81624
-
#11481 Tényleg összekaphatná már megát a csapat!Pedig reméltem,hogy talpraállnak és egy Arsenalt azért legyűrnek.
Ugye én Barca-nak szurkolok,de azért figyelem a Realt is,és nem negatív értelemben.
Teli jó játékosokkal,és néha úgyjátszanak,mint egy álom,aztán meg ilyenek..csak szenvednek.Hmm..Jó nemmindig lehet brillirozni de mégis.Talán a visszavágón tényleg jól játszanak.
Barca meg simán nyerjen 11 ember ellen,mert a Chelsea fanok most erre hivatkoznak.Ahelyett,hogy beismernék nemvolt nagy elképzelés a játékukban.
Mourinho meg nem isten,mégha annak is hiszi magát.
A sapnyol foci akkor is szebb ,élvezhetőbb,és bízom,hogy kiejtik a 2 angolt! -
#11480 Főleg azért zavar a dolog mert láthatóan több van a csapatban annál mint amit a Arsenal ellen mutatott!!! -
#11479 Azért összeszedhetné már magát a Madrid, kezd betelni már nálam is a pohár, hogy amint jön egy nagyobb csapat, csak ész nélkül szaladgálunk (vagy inkább állunk) -
#11478 Szerintem mindkettő hibázott!Valdes határozatlan volt, de a védőnek azért nem kellett volna öngólt lőni!Közben egy újabb öngól Terrytől! -
#11477 még 1 mázlis gól... -
#11476 -
Monoton #11475 Motta öngól, de sztem ez Valdes hibája volt! -
#11474 Azta milyen gólt kapott a barca -
#11473 Nem egy Bl..szintű pálya ez,akármelyik meccsen jobb minőségű a gyepszőnyeg!
Lehet a csapatnak kedvez,de mint egyszerű néző..nevetséges..főleg,hogy mesterségesen generálták. -
#11472 Nanetúlozz. Ilyen pályáról mi még mindig csak álmodunk -
#11471 Az pálya nagyon durva akár csak egy magyar pálya -
#11470 JM fellocsoltatta, hogy nehogy a technikával legyőzzék őket. -
#11469 egy poén volt, volt itt már Ronaldos hanyattesés, amin legalább annyit röhögtem. -
#11468 tökfölösleges ide ilyeneket írni mert mingyár moderálja is -
#11467 rögbizni még talán lehet rajta :DDDDD -
#11466 Pedig jó lenne mert egész délután ezen a szép szövegen gondolkoztam embeeer!! -
Monoton #11465 OFF picit ! :D
MIGYEP A CHELSEA OTTHONÁBAN :DDDDDDDDDDd
Láttátok? :DD :P -
#11464 Sírni tudnék ezen csodás szavak hatására!De nem fogok!!! -
#11463 Én már a ma esti összecsapást várom!
Ti is nem hogy azzal foglalkoznátok! Nem kell rájuk figyelni nem kell visszaírni és akkor nem lesznek ilyen gondok! /szócsata/
Igaz múltkor én is bepöccentem, de az akkor volt! /ritka eset/ -
#11462 na pont egy iylesmi kommentet vártam :D
persze a #11255 komment neked nemvolt semmiféle "önkielégités" .... -
Monoton #11461 ÁMEN :D -
#11460 pff ez odabasz -
#11459 Oktatás nemcsak nagy gólkülönbségű győzelmet jelenthet, hanem oktatást a játék iránti alázatra... -
#11458 Egyébként számomra a legjobb módszer egy elvesztett meccs után, hogy ha nem birom feldolgozni az eredményt, megyek és lejátszom a meccset a pes5-ben...ez nekem bevált és segít...így a gépen levezetem a haragom az ellenfelen, igyekszem minél jobban megverni...és így nem támad kedvem veszekedni senkivel...igaz néha sok meccset kell hozzá lejátszani,de ez hat...ott nyugodtan csúszkálhatok mindenki alá, aprítom aki genya volt a meccsen...és annyira jólesik:DD -
Monoton #11457 -
#11456 Casillas, igen. -
#11455 én sajnálom a Realt mer birom!de a Chelsea topikban ugyanez a helyzet!vereség és jön ugatni mindenki :((( -
Cat 02 #11454 ha rám gondolsz:
amíg jártam focizni Real Madrid ruleZ volt :D Cassias rulez (még indig ott van ?)
de aztán ababyhagytam a focit :D innetől kitatláljátok... -
#11453 mindenki magából indul ki... -
#11452 Itt minden elvesztett meccs után ez van???beugrik az ellenségtől vki és utána 1 napig oda vissza a szócsata...mindenkinek igaza van egy kicsit és próbáljuk meg meglenni egymás legkisebb szekálása nélkül...és sose szoktam más topikba átmenni ingerelni az ellenfelet... -
R9 #11451 ja -
#11450 igen -
Cat 02 #11449 a Real kikapott tegnap az Arsenaltól hazai páylán 1:0-ra ? -
#11448 nem kell örömködni. örömködjön mindenki a saját szemétdombján, ne idióta cikkeket, meg képeket szúrjon be ide, még akkor sem ha így szokott önkielégíteni.
legyen neked az ns a mérce, akik szerint az egy gólos győzelem oktatásnak számít, nekem nem az. továbbá mutasd azt a cikket, ahol sima továbbjutásról beszéltek a játékosok, mert egy sor sem szólt erről olyan lapokban amikre érdemes adni. ehelyett az év legfontosabb meccséről, kemény edzésről, és bizakodásról írtak.
amúgy mielőtt fröcsögnél a kritika elviseléséről, talán olvasd el azokat a kommenteket amiket a tegnapi meccsről írtam. -
#11447 lesz még egy viisszavágó is cimbora -
Monoton #11446 1000 Sorry :(( -
#11445 hát csak gratulálni tudok a házigazdának a szint megvan látom.....tudni kéne elviselni a vereséget is....amúgy meg a mai nemzeti sportból volt egy cikk, aminek a címe volt az h elgázolták a .....
ami meg a meccs előtti nyilatkozatokat illeti hát a realosok azt mondták sima továbbjutás lesz, meg lemossák az Arsenalt hát ennyit erről
A kritikát meg el kéne viselni, nem gyerekesen kitörölni. -
Monoton #11444 hehe igazad van :(
de kicsit ideges vok! -
#11443 Woodgate "csak" 2 hét úgy tűnik -
#11442 amúgy a kárörvendés jó magyar szokás szerint mindenhol jelen van, én is idegeskedek eleget amikor kikap a ManU és jönnek a hiénák a topicba... jobb hozzászokni és nem felvenni.