81624
-
#11721 sztem Del horno így jön a nyáron, már úgyis volt róla szó korábban -
#11720 ez az, igazad van.
Azt senki sem kétli, hogy Robi carlos hozzáállása, játékstílusa nem tette őt a világ egyik legjobb, legszimpatkusabb játékosává, de sajnos egyszer mindnknek a karrierje a vége felé közeleik, itt az idő váltani.
Pont az ilyen dolgok miatt tart a csapat ott, ahol. És közben az a vicc, hogy rengetegn szidták Perez, miközben ők is ugyanúgy gondolkodtak. -
#11719 Mondj olyan meccset idén ahol csak megközelítette Cicinho teljesítményét...
Elkell fogadni, ne legyünk elvakultak, mint Raullal néhányan -
#11718 Cole
Aurelio
Antonio Lopez
Del Horno
Dédé -
#11717 Perez elsősorban azért mondott le, hogy az elkényelmesedett játékosok lássák, senki sem sérthetetlen. Ehhez képest RC úgy nyilatkozott, hogy őt aztán nem érdekli, ki az elnök. ezek után azt mondom, hogy mehet nyugodtan levezetni.
azt hiszem épp itt az ideje elfelejteni ezt a "sokat tett a klubért, vonuljon innen vissza" témát, részben ez is az oka annak, hogy idáig el kellett jutnunk.
mellesleg ha végre vennénk egy normális balszélsőt, akkor nem kéne azon gondolkodni hogy RC stílusú balhátvéd van-e a piacon. -
#11716 sokat nem láttam eddig játszani, fingom sincs milyen pléja -
Kanál #11715 akar oda igazol akar nem, szivesen latnam real mezben :P -
#11714 maxvell tudtommal az interbe igazol nyáron -
Kanál #11713 hulyeseget beszelsz -
Kanál #11712 igy van, mindjart mas helyere igazolni egy minosegi jatekost mint elkuldeni a picsaba, colet nagyon szivesen latnam a helyen, esetleg maxvellt.. -
#11711 "felfutó balhátvédek között már vannak sokkal jobbak"
éspedig? -
#11710 Na, igen. Robi Carlos is emblematikus figura. Azért elzavarni nem kéne, csak lassan keresni kellene az utódját. -
#11709 ne mond már, Robi carlos idén harmagyenge, felfutó balhátvédek között már vannak sokkal jobbak. Tavaly én sem engedtem volna, de idén már más a helyzet -
#11708 én is ezt mondom, ez kellett már.
Viszont kíváncsi vagyok, ki lesz Zidane, Ronaldo, Robi carlos helyén? ??
Meg egy védekező középpálys se ártana. Ha ez mind megvalósul, akkor már illen győzni. -
Kanál #11707 Roberto Carlost elkuldeni bun.. akar oreg akar nem, nem ertem miert nem engedik hogy abban a kluban fejezze be a palyafutasat ahol szeretne, nem sok olyan pleja van akinek ennyit koszonhetunk.... -
Monoton #11706 :-O -
#11705 Csupa jó hírek! Már most szimpatikus az új elnök!:)
"Az újságok nem említik Raúlt, Iker Casillast, David Beckhamet, Sergio Ramost, Cicinhót, Robinhót, Baptistát és Gutit a távozók között."
Igen, ők maradjanak, a többi mehet. Mindenekelőtt jó védőjátékosokat kellene igazolni. -
#11704 khm
Bayern topic:
menjél már vissza a primitív real topicba pls thx
Ez háború :DDDD -
Monoton #11703 hát kiváncsi mi lesz a vége az egésznek!
közben meg Anglia 0 - 1 Urugay -
#11702 azért kell ezt, mert ezt már másutt2 éve el kezdték volna, és nem jutottunk volna el idáig -
Monoton #11701 csak az a baj hogy évről évre építkezünk :(
Perez Forever + pojjén vóát! :D :P -
#11700 Én támogatom. Természetesen ha hoz ütős játékosokat, és biztos hoz, mert pénzügyileg a toppon vagyunk ugye. De lehet, ha két évig így foytatjuk, gödörbe jutunk, úgyhogy ezt a döntést most meg kell hozni. Viszont jövőre így sok nehézségünk lehet, meg nem is nyerünk semmit, de akkois ezt kell csinálni, újra kell építkezni. -
#11699 cassano mehet, idén már robi carlos is gyenge. Pablo Garcia meg nem a Realba méltó Igaza van. Hosszú távon ez a célravzető. Meg nem értem, mindenki szidta Perez politikáját, most meg ez se jó?? Mellesleg helyettük biztos hoznak más játékosokat, robi carlos már rég nem pótolhatatlan. -
Monoton #11698 ami biztos! ha lesz uj elnök ha nem Ronaldo megy nyáron! -
#11697 ha tényleg így látja, szerintem nem hülye. -
Monoton #11696 aztate!! Perez t vissza!!!
Ez egy Real gyilkos!
Cassano, Robi Carlos, Pablo Garcia ???
-
Monoton #11695 a hangsúly a "volt" on van! -
#11694 http://index.hu/sport/foci/realgo0301/
bár alapja nem sok, ha így történne nem járnátok rosszul -
#11693 az én hibámból született a gól! -
PMiki #11692 Ronaldo helyzet a 39ik percben:
WELL PLAYED RONALDO!!! Long one-two between Adriano and Ronaldo...THe Real striker gets it back on the left edge of the area...He cuts inside to find some space and shoots butr Akinfeev saves well...
-
PMiki #11691 GOAL BRAZIL!!! Roberto Carlos goes for goal from distance...His shot is deflected by the arm of Ronaldo and goes in!!! The referee allows the goal despite Russia's timid protests!!! 1-0!!!
Bekezelte, de nem vette észre a bíró... -
PMiki #11690 Vége lett aZ Orosz-Brazílnak 0-1
Ronaldo góljával nyertek a brazilok.
-
#11689 Del Bosque-t ide!!!!
Vele csúcspontján volt a csapat. Megtalálta az emberekkel a közös hangot...sztem ő nagy remény a jövő idényre... -
#11688 -
#11687 Ronaldo 14-edik percben szerzett góljával a 75-ödik percben vezet Brazília az oroszokkal szemben.
A felállás:
Robinho a kispadon. -
#11686 nyáron úgyis elmegy... hacsak bl-t nem nyer nekünk -
Monoton #11685 NEMÁ! MOST MÁR AKKOR CARO!!!!!!!!!! -
#11684 Del Bosque visszatérhet -
#11683 Ez olyan, mint Palik az MLSZ elnöke :P -
Monoton #11682 ÉN AZT MONDOM INKÁBB MARADJON AZ AUTOKNÁL!