81624
-
#11802 Roberto Carlost a Premier Ligába csábítják
Továbbra sem akar távozni a Real védelmének egyik alappillére
Ma, 11:30, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 11:44
A brazil válogatott játékost az Arsenallal és a Liverpoollal hozták hírbe, őt azonban nem vonzza a szigetország.
Roberto Carlos megnyugtatta a Real Madrid hozzá ragaszkodó szurkolóit, hogy nem hagyja el a királyiakat a Premier Liga kedvéért.
"Nem gondoltam a Real Madridtól való távozásra." - mondta a bal oldali védő. "Meglepett Florentino Perez lemondása. De ő csak a legjobbat akarta a klubnak."
"Mindig jó kapcsolatban voltunk és én tisztelem őt." - tette hozzá a távozó elnökkel kapcsolatban.
A hírek szerint az Arsenal és a Liverpool is szívesen látná soraiban a brazilt, aki most cáfolta, hogy Angliába költözne. A sorsa azonban az új presidente, Fernando Martín kezében van, aki konkrétan még nem nyilatkozott várható terveiről
-
+ jöhetne az Arsenalból Cole is, meg Henry. meg mondjuk Senderos is Pavon mellé :DASDASDASDA -
mohuska #11800 jaaaa....ez szép és jó.....eddigis tudtuk h ez így van...reméljük most minden így lesz ahogy martin igéri..... -
#11799 ez tetszik, már bekezdett -
#11798 a válogatottban az egyik legjobb volt Ramos mellett. Sztem jöhet -
#11797 Megvan az új Real elnök első kiszemeltje
Fernando Martín Francesc Fabregas szerződtetését szorgalmazza -
#11796 Radikális változásokat ígér a Real Madrid újonnan kinevezett elnöke. Az 58 éves Fernando Martín, aki egyébként a városi rivális, Atlético Madrid stadionjában is résztulajdonos elmondta, hogy innentől kezdve a gárda már nem lesz a milliomosok klubja, és néven nem nevezett senkit, mégis egy-két játékos felé üzenetnek tekinthető a rendkívül morózus tekintetű elnök első sajtótájékoztatón adott nyilatkozata.
"A Real Madrid nem lehet csak a milliomosok klubja. Itt csak arra van szükség, akik a pályán mindent megtesznek a csapat érdekében és kőkeményen dolgoznak, hogy kielégítsék a szurkolók vágyait. Aki mindezeket a kritériumokat képes teljesíteni, az nyugodt lehet" - fogalmazott Fernando Martín, majd a tettekre hívta fel a figyelmet: "Az elkötelezettségnek kölcsönösnek kell lennie, és ha ezt nem tapasztaljuk, akkor rugalmatlanok leszünk azokkal szemben, akik máshogy gondolják. Ha ezt keménykezűségnek hívják, akkor legyen így, de a lényeg nem ez. Tenni, tenni, tenni és megint csak tenni kell!" - mondta frenetikus hatást kiváltva a volt politikus.
Fernando Martín azon túl, hogy hozzáállásbeli változásokat vár, szívesen felépítené a szurkolók álomcsapatát. A spanyol sajtó szerint a nyártól Vicente Del Bosque veszi majd át a gárda irányítását. Ezzel kapcsolatban elmondta: "Vagy Del Bosque-val, vagy más edzővel, jövőre biztosan nyerünk valamit. Megígérem, hogy a szurkolók álomcsapatát fogom felépíteni! A pénz nem lesz akadály!"
Majd ezzel folytatta: "Mindaz, aki tagja a Real Madridnak meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek mind a futballpályán, mind pedig a magánéletben. Azok a játékosok, akik úgy gondolják, hogy már eleget tettek a klubért, jobb ha távoznak. Viszont azok, akik továbbra is fontosnak érzik, hogy harcoljanak a klubért, teljes támogatásomat fogják majd élvezni" - mondta. Fernando Martín tervei mindenesetre optimizmussal tölthetik el a Real Madrid szurkolóit, s ki tudja, ez a nyilatkozat talán több játékost is "szíven ütött", így az elkövetkezendő mérkőzéseken tán jóval motiváltabb gárdát láthatunk. Elsőként mondjuk szombaton, az Atlético Madrid elleni városi derbin.
Durva, de ez kellett végre, tojni le, hogy mit csinált korábban, a mostani eljesítmény számít. Túl sok pénzt kapnak ahhoz, hogy sajáljuk őket. És ha ettől motiváltak lesznek, akkor le a kalappal az új elnök előtt. -
#11795 nem, sérülésből tér vissza, de az előzetes keretben benne vot -
#11794 Guti játszott a válogatotban??? -
#11793 én se jogilag értettem :))
hanem pont ugy, okosságból...
Bár ki tudja, ha marad Bosque és jön a sok sok igazolás, ő mit kezdett volna a csapattal... de biztos, hogy az a kialakult szellem annyira nem változott volna meg, bár nem lehet ezt tudni.
Az viszont igaz, hogy óriási kerete volt akkor a Reálnak, sajnos a sok sok nem túl okos átigazolási döntés sem kedvezett a csapatnak, nem csak az edző váltások. -
#11792 nincs mit -
#11791 állítólag ő volt a meccs (1ik) legjobbja a válogatott meccsen szerdán -
#11790 KÖSZI! :)
rajta leszek! :) -
#11789 -
mohuska #11788 mondjuk nem azt vallom h még még még sztárt ide de mindenki ingadozó elöl.....vagy tévedek? -
#11787 ahogy a hírekben olvastam Martín mindenkinek a cimborája :D
lehet, hogy még neked is :D -
Monoton #11786 azt ne felejcsd el hogy Capello val is jóbarátok :( -
#11785 :DDDDD -
#11784 jah, most olvasom a bbc-n -
mohuska #11783 csak neh egy hiú álmot kergessünk del bosque úrral...hajlamosak vagyunk a régi jót visszasírni mert h akkor jó volt.....ki tudja mi lett volna ha marad.de én nagyon remélem h jön és arat...mer stíííll csávó...tök láccott rajta h szereti a srácokat...nemis tom már ki v mi kéne ennek a csapatnak...henry-ban azér még látok reményt.de az összejön??????
RC is a végét járja szerintem.....nah mindegy....
Remélem torresnek fájni foga és nem csinál semmitvagy a balheréje
-
#11782 nemtom sztem visszavonult -
#11781 McManamannal mi van? legutóbb a Man Cityben tolta, de mostanság semmit nem hallani róla. vagy már visszavonult? -
#11780 őket tavaly adták el, a szezon végén -
#11779 ez már idény előtt volt -
#11778 McMmannaman, Savio, Munitis nagyjából a Sanz éra végén jöttek, és iszonyatos összegeket tettek zsebre, tképp a semmiért -
#11777 csak érthetetlen... mióta elzavarták semmit nem nyertünk. ő meg azért szépen szállította a sikereket. igaz, hogy akkor keret tényleg sokkal bővebb volt -
#11776 +Solari, Figo, stb.... -
#11775 mondjuk ez igaz, + Makelele is megvolt. Sztem az elküldése utáni nagytakarítás tett be, elküldték Makelelét, Hierrot (?), McManamant, Cambiassot (?), és ezt nem értettem akkor, kellett a pénz, vagy miért?? -
#11774 nem jogos/jogtalan kérdése, nem volt okos döntés, ebben nincs vita, de szigorúan jogilag nem volt problémás -
#11773 jogos bajnoki arany után kib@szni vkit? -
#11772 tévedés hogy jogtalanul kibaszták, egyszerűen nem hosszabbították meg a szerződését -
#11771 de jó lenne, ha Ballack hozzánk jönne, és nem a Chelseahez igazolna -
#11770 Del Bosque egyátalán nem akkora mágus, sztem nem sok értelme lenne visszahozni. neki még volt kerete, nem is akármilyen, mégsem rotált semmit. neki még volt Cambiassoja is pl, akit szinte csak a kupában játszatott, stb, stb. -
Real Madrid - Atletico Madrid
Kezdés: 2006.03.04., 20:00
Sport1 adja élőben
-
#11768 mondjuk az elkényelmesedetteket kitakarítjuk elvileg. Ha Ronaldo, Zidane pótlását megoldjuk nyáron, sztem rendben leszünk. De vajon ki lesz Zidane helyén (Ballackot ne számítsuk :) -
#11767 Hehe, akkor jó.
Szerintem Bosque is csak jobb, még rutinosabb lett, mint volt, szóval szerintem ő képes lenne rendet tenni a fejekben is... bár biztosan nem könnyű feladat, főleg tényleg az elkényelmesedett sztárok miatt...
De hátha képes rá... tényleg csak hozzáállás kérdése a dolog a játékosoknál is... Vagy akarnak játszani , vagy nem... Aki nem akar, tényleg nem szabad erőltetni. Kiváncsian várom az eseményeket.
Mikor lesz a legközelebbi Reál meccs? ki ellen?
Bnőmet már most szeretném tájékoztatni! :)
Bár asszem múltkor is elaludtunk, fárasztó volt a nap. :))))))) -
#11766 hogyne jönne vissza. Martínnal állítólag nagyon jóba vannak. tulajdonképpen mindenkivel jóban volt, csak perezpapával nem -
#11765 pontosan :)
Vagy elalszol egész meccsen, csak 1et vhogy benyomunk :P
Bár most én ennek is örülnék, a brillírhez most kevesek vagyunk.
De a Reál engem a játékával tett fanná jónéhány évvel ezelőtt, szal nem szeretném, ha visszacsúszna egy átlagos eredményjátékú élcsapattá...
Olaszokat azért is utálom, mert bár eredményes, amit csinálnak, de bűn unom a meccseket :P -
#11764 És Del Bosque szerintetek jönne? :)
Engem ha kibaxtak volna valahonnan jogtalanul, nemtom vissza tudnának -e csábítani... Igaz erről nem a Reál Madrid tehet, hanem Perez, de azért biztos baxa a csőrét :)
-
#11763 Engem nem érdekel, nyerjünk kevesebbet, de látványos legyen, mit érnek a trófeák, ha közben 1-0-áknál elalszunk