81624
-
#11842 na hát valami tisztes helytállás félét várok. az előző meccs, az előző hetünk, és az Atleti javuló formája miatt nem várok győzelmet. -
#11841 Dj Bee18,h hívják ezt a betűtípust,és honnan szedted? -
#11840 köszönöm a köszöntéseket!=) ya,juninho még belefér,és vele csak jobbak lennénk;) -
Monoton #11839 télleg :D
no de juninho akkor se jön :DDDDD -
#11838 Zidane is annyi volt, mikor leigazoltuk anno... -
#11837 Üdv a "Clubban" -
mohuska #11836 Háj hunbasser -
#11835 5 év még benne van ;) és kitudja,lehet h meccseket döntene el a javunkra,salgado pedig sztem hatalmas munkát végez a realnál(persze ő is emberből van) -
Monoton #11834 hát Salgado nekem nem fog hiányozni :(
Juninho meg 29 lesz /vagy már van/ mondjuk öreg Sztem! -
#11833 kösz!=) ide mindig szívesen fogok jönni,mert itt úgy látom,h jóemberek között vagyok! =)
na beszélgessünk az akutális témáról:az h salgado,meg r.carlos,meg zizou is megy,azzal végképp nem értek egyet...10 játékost akar kirúgni/eladni Martín...
de hát ha jobb lesz,akkor egye fene,viszont hiányozni fognak azok a szép zidane cselek,a szép levételek,roby carlos hatamlas vágtái,és irgalmatlan erejű szabadrúgásai...és salgado akarása! igazoljuk le juninho-t!(a lyonos verziójút=)) akkor aztán nem kevés szabadrúgásgól lenne -
Monoton #11832 Udv!!! -
#11831 emberek...én h lehetek ennyire balga...csak most jutott eszembe,h rákeressek olyan topicra az sg-n:real madrid
real drukker vagyok,és csak most jutott eszembe...ha találok vmi jó topicot,mindig végigolvasom a hozzászólásokat,persze csak akkor,ha csak pár száz hozzászólás van,ezt nem fogom elkezdeni az elejéről=)
na király,h van ilyen is,sztem állandó tagja leszek a topicnak!
!Hala Madrid! -
Monoton #11830 végre már vártam!
remélem élni fog a lehetőséggel! -
mohuska #11829 tyűűűűű....ez jó lesz.... -
#11828 hát kiváncsi leszek -
#11827 Ronaldo helyett Cassano fog kezdeni -
Monoton #11826 jó reggelt! -
Monoton #11825 A REAL 25000 Euros napi fizetést igér neki! -
#11824 Bocska:( -
#11823 hmm!kiváncsi leszek erre mi lesz a Realnál mert most nagy kavarc van! -
#11822 év végéig marad, utána nem hiszem -
#11821 tényleg ki akarja vágni Carot is? -
#11820 így van, mejen csak a chelseabe, még nincs ott elég kp. btw, igazából nem sírnék utána, mert utálom, mint egyszer, csak ingyen jó fogás lehetett volna. de ha úgy vesszük, nem is illik bele az új elnök terveibe. -
#11819 Az angol Daily Mail már megszellőztette néhány napja, hogy a Bayern München középpályása, a német Michael Ballack a nyáron a Chelsea-hez szerződik, eddig azonban minden érintett hevesen tagadott és/vagy ködösített az ügyben. Most azonban kiváló labdarúgó ügynöke megerősítette a pletykákat.
Michael Becker a BBC-nek nyilatkozva árulta el, hogy jelenleg a londoniak állnak a legközelebb ügyfele szívéhez, annak ellenére, hogy ott jelenleg nem kisebb kaliberű futballista játszik az irányító középpályás posztján, mint a tavalyi Aranylabda-szavazás másodikja, Frank Lampard.
„Még nem írtunk alá semmit, de folyamatosan kapcsolatban állunk a Chelsea-vel. Egyelőre a velük való megállapodás a legvalószínűbb” – árulta el a játékos ügynöke, aki azt is elmondta, ha a Real Madrid összeszedi magát, ők még versenybe szállhatnak a német játékmester kegyeiért.
„Michael korábban nagyon szívesen ment volna a Madridhoz, az utóbbi hónapok változásai – az edzőváltás és az elnök lemondása – azonban bizonytalan légkört teremtettek a csapat körül, így nem tudjuk, ott mire számíthatunk. Teljesen megváltozhatnak a körülmények” – vélekedett Becker.
Ballack ügynöke viszont határozottan cáfolta azokat a szintén a napokban napvilágot látott sajtóértesüléseket, amelyek szerint a 29 esztendős játékos Olaszországba, az Internazionaléhoz teszi át székhelyét.
„Michael semmiképp nem megy az Interbe. Ha már elhagyja Münchent, csakis olyan csapatot választ, amelyikben nagyobb az esélye a Bajnokok Ligája-győzelemre, mint a Bayernnel. Az Inter csak harmadik az olasz bajnokságban, miközben a Bayern magasan vezeti a Bundesligát.”
Közben a németeknek el kell gondolkozniuk Ballack pótlásáról, és edzőjük, Felix Magath már talált is egy alkalmas helyettest a Barcelona kezdőként keveset foglalkoztatott holland középpályása, Mark van Bommel személyében. „Igazi nyerő típus, aki sokat lendíthet egy csapaton” – dicsérte a szakember van Bommelt, a játékos ügynöke azonban nem esett hasra a dicsérettől.
„Semmilyen kapcsolatunk nincs a németekkel, és Mark egyébként is ki akarja tölteni 2008-ig szóló szerződését Barcelonában” – törte le idejekorán Rob Jansen a bajor drukkerek lelkesedését. -
#11818 Ronaldo nem lett nevezve az Atletico ellen, még a keretbe sem -
#11817 én se szeretem a bayernt, de ne nácizzunk, kthx. -
#11816 ugy tudom hogy a Real kiesett az esélyesek közül Perez lemondása miatt mert ugy gndolja jelenleg nem elég stabil a Real... -
#11815 Ballackal mizu van nem tudjátok???nem bánnám ha ő jönne...de má hallottam hogy a chealse-be megye, meg az is megemelték a fizetését ezért marad a náciknál... -
Monoton #11814 :PPPPPPPPPPP :DDDDDDd -
mohuska #11813 maj beszélek mindenki érdekében mer carlos itt lakik nálunk a sufniba...:)
már tök rég!!!!!.....mindenki jön egy sörrel -
#11812 én is úgy gondoltam, összehaverkodom Ronaldoval, aztán majd mindig kapásra adom neki, hadd gyakoroljon :P
aztán hátha egyszer behívnak focizni, ha nem lennének meg :))))))) -
Monoton #11811 Én Cassilas mögé!
hátha felfedeznek :P -
#11810 én labdaszedő akarok lenni!
mindig visszarúgnám Raúlnak a labdát :) -
Monoton #11809 NEM! Pályamunkásnak!
De ha hívna Szertárosnak sztem mennék!!! :D -
#11808 szertárosnak? :D -
Monoton #11807 uhh bocsi nem frissítettem az oldalt :(
lehet törölni! -
#11806 :c -
#11805 hm # -2 -