81624
  • REALista
    Carlos Sainz lehet a Real Madrid elnöke
  • horpeti
    :))

én már nemtok módosítani, de akkor áthúzva: ly

(ugye milyen jó a VIP státusz?:P)
  • DJ Bee18
    már észrevettem közben :DD
  • horpeti
    ly

Amúgy nagyon mást nem mondhat, így hirtelen...
    Majd meglátjuk, valóban mi fog történni, de szempillantás alatt, akkor se lesz változás.

Max. majd ésszerűbb (szakmailag) igazolások, ésszerűbb játékos rotáció, stb stb...
  • DJ Bee18
    Florentino Pérez tegnap este a Santiago Bernabéuban hivatalosan is átadta a stafétabotot Fernando Martínnak, aki így 2008-ig mindenképpen a gárda élén fog állni. Pérez távozásával egy rendkívül sikeres periódus zárult le a Real Madrid életében, ám az új presidente megígérte, hogy folytatni fogja a Pérez által megkezdett munkát.

Az elnökváltás következtében értelem szerűen az eddig betöltött pozíciók kissé átvariálódtak, köztük a legérdekesebb dolog az lehet, hogy az alelnöki posztot mától Fernando Fernández Tapias tisztje lesz betölteni.

Hát ha fojtatja, akkor marad minden a régiben......
  • REALista
    Bonyolódnak a dolgok!
  • Matthew Prosac
    lál [#11673 -' 74]
  • robotnyk
    nem.
  • franc0
    nem, még nem.

mindazonáltal az aláírásodon besírtam -.-
  • DEXTER92
    Nem tudom, biztos hallottátok már
  • robotnyk
    két hete mondta az ügynöke, hogy 1 héten belül eldől hova megy, kb ennyit lehet az ilyen hírekre adni
  • Kanál
    hap hap
  • Monoton
    Sztem humbukk!
  • REALista
    Ballack a Chelsea-hez szerződik?
  • DJ Bee18
    hát vajon mi fog kisülni ebből...
    megy minden a régiben, vagy radikális változtatások az igazolásokban?
    sztem valószínűleg idén még ez nem fog kihatni a csapatjátékra
  • DJ Bee18
    na ezzel, hogy önként lemondott, enyhült a dühöm ellene,
  • DJ Bee18
    mi a fasz van?? Lemondott, csak most látom :DD

OLÉÉÉÉ OLÉ OLÉ OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
  • gabber_saviola

Fernando Hierro-t elnöknek
  • horpeti
    Lehet már a köv. bajnokin felszabadultak lesznek a fiúk, és ontják a gólokat :P

Remélhetőleg anyagi csőd nem lesz a Reálnál emiatt, hogy nincs ilyen marketinges elnök.
  • robotnyk
    "egyes jatekosok tevhitben elnek, ugy gondoljak, hogy biztos a helyuk es hogy ok a legjobbak."
    "En "neveltem rosszul" oket. Egy nagy jatekosokkal teli csapatot krealtunk, de egyesek eltevelyedtek, es fel szeretnem hivni a figyelmuket a lemondasommal, hogy az egyetlen ami szamit itt az a Real Madrid."
  • Monoton
    "Azért hívtam össze a rendkívüli elnökségi ülést, mert úgy vélem, a klubnak új irányt kell vennie. Ennek megfelelően lemondok az elnöki posztomról. Valami rosszul működik, ezt mindenki láthatta a vasárnapi mérkőzésen. Ekkor döntöttem el, hogy lemondok. Remélem, ez a lépésem segít megtalálni a helyes utat. Én még mindig hiszek benne, hogy megnyerhetjük a BL-t. Így legalább megfelelően készülhetnénk a következő idényre" - zárta Pérez hatéves uralkodását."

Perez
  • zaki
    Mélyül a válság a Real Madridnál
  • robotnyk
    a lemondás sztem nem változtat ezen, bár perpill ez nem olyan lényeges
  • zaki
    hmmm, akkor már nem lesz ilyen a stadionunk? :(

• zaki
    Perez resigns as Madrid president
  • Neuman
    Az lehet hogy jó üzletember volt de, azt nem lehet csinálni hogy évente két edző megy át a klubbon mert egyik se tud mutatni eredményt, persze amit nem is lehet úgy ha az edzőt baszogatják fentről hogy kit játszasson mert, ők belőlük él a klubb. Pereznél az volt a gond hogy nem tudta szétválasztani az üzletet és a focit, mert ő jobban csak az üzletet látta mindenben!
  • zaki
    Sport1en most megy a Man Utd-Real Madrid a 2002-2003-as szezonból
  • robotnyk
    nem lehet ezzel takarózni 3 év távlatából. mostmár 3 éve nyereséggel zárjuk az éveket, akkor váltani kellett volna, nem tavaly, kapkodva
  • robotnyk
    as.comos szavazáson kb 18000 szavazó 52%-a szerint nem tette jól hogy lemondott.

egyenlőre én sem tudom mit mondjak. kétlem hogy jobb lesz a csapategység attól, hogy egy elnök lemond, főleg nem így a szezon közepén, amikor nincs váltásra lehetőség játéksoállományban. ráadásul az eddigi alelnök lesz az elnök, szóval nem tudom, hogy annyira radikális lesz-e a váltás, mint azt sokan reméljük.
  • REALista
  • Madridizmo
    Martín a helyettese volt ! Amúgy csak a rosszat látjárok, az esetleg nem merül fel bennetek, hogy a csődből a világ leggazdagabb klubjává tette a Real Madridot ??? Persze ennek 3 év tófea nálkül maradás volt az eredménye !
  • franc0
    mindigis túljó voltál

Perez-nek nem kellett volna lemondania és főleg nem most :(
    ami biztos, nyáron nagy vérfrissítésre lesz szükség, és oda bizony kell majd a zsé bőven.

Ronaldo hova akar menni nem tudjátok?
  • zaki

Szevasz
  • zaki

Real Madrid: lemondott az elnök

• Neuman
    Ez marha jó eddigi legjobb hír amit kaphattam!!!!!
    Nem biztos hogy Edző csere lesz!
  • zaki
    nyártól jöhetne DB megint. addig maradjon Caro
  • robotnyk
    azt hittem hogy előbb dobják ki székestül Perezt, de lehet megtalálta a gerincét, vagy a lelkiismeretét, nem tudom.
  • Monoton
    ahhh nemá, most már maradjon Caro!!!

még csak az kéne hogy edző csere is legyen!!

• szoltan
    így elhárult az akadály Del Bosque visszatérése elől...
  • Monoton
    hátigen ki tudja milyen hatással lesz ez a csapatra! :(