17159

WAREZ = azonnali BAN!

• rrroka
    Télleg van 3 kimenetes RGB meg SCARTos RGB kábel is.
    Lefogadom az 1500ös MMs az a fajta ami sephinek is szar volt és semmit nem turbóz a képminőségen :)
  • Sephi
    15 meter a fenet :) valami 2 meter...
  • vgaben
    Nekem is ugyn ez van, azt mondták ez lehet az miatt is hogy gagyi a kábel, meg hogy túl hosszú (15m) és "összeszed" valami interferenciát.
  • Sephi
    Nekem aszonta valaki hogy az a jo RGB-es SCART ahol tele van pinekkel. A Ps2 hoz alapbol nekem olyan Scartot adtak ahol nem az oszes pin van... majd vettem egyet boltba amin minden pin ott vande attol nem lett jobb.

Majd azt csinaltam hogy vettem egy eloszto kebelt mivel idegesitett hogy folyton valtogatni kellet hatul a kabeleket mert nekem van az egyik kabel ami a gepbol jon hogy ugye TV-en nezem a filmeket es a Ps2 sarga kabelje. Es oszekotottem oket egybe egy elosztoval (vagy mivel) es hirtelen azon kaptam magam hogy amikor a Ps2-ot elinditottam minden szinessebb volt a kelletenel! Csoadalatos volt de sajnos borzaszto vonalak jelentek nmeg a keprenyon ... ez a gepi kabel miatt van de nem ertem hogy az miben jarul hozza a spontan szinvaltasnak. Ezert nem tudom hasznalni az eloszotot :(
  • Alien!
    de! csak a scarton jön RGB....a többi csak normál kivezetés
  • Aramir
    Ja, nembaj, én asszem értem, hogy mit akar
  • Sephi
    Nem ugy ertettem hogy hulyeseget mond. Egyszeruen nem tudom mirol van szo :)
  • Aramir
    Nembiztos, hogy hülyeséget mond. Az az rgb kábel, amin van egy kis doboz a három kimenettel, azon a video kimenet nem lehet elvileg rgb, csak egy kompozit videokimenet, nem?
    És csak a scart dugó tartalmazza az rgb jelet. Vagy rosszul gondolom?
  • Sephi
    Juj ....
  • Harrey
    Az RBG cable nem olyan hogy 3 cuccon megy külön a piros, kék meg zöld szin? Akkor hogy mehetne 1 rca-n?
  • Sephi
    Ez olyan mintha en neke most elmagyaraznam hogy kell egy vamnyilatkozatot csinalni T1-esel es globalis garanciaval Asycuda++ programmal.
  • rrroka
    "vki kagylózza le a rizsáját!"
  • barret
    csinálj magadnak kábelt... r,g,b,és a két szinkronjel. s-video ötös dugó.
  • rrroka
    örüjjé bazmeg! :))))))))
    bocs ez nagyon magas labda volt :)
  • Aramir
    ja
  • rrroka
    hifire meg két TVre...?
  • Aramir
    Na, akkor márcsak venned kell egyet.
  • Aramir
    Hogy a hifire rátudd kötni a hangot.
  • Sephi
    Micsinajak?
  • rrroka
    Dehát má van! duplikáld! :)
  • Sephi
    Bogaram :)

Tehat nekem alapbol ugy van jelenleg hogy a Ps2-bol kigyun a kabel aminek harom vege van Sarga piros es feher. A piros es feher megyen a hifi-be a sarga meg Scart-on keresztul a TV-be.

Nekem pont ilyen RGB kabel kene hihe :)
  • rrroka
    nekem a RF átalakítón is van olyan 3as bemenet. nemtom minek...?
  • Aramir
    Olyan létezik, hogy a scart dugó elött van egy kis doboz és azon van audio bal/jobb és egy kompozit videójel kimenet.
    Úgy, mint a gyári kábelen. Ezt sem fogod tudni sima antenna bemenetre rádugni.
  • rrroka
    olyat még nem láttam. de a ps2.suveg.hu -n olvastam róla. SONY bolt talán...
  • Sephi
    Ha' de nekem olyan RGP kabel kell ... ha van olyan ... ami a Ps2-bol kijovo kabcsi masik vege haromra oszlik. Ketto a hang egy a TV-ve. Es nem SCART..
  • rrroka
    Nagy akció van a MediaMarktba a multhéten 1500as RGB kábel most 2222 :))) mondjuk asszem más márka (sunflex?). nem is vettem.
    Kipróbáltam a psx módba váltást és stanby utáni nyomvatartott resettel indításnál télleg működött! zsírkirály! :)
  • Aramir
    ja
  • shevy
    az RGB kábel is a scart csatlakozoba megy?
  • Neme.
    Ejjejj. :]
  • Dzson
    Nah mindegy akkor. :)
  • Aramir
    Én is gyüjtöm.
  • aabyssx
    Mindegy, mer' a video valszeg nem konvertál semmit, max továbbadja a jelet NTSC-ben. És ha a TV-d nem támogatja, akkor annyi...

De RGB kábelt mindenképpen vegyél, mert csak nyerhetsz vele! Az új TV-hez is jól jön.
  • Dzson
    Aramir, ha ezek csak ott porosodnak, adsz rájuk valami árajánlatot? :)
  • Aramir
    Van a szekrénytetőmön egy A600HD, A500, A1200HD, A500 Tiger Design, gondoltam rárakom a logomra az Amiga szivárványt és a nevem kezdőbetűje lesz az Amigás "A" betű.
    Amúgy komoly indokom nincs rá
  • Dzson
    Aramir, mit csinál a logódon az Amiga jel? :)
  • Aramir
    Zacsit használj.
  • rrroka
    Nade most gyüna csavar :) nálam ez nem ilyen egyszerű :)
    TV régi, nem NTSC, nincs is rajta SCART.
    kitaláltam hogy avidejóba dugaszoloma SCART onnan megy a TVbe. na akkor most milesz? marad ff a kép?
  • aabyssx
    Hánynom kell!
  • aabyssx
    Megoldja (ha a TV-d támogatja az NTSC-t).
  • Aramir
    Tényleg, milyen hülye szó ez a tűéles...
    Vagy tűhegyes, vagy pengeéles, vagy borotvaéles, de ez utóbbit másra mondják, úgyhogy ez kilőve.