81624
-
#11641 azért megvárhatta volna a bajnokság végét, nem most kellett volna lemondania.... -
Monoton #11640 Uhhhhh ez durva!!! álmomban sem hittem volna!!!
Ha a klub érdekében mondott le Perez akkor előtte!
Igazi madridista!! :DDDD :P
kiaz a Fernando Martín??? -
#11639 -
#11638 már éppen ideje volt:) -
Kanál #11637 en is olvastam hat ezert ne megy a realmadrid.com -
#11636 BAZZE
-
#11635 LEMONDOTT PEREZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ! ÍRJA A MARCA ÉS AZ AS !ELVILEG Fernando Martín LESZ AZ ÚJ ELNÖK ! NEM VICC! -
Monoton #11634 -
#11633 info: Robo nagy efemes haverja Franconak -
Monoton #11632 :DDDDDDDDDDDDD -
#11631 Robonak esetleg? :P -
#11630 akinek szólt az látta -
#11629 kajak érdekelt itt vkit ez a kijelentésed :DDDdddddddd -
#11628 Szerintem az edző megvan csak az elnök nem stimmel.Szerintem ha Caro teljes szabadságot kapna akkor nem hagyta volna fent Ronaldot és addig nem is játszatná amíg nem változtat a hozzállásán. -
#11627 A Barcelonánál meg a Chelseanél ez valahogy mégis sikerül -
#11626 hát legyen edző / vezető a talpán, aki ennyi kényes sztárból csapatot csinál. a lecke fel van adva (már egy ideje) -
#11625 hát igen, ezzel egyet értek!
Mindenki a posztját, munkahelyét félti?? lol?? az nem müxik...
No meg Ramost is megértem, lő egy gólt, és lexarják a csapattársak , nem csodálom,ha kedve nem volt utána semmihez..... ejj ejj.. -
#11624 Sergio Ramos nyilatkozata érdekes...
LINK -
Monoton #11623 Ki megy ma? - Helguera, Moussilou -
#11622 és persze vannak olyanok, akik igazán tudnak húzni, és minden dolog ellenére töretlenül kitart (vmi mellett)... és hajt.
Pl. Beckham...
És kell ilyen, mert ez felszabadítja a többi játékost is...
-
#11621 Ez így van.
Viszont szerintem mint mindenhol itt is a fiatalabbak felnéznek, és követik a sztárokat. És szerintem nagyban befolyásolja őket a sztárok mentalitása.
Vmikor jó, vmikor rossz irányba.
Hasonló dolgokban nekem is volt részem, ebből gondoltam csak saját tapasztalatból.
Vannak húzó egyéniségek, és vannak, akik nem tudnak teljesen függetlenül kibontakozni... Tehát ha sikerül felszabadulni akkor kijön minden, ami kijöhet, viszont bizonyos helyzetben nem tud megnyílni, és csak görcsöl...
Bár ez ilyen profi szinten biztos nincsen jelen, de nem kizárt... nem lehet mindenki olyan erős lelkileg és szellemileg, hogy ha pl. 6an azt mondják, hogy leszarom, akkor ő akkor is küzd tovább egyedül!!
Én kimondottan ilyen vagyok.... :)) szóval ha vki ilyen, akkor annak elég 1 szikra és már leginkább menne haza a francba, annyira el tudják venni a kedvét akár egy aprósággal is... és akkor le van blokkolva az egész csávó -
#11620 de mostmár van jónéhány fiatal, akik szart se nyertek még, ez nem lehet indok, hogy már bizonyítottak -
#11619 viszont ha ez egy szervezett passzív rezisztancia Perez ellen, akkor jól nyomják a fiúk :))))))))
Csak mondjuk ezzel nem csak 1 elnök alatt vágják a fát, hanem az egész klub :(
+ rajongók, stb... szal azért az se kis felelősség. -
#11618 hát jah, érthetetlen.
Ez kb. olyan hozzáállás, hogy végülis focisták, de már túl vannak azon, hogy azért nyomják, mert igazán szeretnének bizonyítani, szeretnék megmutatni mit tudnak, játék élvezete... Mellesleg még ezért pénzt is kapnak nem is keveset.
Ez a tipikus kedvük nincsen focizni... ennyi volt, kiégtek? evvan.. csak arra lehet nem gondolnak, hogy így pár milla ember, aki értük szurkol , az le lesz szarva...
ha nincs motiváció, kedv játszani úgy se fognak... Úgy látszik a pénz, a hírnév, az óriási szurkolótábor már nem motivál.. akkor mi? Úgy látszik már akkor ezt nem kell erőltetni, csak ugye a francnak van kedve visszavonulni, ha heti milliókat kereshetek.... :)
És igazuk van, csak pár milla ember kedvét rontják el vele, de hát úgy látszik ilyen a hozzáállás.. :)
Azt kizártnak tartom, hogy győzni akarással ilyen teljesítményt nyújtanak. nemtom mit akarnak, de hogy nem eszi őket a fene, ha nem győznek, sőt kikapnak az biztos...
Pedig normális esetben kéne.. pl Ronaldinho... bocs, hogy másik csapat, de az hogy ha vki pl. sír, mert le kell mennie, az kicsit más hozzállás az egészhez, minthogy jólvan vesztettünk, na nembaj, majd legközelebb jó lesz, meg már úgyis a tököm kivan a profi focival címszó :P
Húde negatív voltam... pedig Reál fan vok, szal elég szar volt ezt így leírni. -
#11617 A tahó spanyolok a fehér zsábkendő lobogtatásakor miért nem kántálják Perez nevét??? -
#11616 hát a pénzüket ezért kapják, akárhány dolguk is van
Nekem ezekből az interjúkból van elegem, hogy a következő meccsen, vagy a visszagón már a csapat dolgozni fog, egész más lesz. A k*rva életbe, miért nm lehet így oafigyelni egész szezonban. Ja, hogy fárasztóbb? Az irreálisan magas fietés vajon miért jár? Több milliárd évente, vadiúj edzőközpont és csak fele meccsen dolgoznak, mi kell még nekik, mi hiáyzik az ideális körülményekhez?? Ha az elnököt akarjátok megbuktatni, akkor viszont hajrá, ne dolgozzatok, támogatlak titeket :DDDDD -
#11615 a fejekben nagyon nincs rend, szerintem ezt jelenti.
Mintha nem is a meccsen lennének, hanem már az utána levő szexen gondolkodnának, vagy a másnapi bulin a haverokkal :P
De tényleg, vmiért akkor nagyon dekoncentráltak.. pedig igazán más dolguk elvileg nem lenne, hanem az, hogy heti 1* a bajnokin odafigyeljenek 90 percre... :)
bár tudom ez butaság, millió más dolguk van.. -
#11614 de Mejia-n kívűl mindannyian válogatott focisták, és ha ott ezt művelnék... De nem az a gond általában jól védekeznek, csak néha nagyonmeg vannak zavarodva, ez mitől van?? -
#11613 a mostani védelem nem éppen öreg rutinos rókákból áll, vagy igen?
Cicinho, Ramos, Mejiea, Woodgate sem idős... Attól függetlenül, hogy tehetségesek..
vagy vmit hülyén mondtam? :)
nemvok ezzel tisztában, de én úgy gondolom nem egy évek óta összeszokott jól működő védelemről van szó... pedig itt az összhang a fontos... egy idő után megvan, hogy ilyenkor ki fut rá , nem 3an egyszerre :)
Én is fociztam, én sose ráfutottam az ellenre, hanem azt néztem, hogy kinek tudja passzolni... most lehet ott 3 ráfutó játékosról van szó, és senki se szeretné azt nézni hogy kihez adhatja utána, csak gyorsan gyorsan rá rá :PP
Bár valszeg ennél nagyobb tudásúak :P -
#11612 de mi van velük?? Más csapatokat is lekontráznak, amikor a középpálya nem segít be, mégse csődöl be a védelem. Gondoljunk bele, ha mi fgadnánk saját magunkat, a Realt :DD (fifában lehetséges :D), akkor rengeteg gólt kapnánk sztem -
#11611 erről biztosan nem. amikor az ellenfél hozza fel a labdát, csak toporog a védelem mint a szarógalamb ahelyett hogy letámadna, persze mikor levágódik egy labda, ahogy mondtad 3an mennek egy emberre, és rögtön 2en üresen vannak.
amúgy Ramos azt nyilatkozta, hogy a gólja után úgy nézett ki a csapat, mintha legalábbis a mallorca lőtt volna egyet, és ez nem jó :( -
#11610 meg a csapat amikor erősebb védelemmel kerül szembe, csak állnak, és látszik, hogy tanácstalanok. Ilyenkor rohangálni kell, és ugye ezzel meg kell zavarni a védelmet, mert csak így lehet rést találni, így bomolhat fel a védőfal. Egy helyben állva várni a passzt, ez nem megoldás. De ők ezt sokkal jobban tudják, mint én. Most akkor vagy lusták, vagy elfelejtenek Madridban focizni, vagy meghülyülnek abban a közegben??? -
#11609 Tudja a fene már, hogy mi a probléma a csapattal, mert néha majdnem csodát tesznek, sokszor meg szenvednek. Nagy csapatok ellen meg görcsösek, idegesek. Főleg azt nem értem, hogy a sokmindent átélt védőink megzavarodva rohangálnak, amikor pl. egy lövés lepattan, és az ellenfél támadóihoz kerül vissza a labda. Ilyenkor rengetegszer az van, hogy 3-4 védőnk is egy csomóban van, és így ugye rengeteg az üresen maradt ember. Csak Perez tehet erről? -
#11608 ejj ejj, Reál... még "jó", hogy nem néztem a meccset, megőrültem volna :(
De azért majd a BLt nézem... remélem addigra összekapják magukat, ez az 1 esélyük maradt.. -
#11607 Üdv madridistak!:)
Szerintem Shep-nek van igaza, és én is úgy vagyok ezzel a csapattal, mint ő. Régen szurkoltam nekik, minden meccsüket megnéztem. De a mostani csapat enyhén szólva kiábrándító. Az egészet Perez rontotta el a "minden évben új sztárt" projekt-jével. Del Bosque még rendet tudott tartani, de őt meg el kellett küldeni néhány gyengébb eredmény után. Szóval leginkább elnökváltás segítene a csapaton szerintem.:) -
#11606 egyébként ha valakinek nem tiszta minek írkálok ide: sztem is kell egy jó madrid a bajnokságba.
ill kettő -
#11605 fúde várom már -
Monoton #11604 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#11603 ne köcsögölj, nem vagyunk a sitten -
mohuska #11602 na ezt baszhatjuk...leikszel a köcsög valencia azt nem hozzuk a kötelezőt....pffff