81624
-
#11762 kell a f@sznak ide Capello, maradjon csak Torinóban azzal az unszimpatikus Ibrahimoviccal együtt... nem kellenek ők ide. DEL BOSQUET KELL VISSZAHOZNI -
#11761 Capello és a latinos foci az enyhén nem illik össze...
Ha idejönne, szerintem gyökeresen megváltozna minden eleve a játék képében is...
Szal nekem nem kéne :P
Ennél már csak egy német edző lenne "jobb" :P
-
#11760 ezaz, a Realban mindig is családiasabb volt a hangulat, és nem igaz, hogy eredményt csak úgy tudnánk elérni, ha jönne egy fax, és hozná a saját játékosait, akik nem illenek ide a felfogásukkal.
Egyébként Ibra a szerelme Capellonak? És fura, hogy ő beszél primadonnákról, amit Ibra művelt Pesten, az mi volt?? -
mohuska #11759 Akkor kérem szépen Capello miatta mindenki vonuljon vissza neki nem jön be a moulin rouge......hülye pöcs.....Bosque...az kell ide....szeretni is kell az edzőt...akkor olyan családias volt minden....hüpp -
#11758 Ha Totti a Reálban játszana, többet nem jönnék ide (szívesen) :P -
#11757 Capello egy nagy fax.
Kicsit nagy az arca... Nemhogy azt vállalná be, hogy aki tényleg tehetséges, akkor azokkal együtt csapatot kovácsoljon.. Biztos, mert az nehezebb, mint kirúgni mindenkit, és "katonákat" venni, akikkel semmi gond, gombnyomásra működnek.
Bosque nekem is szimpi volt. -
#11756 a végén Ronaldo jut nektek -
#11755 Capello azt is leszögezte, nincs kedve olyan primadonnákkal dolgozni, mint Zidane, Guti, Robinho, Ronaldo, Roberto Carlos és Beckham. A honfitárs, Antonio Cassano szolgálataira ugyanakkor mindenképpen számítana a szakember.
Lófaszt. Robinho, Guti, Beckham maradjon a seggén. Cassano, Ibra egy pályán?? Már csak Totti hiányzik a fantasztikusan szimpatikus csapathoz. Robinho volt Perez legértelmesebb lépése Cicinho meg Ramos mellett. Megszerezzük, megszoktatjuk, aztán legyen másutt sztár? Ugyanoda jutnánk, mint Perezzel, csak ő a saját ,,öregjeivel" tömné a csapatot. -
Monoton #11754 -
#11753 jól írtad. pöcs perez miatt kellett elmennie de nyáron nagyon remélem visszatér -
mohuska #11752 Nah végreeeeeeeeee...pápá Mr. Florentino......
Del Bosque(nemtom h írják)télleg pár rossz eredmény miatt ment annó?????? -
Monoton #11751 Azt én tudom hogy jobb Ibra mint Roni! de Ibra??? akkor már inkább PEREZ t csatárnak :PPPPPPPPPPPPPPpp -
#11750 Torres marad a seggén szvsz -
#11749 Hát ha Capello hozzátok megy én felakasztom magam. Az meg, hogy magával vinné Ibrát és Pumát teljesen természetes. Juventus két alapköve. Hidd el Ibra sokkal jobban a Real hasznára lenne mint Roni.
-
Monoton #11748 "Az új elnök Capellot akarja!"
Na de kérem, ide Ibrahimovicsot? LOL -
Monoton #11747 Napi Híradag:
Az új elnök Capellot akarja!
Ronaldo? Köszi, nem!
-
#11746 Henry hozzán jön(nagyon remélem) -
#11745 Ronaldo helyére Torres vagy Henry kéne. -
#11744 Pedig milyen jól indult a szezon. Ronaldo a Cadiz ellen az első tíz perben nagy gólt rúgott. De aztán csak kb. 30 percig volt felhőtlen az öröm :) -
#11743 Épp ezért kell nagytakarítani kivétel nélkül. Mert így újra a élen lehetnénk, látszik, hogy Robinho, Cicinho, Ramos azért próbl hajtani.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy Ronaldo, Zidane utódja ki lesz??? Mert ezt a két kulcspontot nyáron muszály megoldani. És még nyár elején, és semmi turné, hanem munka., összeszoktatás. -
#11742 Majd eldől milesz lehet igazatok van de én nem így látom!Az a baj hogy mostanába senkitse lehetett a teljesítménye miatt kiemelni.Amikor jól játszott a csapat akkor senkire se lehetett panasz.Mindenestetre én szeretném hogy maradjon mert belőle még ki lehet nézni hogy odateszi magát nem úgy mint ronaldo és akkor nem lenne rá panasz. -
#11741 látom te sem bírtad már :) méghogy 2 év, lol -
#11740 lehet hogy jó RC, de balszélső nélkül már se elöl se hátul nem jó, nah, ennyi. én is szeretem, de se nem motivált, se nem jó, tényleg az utolsó emlékezetes tette a barca elleni meccsen volt tavaly. -
#11739 Szerintem is kell a vérftissítés csak nem pont carlos helyére.Majd oda is kell két
éven belül de nem most inkább a zidane helyére +ronaldo! -
#11738 Sztem kicsit mély gödörben vagyunk ahhoz, hogy kartatívoskodjunk, hogy itt fejezze be a pályafutását. -
#11737 A múltkori nagy szabadrúgásán kívül egyszerűen nem emlékszem momentumoka sem. Úgy elvan a pályán. Hát megéltük azt is, hogy sorozatosan Beckham jobban hajtott mint ő. Pedig a tavalyi Barca elleni futására is emlékszem.
Hidd el kell a frissítés. -
#11736 Szerintem nem!CARLOS a legjobb még mindig.Ramos még lassú Cicinho pedig nem annyira jól védekezik inkább támadni tud. -
#11735 Fiúk! Nem vagyok Real rajongó, de ez az új elnök nagyon szimpatikus! Teljesen igaza van, nem lehet a sztárokra építeni, inkább egy egységes csapatok kéne.
Ellenben Robi Carlos kicsapásával nem értek egyet, ő sztem is nagyon jó játékos.
-
#11734 Sergio Ramos, és Cicinho már jobban látszik.... -
#11733 nem frissítettem közben -.- -
#11732 ne zavarjon hogy ugyanezt írtam...#11726 -
#11731 megmondom öszintén nem árt a madridnak egy kis fejmosás...(építő kritika) -
#11729 hírhajcsárok :) -
#11728 egyiket sem rúgta ki, nem is lehetne mert a gatyáját ráfizetné, arról van szó, hogy nyáron nyugodtan távozhatnak -
#11727 Ez hülyeség ennyire nem lehet majom az új elnök.(R.Carlos)
-
#11726 "Véget ért a galaktikusok gyöngyélete. Nem milliomosok, hanem kiemelkedő futballisták kellenek a csapatba, akik a nap 24 órájában a klubot szolgálják. Szemrebbenés nélkül kirúgok bárkit" - közölte első sajtótájékoztatóján az 58 éves ingatlanvállalkozó, aki tízpontos listájában többek között saját fegyelmi bizottság felállítását javasolta.
Az új főnök szerint pénzben ezután sem lesz hiány, a királyi gárda bárkit meg tud vásárolni, ez azonban a kinevezendő edzőtől függ. "Vagy az elődöm által elküldött Vicente del Bosque vagy más irányításával jövőre biztosan nyerünk valamit. Felépítem minden Real-rajongó álomcsapatát" - fogadkozott Martin.
A lemondott Florentino Perez csaknem hatéves regnálása alatt az együttes kétszer nyert bajnoki címet (2001, 2003), egyszer Bajnokok Ligáját (2002), egy alkalommal Klub Világkupát (2002), kétszer Spanyol Szuperkupát (2001, 2003) és egyszer Európai Szuperkupát (2002). 2003 óta azonban semmilyen trófeát nem gyűjtött be a világ leggazdagabb futballklubjává vált Real.
(MTI) -
#11725 Carlos maradjon még mindig ő a legjobb realos és legjobb védő a világon,akkor lenne karierje végén ha azt művelné amit ronaldo.Ő mozog a legtöbbet a pályán! -
#11724 hello all!
Elvileg az új elnök kirugott 10 játékost kapásól 2ről tok Ronaldo Robi Carlos..Nem tudjátok mennyire igazak ezek a hírek?( metróban olvastam:)) -
#11723 Lehet hogy a végét járja, de nem biztos, mert azóta ilyen Carlos mióta a csapat problémákkal küzd! -
#11722 A Sport2-őn megy a 2003-as Man.United-Real Madrid Bajnokok Ligája meccs!