen, Raúl García, Xabi Alonso -
#9877 Valami ütősebb középpályás kéne, talán Gago megfelelő lenne? -
#9876 jöhetne :o -
#9875 mielőtt bárki infarktust kap, ases hír, ami szerint nyári célpont -
#9874 ezmiez? -
#9873 -
#9872 Pedig nem lett volna rossz ha segítkezik a csapatnál! -
Rudee #9871 Hierro sajnos egy ideig biztos nem fog nekünk dolgozni, Ő lett a Málaga edzője. -
#9870 Nem csak a kapufa hanem az ajándék 11-es! -
#9869 ez mondjuk igaz..
viszont nem veszekedni jöttem, csak elmondtam a véleményem. üdv! -
#9868 Szép gólok!
Cicinho megértemelte a gólt azért a sprintért amit kivágott :) -
#9867 köszi -
Rudee #9866 Az őszi meccs után vajon miért nem reklamáltál? Tudod, kapufa=gól... Az ottani ajándékot visszavették tőlük, ez van. -
#9865 tessék -
#9864 Belinkelné vki a gólokat?? (működőképesen, h. le is lehessen tölteni)
Köszi! -
#9863 üres óráimban inkább managerezem, de majd egyszer ha nagyon unatkozom... megígérem.
(a tegnapi Barca meccsen a Mallorca kiállítása teljesen jogos volt például, ezen nincs mit vitatkozni...) -
#9862 http://www.sniadek.neostrada.pl/060129_Celta[1-2]-Robinho.wmv
http://www.sniadek.neostrada.pl/060129_Celta[1-2]-Cicinho.wmv
a kapcsos zárójel miatt nem lehet normálisan linkelni -
#9861 majd számold össze üres óráidban, hányszor fejezte be a Barca emberelőnyben a meccseit. -
#9860 mielőtt ilyen hülyeségekbe kötsz bele tanuld meg elviselni az igazságot és a kritikát.
[mindig kapcsos-zárójelet használ, mert jobban teccik neki. ismétli: mindig] -
#9859 Hű miket olvasok itt. Jóhogy nem néztem :DDD Ennyire szörnyű volt? -
[1etért] -
#9857 aha -
#9856 Otthon az Espanyollal! -
#9855 mielőtt okoskodsz tanuld meg használni a kapcsos zárójelet
[köcsög,de igazavan:D] -
Monoton #9854 legközelebb kivel játszunk bajnokit? -
#9853 mindent elkövettünk azért, hogy Vigo megverjen bennünket. mindkét gól után leültünk, nem vittük végig a támadásokat. Casillas hálát adhat az égnek hogy azt a kamugólt amit a Vigonak adtak az ősszel, azt most visszaadták az égiek.