17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Adi
    Nekem ezer éve.. semmi gond nincs vele. kop-kop-kop
  • Adi
    Mivel vizsgázik.....kicsit sok a gondja..
  • NormalisEmber
    Nekem 2.5 éve működik csippel és ezidáig csak 2 lemezt(dvd) nem olvasott be(+1 általam megírt spektrum emulátort cd-re kiírva,de azt valószínüleg én rontottam el).A chip egyébként egy elég régi neo 2.2-es.
  • barret
    10 nap...
  • Sephi
    Bar lehet hogy nem ment neki az emil...
  • Sephi
    Hagyal mar a sanyival :(((

Nem volt kepes valaszolni majdnem harom napig nekem :(
  • vgaben
    Hi!
    Az érdekelne, hogy kinek mióta megy gond nélkül a chipes PS2-e?
    Igaz az, hogy max 1 évig bírják a strapát, és ezt is nagymértékben befolyásolja a másolt DVD lemez márkája,minősége? /No name vs márkás/
  • Kaplan
    Van valakinek eladó Club Footballja (eredeti)????

Kaplan
  • Kaplan
    Szerintetek milyen a Club Football?
    Érdemes megvenni?
    Előre is köszi az infót...

Kaplan
  • Adi
    Hi!
    Ha másolt játékokat szeretnél(999ft-ért természetesen nem ilyen rip g*ci hanem dvd-s) OLCSÓN, MEGBÍZHATÓ pontos emberkétől akkor tessék erre az e-mail címre írni: [email protected] Én is tőle rendelek . Volt olyan, hogy az nap már a kezembe tartottam a gamet. Ja és majd nem elfelejtettem, a legújabb gamek vannak meg neki.
  • Sephi
    Koszi en is szeretlek :)
  • Adi
    Nem? Akkor majd kifog!:D
  • Sephi
    Nekem olya meg soha nem jott ki :)
  • Al Age
    1 kis érdekesség:
    itt a link
    Ezexerint lényegében ha valakinek kijön a "Disc Read Error" üzenet a PS2-jén (nem csak 1x) és nincsen megcsipelve a gépe (asszem nagytöbbségünk itt kiesett), akkor a Sony ingyen megcsinálja a gépét, konkrétan kicseréli a fejet.
    Ráadásul akkor is, ha a garanciamatrica nincsen rajta a gépen...
  • Sephi
    Persze csakis egy fajta DVD-vel amit ovatosan kell megirni :)
  • Sephi
    Nekem Titan Lite van vagy mi es egyenlore muxik :)
  • shevy
    most akarok chipeltetni, mi a véleményetek a matrix3d chipről?
  • Sephi
    Csak szolok hogy a Underworld jatekert meg masoltan is kar a penzt kiadni. Egyik leg lealacsonyitobb Ps2 jatek amit valaha kiprobaltam!
  • item
    Hi srácok, mit tudtok hogy hogy működik ez ? :Datel X-Mem Zip Driver .. mert van egy usb-s zip drive-om 100MB os lemezekkel, lehet ezt a memóriakártya helyett használni? ja és nincs meg ez a progi valakinek? Előre is köszi...
  • item
    Esetleg új ablakban próbáld igy : http://free.x3.hu/item2/fel/pic/PIC_0001.JPG
    http://free.x3.hu/item2/fel/pic/PIC_0002.JPG
    http://free.x3.hu/item2/fel/pic/PIC_0003.JPG

ITEM...
  • item
    itt a cucc ebben a könyvtárban ha esetleg valakit érdekel!
    : http://free.x3.hu/item2/fel/PS2/

Ha gond ezek a nagyméretű képek, a moderátorok legyenek szivesek korigálni. Előre is köszi...
  • Jinchuu
    Nállam egyik sem jön be. :(
  • item
    úúú 1000 bocsánat a nagyméretű képekért, többször nemfordul elő, a másik 2 is megjelenik? nekem nem mindig..

• item
    itt egy kis izelítő:

• item
    Na sikerült megoldanom, királyul mükszik.. :) köszi még 1X
  • item
    Köszi a segítséget...:) ITEM...
  • Alien!
    asszem a vcd/svcd-t csak úgy jácca le,ha a hangot wavban rakod alá!
  • Alien!
    ps2reality
  • item
    Kérdés srácok! Adott egy PS2 gép Magic 5-ös chipel..
    kérdés az lenne hogy mi a leg egyszerübb és a leggyorsabb megoldás hogy lejátsza aDivX Xvid mp3, VCD SVCD filmeket is?!

Ezt most próbálgatom: cdgenps2v2 , PS2Reality Mediaplayer 1.50
    innen néztem a cuccot, : http://www.geocities.com/x7r3m3_b0mb3r/ps2reality.html

ha valaki tudna segiteni megköszönném! ITEM...
  • shevy
    szerintem azért tagadott telefonon, mert lehallgatják :)) Nem szerencsés ott megbeszélni, elkaphatják
  • Al Age
    Nemá. Először emilben megkérdeztem tőle, hogy mi a helyzet, ott adott egy telszámot, hogy azon hijjam fel.
  • musha
    csípbojjal én egyszer beszéltem telefonon, akkor letorkollott, hogy hol láttam én olyat, hogy ő csippel?! ennyiben maradtunk.
  • Al Age
    Nem feltétlenül kell 2x felmenni, én pl. megbeszéltem Cheapboy-jal, hogy a világ végén lakom és meg tudtuk oldani a dolgot úgy, hogy reggel felmentem, odaadtam a gépet (kb 10 óra körül) és délután 3 körül már kész is volt. Korrekt volt. Eddig műxik frankón.
  • Adi
    Többféle PlayStation2 is létezik?
    Ez attól függ, mit értünk többféle alatt. Létezik PAL és NTSC rendszerű PS2, a különböző országokban használt televíziós szabványokhoz. Az NTSC Japánra és az Egyesült Államokra jellemző, a PAL Európára. Léteznek különböző kiadások, amelyekben lehet kis mértékű eltérés: a széleskörű felhasználás során magtalált hibákat az újabb kiadásokban kijavították. Ezek jelölése az európai/US modelleken: SCPH-30001 -től 30004 -ig, SCPH-35001 -től SCPH 35004 -ig SCPH-30001R -től 30004R -ig, SCPH-35001R től 35004R -ig valamint SCPH-39001 től 39004 -ig. A japán modelleken SCPH-10000, SCPH-18000, SCPH-30000, SCPH-35000, SCPH-35006 és SCPH-37000 (B vagy L). Mindezek összességében 7 különböző modellt jelentenek.

A legelső japán kiadásokban a DVD lejátszó programját a memóriakártya tartalmazta, illetőleg a gépben volt egy PCMCIA dokk, amelybe ilyen kártyákat lehetett illeszteni. Az amerikai és európai kiadásokban a vezérlőprogram belekerült a hardverbe, a PCMCIA helyére pedig egy általános célú bővítőhely került, amibe a merevlemez, hálózati kártya, stb. illeszthető. A sorozatok tehát:

SCPH-10000: Ez volt az első, Japánban kiadott modell. Ez tartalmazta a PCMCIA bemenetet is.

SCPH-18000: Szintén csak Japánban kiadott, kismértékben javított változat.

SCPH-3000x: 2000. őszének modellje. Már hiányzik a PCMCIA csatlakozó, illetve ebben már nem a memóriakártyán, hanem egy belső memóriában helyezkedett el a DVD vezérlőprogram.

SCPH-3000xR: 2001. -es megjelenés, javított DVD alrendszerrel.

SCPH-3500xGT: Ez a verzió megegyezik az SCPH-3000x -el, csak a GT3 A-Spec játékkal volt kapható egy csomagban.

SCPH-3900x: 2002. nyarán kiadott sorozat. Jelenleg is kapható, tovább csiszolt DVD rendszerrel és kissebb csíkszélességű processzorokkal a kevesebb hőtermelés érdekében.
    By ps2.suveg.hu
  • Ben C
    és ez a sorzatszámú el fog toszódni?
  • Adi
    www.insane.hu elég jó kis lap. :)
  • Adi
    Elviszitek és megchipeltetitek!
    Ne baszodjon? Mér baszodna el?
    Nem a chiptől baszodnak el. Attól függ milyen ps2-t veszél. Vkinek éveken átmüködik minden gond nélkül vkinek 1hónap után behal. Amúgy szerintem meghozzátok felpestre. 2x kell feljönnötök. Egyszer míg elhozzátok és másodszorra mikor elvszitek!
  • Ben C
    JA, ELFELEJTETTEM MONDANI:
    3 kódot olvastunk le különböző helyekről, nem tudjuk melyik kell:

a System Configból: CONSOLE : SCPH30003
    a hátuljáról:K0078161
    a vonalkód alatt is vol 1:S01-0078161-9

az O és nulla lehet hogy fel van cserélve. véletlenül
  • Ben C
    Szevasztok !
    nagyon eccerűen rákérdek valamire: barátom vett 1 db ps2-őt és mit csináljunk vele, hogy müxönek az irott CD-k, DVD-k, és ne baszódjon el. Nyíregyházán lakunk.
  • Alien!
    hát igen....nagyon ottvan a primal engine...Nekem bejött nagyon...zeneileg,hangulatilag...szal majdhogynem tökéletes...