17159
WAREZ = azonnali BAN!
-
#228 Nem tekinteném fikázásnak a 11-est.
A lényeg, hogy ha látja valaki, hogy PS2 topik, és neki pc-je van, ráadásul ingere van a konzoloktól, akkor minek jár ide??? -
#227 Megkaptam a magamét?? Mit? Hogy beszólt nekem egy nagypofáju netes hülyegyerek?? Wow....Nem én égtem be a kis képecskémmel,meg a beugatásommal,hanem te..:)
-
#226 Nem értem mi ez a nagy utálkozás. Mindenki azzal játszik amivel akar. Sztem a PC-nek meg a konzolnak is vannak előnyei/hátrányai, de mindkettővel jót lehet játszani és ez a lényeg. -
#225 Egyebkent irni elobb meg kell tudni tanulni, de errol ne nyissunk vitat, nem normalis szoveget irtal oda, en nem ertem, es nem kivanok veled ezen vitatkozni, meg a vegen elveszed az etvagyamat a vacsitol,...bar ha belegondolok, nem tudod:))) na fuss innen el, ahogy az elifan haverom is:) -
#222 Na, en megyek enni, mert megeheztem ebben a nagy flejmelesben, ...hu:))
Na futok is -
#221 Fogd már fel, hogy ez a topik nem azért nyílt, hogy megmagyarázza bárki is, hogy mi a jobb! Kit érdekel? Neked ez, neki az, nekem amaz. Ezen túl kellene lépni, és ha konzolügyben nincs érdemi mondanivalód a flame-en kívül, akkor talán nem kellene... Miért nem lehet már abbahagyni, legalább itt, hogy talán lesz egy értelmes konzol topic...? -
#219 Itt most a #22-esről volt szó. Mivel a 6-os szám előrébb van mint a 22-es szám, kitűnik, hogy melyik oldalról indult el a flame. Ez volt az alaptéma. -
#218 Azok nem tunnek el, de ha nem csinalsz beloluk ertelmes kombinaciot, akkor nem ertem meg se en, se mas... -
#215 Neked? Több konzolos ismerősöd? Nem félsz közéjük menni, hogy megfertőznek? :)
Amúgy nem hiszem... -
#214 Mer beugatott nekem. Vigyazzon a szajara, akkor nem kell nekem kioktatnom!
Ezt nem ertem, leirhatnad meg1xer:)) -
#212 Magyar ember, ha magyar vagy, akkor ezt ird le helyesen:
Ujabb proba?
Azt igy irja a magyar nyelv: ujjabb( hosszu uval)...:)
-
#210 Miért nyalná a seggüket? Csak azért mert nem tetszik Neki a stílusod? Nagyon sok only pc-s ismerősöm van, akiknek megvan a véleményük rólad. Tudod, ők nem hurrogják le egyből az embert, ha más platformon (is) nyomul. -
#209 En nem nem vagyok oda a konzolokert, de azokat akik konzolon nyomulnak nem itelem el, de azert neha jo levezetni a tapfeszt:) -
#207 Figy Skynet sem konzolos joembr, aztan ot baszogatod a legjobban:) -
#206 Ezt nevezem, ma vagy 180 hozzaszolast csinaltunk, jo ez a topic:)) -
#204 Mar ott akadt, azer kohogok is, min` allat:) -
#203 Ebben igaza van, telleg Sephi kezdte, de akkor se kene ennyire eldurvulni basszer...:) -
#201 Mondjuk annak volt előzménye is. Pl.: #6, #14, #15
Szóval nem konzol részről kezdődött a dolog.
Tetszik ez a "provokátor" szó. Mintha valami rossz diktatorikus rendszerben lennénk. :( -
#200 Jah, ez a Ungarn man 2 olyan min` a virus, terjeng a levegoben, mar kohogok is tole:)) -
#197 Te baromarcu, nem veszed eszre, hogy mekkora kocsognek tunsz innen a monitoromrol??:)))
` -
#196 te magyar tudod mi az a provokátor?:)))
Épp azt magyarázta a srác hogy itt ps2-ről akar dum,álni nem arról vitázni mi a jobb...te meg bejöttél és egyből nyomattad a faxságodat..:)))
-
#195 magyar azt semtudod hogy nézek ki de oké...
De ha már ezen a szinten tartunk akko tessék:
Ha olyan fejem lenne mint neked vagy a mávhoz mennék ütközőnek,vagy csak feltenném a fejem a buszra és integetnék neki...:)
-
#193 Úristen... Szép termés fél óra alatt. Csak az a gáz, hogy nagyon szánalmas... Miért kell egyeseknek minden konzolközeli topikot szétbaszni az elfogultságukkal/konzolhoz való analfabetizmusukkal/trágárságukkal????
Ha valakit nem érdekel a konzol, vagy szerinte szar akkor mi a halál túrós f***áért osztja itt az igét??? Ez egy PS2 topik (akarna lenni szerencsétlen), nem PC vs. PS2!!!
Még a topik címben sincs semmi megalázó/bántó, errefel mégis olyan flame van, hogy füstöl a monitorom. :(((( Broááááááááf! -
#189 ROOOOOOOOOOOFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLl de az de az a legkomolyabb hog yaz összes ilyen tirpák mint te mindíg a polforumos találkával JÖN!! LOLOLOL HEHEHEEH ez az igazi szánalmas.hu kategoria...faszom menne egy ilyen tirpákok közé mint te..küldöm jihad barétomat egy kis tnt-s kabátkában.. jo szorakozást..amugy mnek menjünk polforuos szarra? abban bitos vagyok sokat kéne neked nöni hogy engemleverjé ..agy sokan kéne lennetek.. és én meg rád se nézek..nem akarlak megverni.. elég nagy csapás ez neked hogy ilyen hülye vagy..még verjen is valaki miatta???? gáz -
#186 mit? te is kiröhögöd magad Skynet fejével??? elvetemült gyerek vagy te.. -
#185 skynet, én hagynám a francba ezt az egészet! me2 ezt élvezi, minél jobban vitatkozol vele, annál nagyobb élvezetet okozol neki, b*ssz ki vele úgy, hogy nem reagálsz a hülyeségeire.. -
#183 szamár.. haggyadmááá' lesátál.. max.. -
#181 magyar ha én kisgyerek vagyok akkor temég csak egy kis magkezdemény vagy apád zacsijában;))
-
#180 magyar ha gondolod rendezhetünk találkozót;))
Mennyi időmíg behúzza a szekeredet a szamár a városba?:)
-
#179 engem nem érdekel.. gondolom magábol indult ki.. rám veti ki a saját érzéseit.. tehetek rola hogy őt ez izgatja fel..mindjárt kiderl hogy divatbol tirpák köcsög az ember...hehh -
#176 Ejnye magyarka hát szabad így beszélni az óóóvodában?:)) -
#175 inkább pucsitok a buzi apámnak és inkább baszom a cigánykurva anyám minthogy akkora tirpák legyek mint te!!!te se voltál ott a születéseden... -
#172 (...ehem...)
Te vagy a provokátor. >:( -
#171 Nekkem tök8 én csak röhögök ezen az idiótán..:)
Kb olyan beugatásai vannak,mintha rávágnám az Ultimádra hogy azér szar mert nincs benne BMW.....
Vagy benyomatnék egy képet egy összetört suzukiról,és kijelenteném,hogy ezért szar a mercedes..:)))
-
#169 kiket hívna??? nincs az neki... vagy ha van akkor is eltitkolja előlük hogy ö me2...
amgy mé hagynám??ha nem tetszik neki az igaszság akkor hagyjon fel a faszságaival...
bazzeg pc-s vagyok.. nem mondom hogy annyira mintő.. mert ő divatbol nyomja...konzolos vagyok.. és tudom melyikben mi a jo... nem vagyok az a konzolos mint a többi hogy faszpm pentium 6 om van és akadozik..mekkora sazr.. mint pl versio
én szeretem a pc-met is.. sőőőőt annyit ülök rajta hogy az már gusztustalan..de az iylen faszoktol nagyon felmegy a pumpám.. -
#168 jah, ilyet mar en is lattam, telleg hasonlo a helyzet:) -
#166 Bazd meg, ez kurva jo:)) -
#165 Megint anyázik,de drááááága:)))
Mint amikor az ovisok odacsődülnek a kerítéhez kiordítják hogy hülyeeee és gyorsan elpucolnak:)))
-
#163 A moderator leszarja, hogy mi van itten, meg a pocsodrol is linkelhetsz kepeket kit erdekel, viszont mindenki sajat magarol alkot kepet az alapjan ahogy itten megnyilvanul bazd meg, hu de jo mostan itten karomolni:) -
#162 me micsinálsz??? összefirkálod magad??? barom vagy bazd+ ez van..fogadd el.. mutasd meg egy pszihomanusnak az irományaidat..ő is megfogja állapítani.. én meg köcsög vagyok..és hova szarjak?