81624
  • MrSpock
    Tényleg összekaphatná már megát a csapat!Pedig reméltem,hogy talpraállnak és egy Arsenalt azért legyűrnek.
    Ugye én Barca-nak szurkolok,de azért figyelem a Realt is,és nem negatív értelemben.
    Teli jó játékosokkal,és néha úgyjátszanak,mint egy álom,aztán meg ilyenek..csak szenvednek.Hmm..Jó nemmindig lehet brillirozni de mégis.Talán a visszavágón tényleg jól játszanak.
    Barca meg simán nyerjen 11 ember ellen,mert a Chelsea fanok most erre hivatkoznak.Ahelyett,hogy beismernék nemvolt nagy elképzelés a játékukban.
    Mourinho meg nem isten,mégha annak is hiszi magát.
    A sapnyol foci akkor is szebb ,élvezhetőbb,és bízom,hogy kiejtik a 2 angolt!
  • REALista
    Főleg azért zavar a dolog mert láthatóan több van a csapatban annál mint amit a Arsenal ellen mutatott!!!
  • DJ Bee18
    Azért összeszedhetné már magát a Madrid, kezd betelni már nálam is a pohár, hogy amint jön egy nagyobb csapat, csak ész nélkül szaladgálunk (vagy inkább állunk)
  • REALista
    Szerintem mindkettő hibázott!Valdes határozatlan volt, de a védőnek azért nem kellett volna öngólt lőni!Közben egy újabb öngól Terrytől!
  • szoltan
    még 1 mázlis gól...
  • zaki
  • Monoton
    Motta öngól, de sztem ez Valdes hibája volt!
  • szoltan
    Azta milyen gólt kapott a barca
  • MrSpock
    Nem egy Bl..szintű pálya ez,akármelyik meccsen jobb minőségű a gyepszőnyeg!
    Lehet a csapatnak kedvez,de mint egyszerű néző..nevetséges..főleg,hogy mesterségesen generálták.
  • Matthew Prosac
    Nanetúlozz. Ilyen pályáról mi még mindig csak álmodunk
  • Neuman
    Az pálya nagyon durva akár csak egy magyar pálya
  • robotnyk
    JM fellocsoltatta, hogy nehogy a technikával legyőzzék őket.
  • robotnyk
    egy poén volt, volt itt már Ronaldos hanyattesés, amin legalább annyit röhögtem.
  • Matthew Prosac
    tökfölösleges ide ilyeneket írni mert mingyár moderálja is
  • zaki
    rögbizni még talán lehet rajta :DDDDD
  • Matthew Prosac
    Pedig jó lenne mert egész délután ezen a szép szövegen gondolkoztam embeeer!!
  • Monoton
    OFF picit ! :D

MIGYEP A CHELSEA OTTHONÁBAN :DDDDDDDDDDd

Láttátok? :DD :P
  • REALista
    Sírni tudnék ezen csodás szavak hatására!De nem fogok!!!
  • Neuman
    Én már a ma esti összecsapást várom!
    Ti is nem hogy azzal foglalkoznátok! Nem kell rájuk figyelni nem kell visszaírni és akkor nem lesznek ilyen gondok! /szócsata/
    Igaz múltkor én is bepöccentem, de az akkor volt! /ritka eset/
  • báttyó02
    na pont egy iylesmi kommentet vártam :D
    persze a #11255 komment neked nemvolt semmiféle "önkielégités" ....
  • Monoton
    ÁMEN :D
  • fernando torres
    pff ez odabasz
  • Matthew Prosac
    Oktatás nemcsak nagy gólkülönbségű győzelmet jelenthet, hanem oktatást a játék iránti alázatra...
  • S n o k y
    Egyébként számomra a legjobb módszer egy elvesztett meccs után, hogy ha nem birom feldolgozni az eredményt, megyek és lejátszom a meccset a pes5-ben...ez nekem bevált és segít...így a gépen levezetem a haragom az ellenfelen, igyekszem minél jobban megverni...és így nem támad kedvem veszekedni senkivel...igaz néha sok meccset kell hozzá lejátszani,de ez hat...ott nyugodtan csúszkálhatok mindenki alá, aprítom aki genya volt a meccsen...és annyira jólesik:DD
  • Monoton
  • robotnyk
    Casillas, igen.
  • asfa
    én sajnálom a Realt mer birom!de a Chelsea topikban ugyanez a helyzet!vereség és jön ugatni mindenki :(((
  • Cat 02 #11454
    ha rám gondolsz:
    amíg jártam focizni Real Madrid ruleZ volt :D Cassias rulez (még indig ott van ?)
    de aztán ababyhagytam a focit :D innetől kitatláljátok...
  • 5w0rdf15h
    mindenki magából indul ki...
  • S n o k y
    Itt minden elvesztett meccs után ez van???beugrik az ellenségtől vki és utána 1 napig oda vissza a szócsata...mindenkinek igaza van egy kicsit és próbáljuk meg meglenni egymás legkisebb szekálása nélkül...és sose szoktam más topikba átmenni ingerelni az ellenfelet...
  • R9
    ja
  • robotnyk
    igen
  • Cat 02 #11449
    a Real kikapott tegnap az Arsenaltól hazai páylán 1:0-ra ?
  • robotnyk
    nem kell örömködni. örömködjön mindenki a saját szemétdombján, ne idióta cikkeket, meg képeket szúrjon be ide, még akkor sem ha így szokott önkielégíteni.

legyen neked az ns a mérce, akik szerint az egy gólos győzelem oktatásnak számít, nekem nem az. továbbá mutasd azt a cikket, ahol sima továbbjutásról beszéltek a játékosok, mert egy sor sem szólt erről olyan lapokban amikre érdemes adni. ehelyett az év legfontosabb meccséről, kemény edzésről, és bizakodásról írtak.

amúgy mielőtt fröcsögnél a kritika elviseléséről, talán olvasd el azokat a kommenteket amiket a tegnapi meccsről írtam.
  • zaki
    lesz még egy viisszavágó is cimbora
  • Monoton
    1000 Sorry :((
  • 5w0rdf15h
    hát csak gratulálni tudok a házigazdának a szint megvan látom.....tudni kéne elviselni a vereséget is....amúgy meg a mai nemzeti sportból volt egy cikk, aminek a címe volt az h elgázolták a .....

ami meg a meccs előtti nyilatkozatokat illeti hát a realosok azt mondták sima továbbjutás lesz, meg lemossák az Arsenalt hát ennyit erről
    A kritikát meg el kéne viselni, nem gyerekesen kitörölni.
  • Monoton
    hehe igazad van :(

de kicsit ideges vok!
  • robotnyk
    Woodgate "csak" 2 hét úgy tűnik
  • Matthew Prosac
    amúgy a kárörvendés jó magyar szokás szerint mindenhol jelen van, én is idegeskedek eleget amikor kikap a ManU és jönnek a hiénák a topicba... jobb hozzászokni és nem felvenni.