17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    Nos nem tudom hogy te mit ertesz a lentebb irotakkal. A Bleemcast az egy DC emulator mig a PS2 az egy konzol. Most hogyan fug osze a ketto egymassal???
  • duc
    Mert a Bleemcast a felbontást is duplázza és textúrát is símít, a PS2 csak az utóbbit.
  • Sephi
  • barret
    igen meg lehet oldani,chipeltesd meg a Sony-val,ők biztos vállalnak garanciát a chip-re is...
  • Aramir
    Nemlehet.
  • Aramir
    Mert tv-n nézted.
    Én próbáltam Dreamcaston a Bleemcast nevü Psx emut, és szebbnen láttam, mintha Ps2-n néztem volna.
  • Sephi
    Na oszehasonlitottam. Beraktam a ePSXe emuval a FFIX-et es feltunigoltam a rezot. Egyszeruen gyonyoru de megsem annyira mint ha felbutitot opciokkal Ps2-re rakom.
  • g0llum
    Biztos volt már róla szó, de nemtom végignézni ezt a sok hozzászólást. PS2 chipeltetésről hol találok bővebb infót. Meg lehet úgyis oldani hogy ne veszitse el a garanciát?
  • barret
    olyan gyönyörűek a szörnyek,hogy sokáig csak csodálkoztam!
  • barret
    nézd meg számítógépen,attól fog leesni a pofá[email protected] az nem semmi,a videokat nem is mondom!
  • barret
    nekem van be-beee! eredeti szürke sony
  • rrroka
    Én is ahhoz veszek :)
  • Sephi
    Lattam enis 1 megast. Aszem olyat veszek majd a FFIX kedveer mert ujra le akarom jaccani,
  • rrroka
    Sephi!
    Az indexen azt olvastam egyfelől, hogy a noname ps1 memok nem tuti jók, másmeg aszondta neki a 700 pénzes tescogazdaságos zsírul megy. a mediamarktba most 1111 a tokos 1mb-s, 699 a nemtokos gagyin kinéző. a multips1 kártyákmeg tuti nemjók (2 és több megások).
  • Sephi
    Egyebkent beraktam a FFIX-et a Ps2-be es bealitottam a ket extra opciot a BIOS-ba es kicsit leesett a pofam. Ha az ketto nincs bealitva akkor borzalom a grafik (ha belegondolojk hogy ez a grafik meg 2000-ben egy csoda volt!) de ha ha bevan akkor a hater megmarad atlagosnak a de a szereplok nagyon szepek!
  • torrente
    Sajnos nekem nem lehet rákötni. Egy a tápért felel, a másik meg a pc-vel van összekötve. IIyama monitor; 2 éves.
  • Rincewind
    Lol, nem az egy Neovo analog tft monitor. :)
    A másik a mezei.
  • barret
    most már látom,hogy a moncsi fekete... elsőre nem tűnt fel.azt hittem,tesco-s Tft moncsi!
  • Rincewind
    Sima mezei AV csatlakozó, amit alapból adnak hozzá, volt bemenet a monitoron (kivéve a hangnak azt az erősítőre kellett kötni). Viszont a másik tft (amin a DAoC fut) spec nem tudta ezt, ezért hangsúlyoztam ki, hogy a PS2-es moncsi analog volt.
  • barret
    hú,most nagyon irigyellek! milyen csatlakozót használtál?minden Tft tudja ezt???
  • Rincewind
    Persze, hogy lehet! :)
    És speciel nekem nem is kellett hozzá semmi kütyü, csak simán rádugtam és már játszottam is. Ez egy analog TFT moncsi volt egyébként. Viszont a kép nem volt valami nagyon jó, TV-n klasszisokkal jobban néznek ki a játékok. Kis felbontás, kis képernyőn nem valami nyerő látványilag. :P
  • barret
    ugye-ugye?nem megmondták, hogy ne gépezz annyit!?egyébként egy vga box nevü kütyüvel nasználhatod a monitort,bár nem megy minden monitorral.nekem szimpatikus az ötlet,a tévém csak 50 hz,Dreamcast 60 hz-en ment vele,de ott a játékokban ki lehetett választani.
  • Adi
    Sokan kérdezték már ezt.. ne tedd
  • Adi
    hehe hányni fogsz...
  • torrente
    PS2 gépet lehet csatlakoztatni pc-monitorhoz (lcd-tft)? Igaz hogy kisebb lenne a kép, de a szememnek jobb lenne (műtötték).
  • Devla
    Miert? Boltban kb egy ezresert hozzadvagjak az 1 megas kartyat.
  • Sephi
    Ja meg lehet valami speedet is alitani rajta. De mind1 mert en nem fogok ps memkartyat venni szal :)
  • Devla
    Nem. PS1 memkartyat kell venni, a csatlakozoja ugyanolyan mint a PS2es valtozate tehat siman belemegy a gepbe es mukodik minden PS1 jatekkal. Egyebkent a PS2 bekapcsolasa utan ha elohozod a version infot (haromszog gomb) es ujra haromszoget nyomsz a PS1 driver menunel akkor be lehet allitani smooth texture mappinget, igy elvileg sokkal szebb lesz minden psx jatek ps2n mint psxen. Ugy tudom, hogy ezt elfelejti kikapcsolasnal, szoval mindig ujra be kell allitani...
  • Dzson
    Ja, nem lehet, csak ps1 memcard-ra. Én csináltam volna sony helyébe emulációt arra is, egy mega helyet feláldozva egy 15 blokkos ps1 kártyát modellezni.
  • Sephi
    Aze' neztem egy nagyot amikor ugy masfel oraja elkezdtem jaccani egy Ps1-es gamat a Ps2-on es amikor menteni akartam nem tudtam. Szal akkor a 8 megas mem kartyara nem lehet Ps1-es gamakat menteni ?!!?
  • vgaben
    .. kábelt
  • vgaben
    Jaa azt hittem ,hogy Pc -s kábel . Nekem akkortól csinált ilyen szín túltengést mikor egy scartba tettem be a PS2 és PC s-videot
  • barret
    enyém is pro dobozos...
  • Al Age
    Pontosan így voltam én is. Első kábelt nem szedtem szét azért, hogy kicseréljék, másodiknál már sz@rtam rá. Az lett a tesztkábelem. Egyébként az tény, hogy amivel lehet, spóroltak. Mindenesetre a Tesco-ban már sokan vettünk RGB kábelt és eddig mindegyik működött.
    Viszont lehet kapni olyat is, hogy DVD Cable Pro (az rgb kábel neve: RGB Cable Pro, a Pro mindkét esetben a "dobozt" jelenti a 3 RCA-val)
    Szóval, DVD kábelt senki se vegyen, én is megjártam vele. Azzal reklámozzák, hogy a DVD filmeket is színesben nyomja. Naja. Kompozit. A lényeg az, hogy a kép éppolyan fos, mint a gyári kábellel.
    A DVD kábelben az az extra, hogy minden csati aranyozott rajta, + a gépbe menő csatin van egy kapcsoló, hogy GAME-DVD. A game állás lényegében az rgb, a dvd meg kompozit. Ezekért viszont nem ér kétszer annyit, mint a sima RGB kábel...
  • barret
    én kábelem sem működött!! még jó hogy a szétszedésével kezdtem.egyszerre vettem a ps2-vel még azt hittem volna,hogy a gép rossz!egyik szin nem volt rendesen beforrasztva,(többi is épphogy oda van ragadva) ki spórolták még az ónt is belőle,és az árnyékolása sem tökéletes. 1000 ft volt... de müxik,és van doboz a közepén 3 rca-kimenettel.
  • Al Age
    Az + semmin sem változtat, hogy a gyári kábelt milyen scart átalakítóba dugod be. Úgy értem olyanba, amin az összes érintkező rajta van, vagy olyanba, amin csak 1-2. A gyári Sony-n csak azok vannak rajta, amik feltétlenül szükségesek. A többi láb max. azért jó, hogy a csati stabilabban legyen a helyén. A lényeg: így is-úgy is csak kettő láb lesz fontos, ha csak a sárga RCA-t dugod be
  • Al Age
    Tisztázzuk a dolgot:
    RGB kábel: egyik végén a csati, ami a ps2-be megy, másikon pedig egy scart. Közte lehet egy "doboz", amin három RCA van, (piros-jobb audio, fehér-bal audio, sárga-kompozit video)
    Azért, mert a gyári kábelt bedugod egy scart-os átalakítóba, nem lesz RGB kábeled, hanem a TV-d a scart-os csatin keresztül kapja majd a kompzit jelet.
    Apropó RGB kábel: Tesco-ban 1000 Ft és az télleg RGB kábel. Én először vattem egyet KS-ban, szar volt, kicserélték, az is szar volt. (Elsőn a piros szín nem jött ki, másodikon a jobb audio) Bementem Tesco-ba és féláron vettem egy ugyanolyan kábelt, ami viszont tökéletesen műxik...
    Gyári kábelen összesen jel van:
    -kompozit video
    -jobb audio
    -bal audio
    +az árnyékolás, mindhárom RCA-n ez a külső érintkező
    RGB kábelen viszont több jel van
    -piros (Red-R)
    -zöld (Green-G)
    -kék (Blue-B)
    -két szinkronjel (vízszintes és függőleges)
    -két audio jel (jobb és bal)
    -valamint az árnyékolás
    És RGB kábelnél pont azért lesz jobb a kép, mert nem csak 1 összetevőn jön ki a jel.
  • Sephi
    En lattam de sajnos mindaharom szin egy SCART ba vegzodik :(
  • rrroka
    Najó tudok róla hogy van, de látni még nemláttam bótba...
  • Sephi
    Olyan kell nekem!